Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.960
Cevap
199
Favori
442.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FREEZONE yaz 1525gonder birde FREEZONESORGU 1525GONDERİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 25 Ocak 2025; 22:27:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Öyle yaparım

• Vodafone kapsama haritasi 3g 4g 5G
    www.nperf.com
    Türkiye 3G / 4G / 5G kapsama alanı haritası - nPerf.com
    https://www.nperf.com/tr/map/TR/-/-/signal?ll=39.029696892211625&lg=35.240000000000016&zoom=4

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Onli self servis cikiyor Internet yaz cikar ayrica 23 Vodafone ulkesiyle 120dk Red tarife tarife ek ucretsiz satin al yurtdışı arama paket cikar

• Red Tarifeleriyle 23 Vodafone Ülkesine geçerli 120 DK Konuşma Ücretsiz!

Vodafone global gücünü kullanarak Türkiye’de bireysel faturalı tarifelerde bir ilki gerçekleştiriyor, Red müşterileri 23 Vodafone ülkesinde yaşayan sevdikleriyle aylık 120 dakika ile ücretsiz konuşuyor!*

*23 ülke yönüne aylık 120 DK konuşma paketi tarifelerin içinde yer almamaktadır. Müşteriler Red Yurtdışını Arama Paketi’ni Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden aktive edebilirler.

Yurt içinden Aranabilen Ülkeler

Vodafone Mağazalarından Red tarifenize ek olarak tanımlatacağınız ücretsiz 120 dakika Yurtdışı Arama ile tüm cep, ev ve iş numaralarını ücretsiz arayabileceğiniz ülkeler:

General Kampanya Esasları:

• Paketten yalnızca bireysel faturalı Redli Müşteri 10GB , Redli Müşteri 12GB , Redli Müşteri 15GB ,

Redli Müşteri 10 Plus , Redli Müşteri 12 Plus , Redli Müşteri 15 Plus , Redli Müşteri 18 Plus , Redli

Müşteri 20GB , Redli Müşteri 25 Ultra , Redli Müşteri 18GB , Redli Müşteri 18 Ultra , Redli Müşteri 20

Plus , Redli Müşteri 20 Ultra , Redli Müşteri 25GB , Redli Müşteri 25 Plus , Redli Müşteri 30GB , Redli

Müşteri 30 Ultra , Redli Müşteri 50GB , Red 20GB , Red 25GB , Red 30GB , Red 40GB , Red20 , Red25 ,

Red30 , Red35 , Redli Genc 20, Redli Genc Oyun Red 20GB Paketi ( RED0118 ) Red 25GB Paketi (

RED0119 ) Red 30GB Paketi ( RED0120 )Red 40GB Paketi ( RED0121 )Red Sınırsız İletişim 20 (

RED0147 )Red Sınırsız Müzik 25 ( RED0148 ) Red Sınırsız Sosyal 25GB ( RED0149 )Red Sınırsız Video

30GB ( RED0150 )Red Sınırsız İletişim 20GB ( RED0158 )Red Sınırsız Eğlence 40GB ( RED0161 )Red

Sınırsız Sosyal 25GB ( RED0159 )Red Sınırsız Video 30GB ( RED0160 ) Red 20 Sınırsız İletişim

(RED0163) Red 25 Sınırsız Sosyal (RED0164) Red 30 Sınırsız Video (RED0165) Red Sınırsız Eğlence

(RED0166) Red 20GB Sınırsız İletişim (RED0205) Red 25GB Sınırsız Sosyal (RED0206) Red 30GB Sınırsız

Video (RED0207) Red 40GB Sınırsız Eğlence (RED0208)

• Tarifelerinde bulunan müşteriler yararlanabilir.

• Müşteriler Red Yurtdışını Arama Paketi’ni Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden aktive

edebilirler.

• Paketi alan aboneler, bu paket kapsamında 12 ay boyunca geçerli 0 TL karşılığında yurtiçinden 23

ülke yönüne yapılan aramalarda geçerli 120 dakika kullanım hakkına sahip olurlar. Paket her fatura

döneminde otomatik olarak yenilenir ve 12. fatura dönemi sonunda otomatik olarak iptal edilir.

• Paket kapsamında yurtiçinden arama yapılabilen ülkeler; Almanya, Amerika, Arnavutluk, Avustralya,

Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hollanda, Hindistan, İngiltere, İrlanda,

İspanya, İtalya, Katar, KKTC, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yunanistan ve Yeni

Zelanda’dır.

• Paket dahilindeki 120 dakika için ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

• Yurtiçinden yukarıda belirtilen 23 ülke dışındaki ülkeler yönüne yapılan aramalar yurtdışını arama

standart ücretleri doğrultusunda gerçekleşir.

• Paket yurt içinde geçerlidir. Yurt dışında yapılan ses(dakika) kullanımı uluslararası dolaşım tarifesi

üzerinden ücretlendirilir.

• Paket özel servis aramalarında geçerli değildir, özel servisler ayrıca kendi fiyatları üzerinden

ücretlendirilir. C2 General C2 General

• Red Yurtdışını Arama Paketi, Red Yurtdışı Arama Paketi ile birlikte alınamaz. Red Yurtdışı Arama

Paketi olan müşteriler, uyumlu bir tarifede olsalar bile Red Yurtdışını Arama Paketi’ne hak

kazanamayacaklardır.

• Paket aylık olarak yenilenir, isteyen müşteriler paketten çıkış yapabilirler. Ek paket faydaları fatura

dönemine kalan gün sayısına göre orantılanır.

• Paketin yinelenmesi iptal edilebilir, bu durumda paketin hakları fatura dönemi sonuna kadar eğer

abone uyumsuz bir tarifeye geçmediyse abonede kalır. Paket iptal edilmedikçe her fatura döneminde

yinelenecektir. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 25 Ocak 2025; 22:47:22 >

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Hayirli olsun surekli hepsini alirsin kardeşim

Bu hediyeleri bilsem paketi yükseltmezdim 140 liraya 7 GB olarak anlaşmıştım

Yada ara yanlis tarife yapildi diye eski tarife geri gecmek isteyorum de

Eski tarifem uyumlu 7gb tarifesiydi bu red tarife. Bide ben tarife değiştirsem bu 60gb hediyem ve 120 Dk konuşma hakkım silinir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 25 Ocak 2025; 22:55:48 >

freezone'lu olunca her ay 60 gb ücretsiz internet mi veriyor?

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Benim hat benim üstüme kayıtlı yazın 20 yaşına girmiş olucam. Kardeşimin ki başkasının üstüne mesela ikimizde şuan 60 GB alabiliyoruz. Kardeşime o zaman yapmıştım şuan freezone tanımlaması yapınca veriyor mu bilmiyorum

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Surekli ust alirsin 50gb alirsin 40gb alirsin tarife gore kimine 20gb cikiyor

Eski tarifen olur az cikar 20gb ve 30gb

• Ücretsiz durma ozelik nasil alirim derseniz 542 müşteri hizmetleri arayin ücretsiz durma ozeligi tobiden cikiyor sistem hatası alıyorum hattima tanımlanması arz rica ediyorum size anket puan verim deyin ücretsiz hattina tanımlıyorlar yada atacagim ekran görüntüsüden kayit acarak şikayetim var ücretsiz durma ozelik faturalı hediye sistem hatasi alıyorum müşteri bayiye müşteri hizmetleri atiyor deyin ücretsiz hattina tanımlıyorlar tarifen i
    Ozelik olmasada VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Tony Mendez T kullanıcısına yanıt

Hocam başka teklif sunmadı.Temsilci bu tarifenin şuan alıma kapalı oldugunu,eski müşterilere sunduğumuz bir teklif olduğunu söyledi.Ne kadar doğru bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Evet hocam senelerdir devreden tarifeyi kullanıyorum diğer ay’a devretmesi çok işime yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepiniz kandiliniz mübarek olsun

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.