Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.960
Cevap
199
Favori
442.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pahalı yaptırmışsın içinde içerik yok önce adamlar sana fiyatı yüksek sunarlar indirttireceksin yüksek diyeceksin hatta taşırım diyeceksin blöf yapacaksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Redli 20GB Plus kullanıyorum. Müşteri hizmetleri video pass de dahil dedi. Youtube'dan yemez dedi bugün. Ben 1 yıldır video pass yok denildiği için bu tarifeye geçerken Youtube kullanmadım. Şimdi girip deneyeyim dedim. İnternetten yiyor. Var mı yok mu kesin bilgisi olan var mı?

Düzeltme: Tarayıcıdan bakınca gözüktü. Yokmuş. MH bile tarifelerin içeriğini doğru düzgün bilmiyor. Kampanyaları ve uygun tarifeleri olmasa çekilecek çile değil. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 25 Ocak 2025; 13:49:25 >

• angaralim kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

eğer sosyal medya sınırsız ise yukarıdaki redli 18 (ort: 265 tl) fiyatından daha ucuza gelmiş

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Sosyal pass yok sosyal pass olanı 340 TL söylediler

hattı freezone için kardeşime tanımladım hatta vpay freezone özel iade kampanyalarından da yararlanıyorum ama ek sosyal pass alamadım nasıl alınıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Tobiye internet yazıyorsunuz ardından ek internet paketini seçin sonra biraz ilerleyince çıkıyor Freezone paketler

sadece 1 günlük sınırsız internet var başka yok maalesef

• Uyumlu 8GB Tarifesi kullanıyorum 100 lira civarı bi fatura ödüyordum.Yanımda uygulamasına baktıgımda en ucuz 360 lira çıkıyordu uyumlu 8 tarifesi.Yaklasık yarım saat önce şikayetvar’a şikayetimi belirttim fiyatların çok fahiş olduğunu güzel bir üslupla anlattım.Aradan yarım saat geçti Vodafone aradı.Görüştüğüm kişide bayağı anlayışlı çıktı bana 10gb 1000 dk 250sms olan tarifeyi 160 liraya teklif etti bende kabul ettim(Bu arada tarife diğer ay’a devrediyor eskisi de öyleydi 160 liranın içinde vergi yok o ayrı) Taahhüt süremin bitmesine 1 ay vardı isterseniz sizde şikayet var’a yazıp dönüş bekleyebilirsiniz.

Ekleme : An itibariyle geçiş sağladım 2 aylıkta yanımda premium hediyesi verdi
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT28 -- 25 Ocak 2025; 15:40:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Vodafone da hat taşıma için uygun bir kampanya var mı? Çok fazla internet dakika vs olması gerekmiyor hattım faturalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlara bak saçmalık

• DT28 kullanıcısına yanıt

Hocam şikayetvar başka ne sundu, varsa aktarabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT28 kullanıcısına yanıt
    Bu metotla ben de geçen sene uyumlu tarifeye geçmiştim enaz 5gb'ı devrediyor heray (kullanıma bağlı değişir tabi)
    Şimdi sizin fiyat daha uyguna geldi bana :) Nisan'da tekrar denicem.

• vodafone geçmeyi düşünüyorum da çekim kalitesi nasıl acaba ankaradayım? ek olarak sınırsız sosyal medyalı paketler var mıdır?

1ay kulan 1ay sonra tekrar ara dibe cek

• mfurkanoduncu M kullanıcısına yanıt
    Var sınırsız ankara iyi kalitesi super onli davet edelim 1ay sonra gecis yaparsiniz sebeke haritası bskinhttps://maps.vodafone.com.tr/ davet kod onli gecis 3ay gecerli 30gb hediye link tikla giris yap ve tarife sec Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen:

Müşteri hizmetleri arayin güncelleme yaptirin freezone guzelik ücretsiz paket cikmiyor diye

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Selam, Vodafone’un 26 yaş altı gençlere özel süper fırsatlarını gördün mü? 4 GB internet 220 TL’den başlıyor ve her ay tarifene ek hediye GB ve marka ayrıcalıkları veriyorlar! Üstelik bu linkten gelirsen ilk 3 ay geçerli 30 GB internet hediye! Bakmak istersen:

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Ek internet bak tobiye

• 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.