< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 26 Ocak 2025; 6:21:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onuda dedim yemiyorlar, sanırım tarifeyi ucuzdan kullanamayacağız. Sadece hat taşımada şu banka ve resmi hizmetlerden dolayı yapılacak değişiklik işlemlerle vs. uğraşmak istemediğim için aynı operatörle devam etmek istiyorum, ama bu fiyatlarda kabul edilemez mecbur başka operatöre geçeceğiz. Sanırım şuan en ucuz tarifleler Netgsm de, onlarda şuan Turkcell ilrnmahkemelik diye hatırlıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başka hangi ucuz tariye nasıl geçebilitimki, şuan bana en ucuz 4 gb 1000 dk, 260 tl diyorlar. Evde ve işte wifi var, bundan dolayı bana intetneti azda olsa yeter, sadece uygun fiyat arıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 26 Ocak 2025; 9:43:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
147,24 tl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 26 Ocak 2025; 22:28:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |