Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.957
Cevap
199
Favori
442.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağ ol senin de kandilin mübarek olsun.
    Yardımcı olabilirsen bi şey soracağım. Şimdi ben Turkcelldeyim. Taahhütüm bitiyor. Vodafoneda bu sınırsız sosyal medyalı tarifelere geçmek için ne yapmam gerek. Çocuk var ama onun yaşı 7. Sanırım 18 yaş altı olduğu için hat olmaz üzerine. En kolay yoldan ne yapabiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yalın fırsat 60gb paketi kullanmaktayım taahhüt bitimine 1 ay kaldı geçecek tarife görünmüyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt
    Ayni soy adi tasiyan 25 yas alti kuzen akraba kardes en dusuk yas12 ve 25 yas arasi hemn gecemesin Vodafone gectikten biray sonra onliden gecersen 3ay gecerli 30gb hediye link davet kodu atayim freezone var ise freezone tarife sec yoksa onli gecici tarife sec onli gecisde not 2 hafta icinde gecis yaparsin bayiden gecersen 1 ay beklersin atim link bana ait degil maddi durum kotu olan birinin benim tarife LİMİTSİZ REDLİ ELİTE OZEL benim ihtiyacım yok gun icinde onli ozel sansli kırmızı firsat 2025 tarife çıkıyor bu tarife gecis sadece şikayetim var kanal tempo müşteri hizmetleri hattina tanımlıyorlar 542 müşteri hizmetleri aradın cikmiyor VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 26 Ocak 2025; 6:21:49 >

• Dynamiter D kullanıcısına yanıt
    Yapman gereken su dedigim harfi yaparsan ayni tarifeden yalin firsat 60gb 387₺ satin alirsin mevcut Vodafone faturaliya ozel gizli tarife dir tarife gecis 542 müşteri hizmetleri arayin merhaba Vodafone uzman birim aktarim saglarmisin beni cep telefonumdan aradilar bana ayni tarifeden devam etmek istermisin dediler istediğiniz zamn uzman birim arayarak gecis yaparsin dediler musait olmadigim gecemedim uzman birim aktar gecin harfi soyle bana ayni tarife 387₺ sundular gecmek istiyorum eger seni aradik görünmüyor derse Vodafone bir numara aradilar geri aradim boyle numara yoktur anonsu aldim diyeceksin sorarlarsa blof yapacaksin elestiri magdurum neden sms gecis yapmıyor sunuz turkcel ve Telekom yapiyor biz magduruz milyon abonesi magdur tarife hattima tanımlanması arz rica ederim sizi değerlendirme yaparim yoksa turkcel ve ya turktelekom gececegim ayni tarifr ucuz sunuyor diyeceksin yazimi bir yere kopyala aranca oku bazi acemiler çıkıyor aktarim yetki yok diyorlar uzman birim sabah 9.30 aksam 21.30 yada şikayetim var sunuyor israr et VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Tarife yalin firsat kırmızı firsat kırmızı gibi tarifeler freezone guzelik ücretsiz gb cikmiyor beyler sadece ayda bir sınırsız bir gunluk alirsin ona gore gecis yalipin

• Vodafone freezone guzelik ücretsiz gb onli self servis ücretsiz 10gb hediye çıkıyor satin alin bazi abonelere VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Ben gectim tarifem ikinci dönem oldugu bildirdiler ben ondan gectim yoksa baska oparator gecis yapacagim dersin

Onuda dedim yemiyorlar, sanırım tarifeyi ucuzdan kullanamayacağız.

Sadece hat taşımada şu banka ve resmi hizmetlerden dolayı yapılacak değişiklik işlemlerle vs. uğraşmak istemediğim için aynı operatörle devam etmek istiyorum, ama bu fiyatlarda kabul edilemez mecbur başka operatöre geçeceğiz.

Sanırım şuan en ucuz tarifleler Netgsm de, onlarda şuan Turkcell ilrnmahkemelik diye hatırlıyorum.

Vodafone sasma derim secim sizin baska tarife gec

Başka hangi ucuz tariye nasıl geçebilitimki, şuan bana en ucuz 4 gb 1000 dk, 260 tl diyorlar.

Evde ve işte wifi var, bundan dolayı bana intetneti azda olsa yeter, sadece uygun fiyat arıyorum.

• Arkadaşlar Vodafone kisiye size sunan tarifelerin ekran görüntüsü gerek faturali gerek faturasiz gerekse kurumsal esnaf lütfen rica ediyorum size sunulan teklifleri ekran görüntüsü kullanım detayla paylaşım yapin size gelmeyen teklif geldi beyan ederek gecis oluyor kimine pahali kimine ucuz sunuyor ayrica vodafone yanimda eski sürüm apk 17.5.4 indirin güncelleme yapmayin haftalik hediye veriyor sizee ozel teklif kapatin cark resetleme icin IPTAL 1000 gonderin ekran görüntüsü paylastim Kampanya birim iptal icin HAYIR 7232 IPTAL 5203 gonderin Duyuru Vodafone cark resetleme IPTAL 1000 dir her hafta cark izin verin otomatik acilir VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Suan kulandigin tarife ne kadar rkran gorusu ilet

• Şikayetim var hesabım var sil yeni kayit il numara kaydet kayit kulandigin tarifem ikinci donem 15₺ artacani bildirdiler bana yuksek bende gecmistim suan yok diyorlar önce 542 müşteri hizmetlerini ara ya da tobi üzerinden kayıt aç kullanmış olduğum tarifenin bana 2 yıllık olduğunu söylemişlerdi 2 yıl 15 TL otomatik olarak yenilecek olduğunu söylediler ben de kampanya birinden arıyorlar biri var diyor biri yok diyor hiç memnun değilim gereken ses kayıtlarını dinlesin ben de ekran görüntüsü vardır yoksa tüketici haklarına bilgi teknoloji şikayette bulunacağım diye kayıt aç ayrıca şikayetim var hesabım varsa hesabı sil daha önce kaydığın varsa yapmış olduğun kayıtlar için hesabı silersin tekrardan hesap aç numaranı kaydet kayıtta şöyle yaz dediklerimi harf harfine yazarsan her şey olur bu bilgileri ben size ücretsiz veriyorum bazı kişiler telegram ve sosyal medya kanallı üzerinden birçok insanların parasını alarak yapmaya kalkıyorlar çünkü bu bilgiler Vodafone çalışanları tarafından çok iyi bilen bir kişilerdir bir takım kişiler onları öğrenerek insan insanlardan para karşılığı yapmaktadır ve bizim benim size söylediğim tarifeleri sosyal medya kanalları üzerinden çoğu 400 TL ve 600 TL insanlardan isteyerek parayla yapmaktadır bunlara kesinlikle kesinlikle bilgilerinizi vermeyin ben size ücretsiz olarak paylaşıyorum bazı kişiler burada beni eleştiriler yapıyorlar her şeyin farkındayım yapmanız gereken harf harfine söylediklerimi yapın ister tarifenizin ikinci dönem olsun istiyorsan olmasın Vodafone tekrardan bir yıl otomatik olarak yeniden yapıyor uzatıyor tarifini aynı tarifenin ben bizzat kendimi yaptım tanıdıklarına nasıl yapacağını da söyledim çok iyi insan dua ediyor Allah razı olsun yapman gereken 542 müşteri hizmetler de tarafından kayıt yaptırdıktan sonra şikayetimi ara kayıt oldun numaranı kaydettin tarifeler kısmındaki tarife tarifenin resmini çek ekran görüntüsünü şikayetinde şöyle yaz benim şu an kullanmış olduğum tarifimin bana 2 yıllık olduğunu bir saat bildirdiler tarifeniz 2 dönem 15 TL farkla otomatik olarak geçeceğini bildirirler müşteri hizmetleri sürekli bana öyle bir şey olmadığını ve tarifenizin sürekli beyan ediyorlar ben bu durumdan çok rahatsız oldum yüksek fiyatta tarife sunuyorlar ses kayıtlarım dinlenmesine ve yasal işlem başlatacağım zamanında geçmiş olduğum tarifimin haklarını verilmesini bana verilen sözün tutulmasını istiyorum yoksa tüketici haklarına yasal işten başlayacağım gerekeni yapılmazsa Arzu rica ederim acil çözüm yoksa operatör değişikliği yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 26 Ocak 2025; 9:43:0 >

İsrar edeceksin kardesim benim ekran görüntüsü bulamadim bulsam müşteri hizmetleri acemi cogu

• Btk yaz

147,24 tl

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Bunlar yok kardeşim iki yillik baska tarife gec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 26 Ocak 2025; 22:28:41 >
  • Uygun fiyatlı, kuponlu ve faturalı Vodafone Yalın Fırsat tarifeleri 22 Aralık 2024 tarihi itibarıyla müşteri alımına kapatılmıştır. Fakat kuponlu ve faturalı bazı diğer Vodafone cep telefonu tarifeleri hala müşteri alımına açıktır. Söz konusu tarifelere geçiş yaparak ilk 3 ay boyunca +30 GB hediye (ve bazı ek şartları yerine getirerek diğer bazı hediyeler) kazanabilirsiniz. Bu konudaki en kapsamlı hediye listesini ve ilgili talimatları görmek için bu linke tıklayın.

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.