Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ahmet110 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.957
Cevap
199
Favori
442.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Vodafone faturasıza yeni geçiş yaptım. Faturalıda uygun sınırsız bir tarifeye geçiş için ne yapmam gerek?

• berkcan1209 B kullanıcısına yanıt
    Faturasiz şikayetim var kayit ac faturali tasim hatti faturasız gecti diye yoksa turkcel dersin 410 sınırsız ultra 30 sana sunarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Ocak 2025; 11:47:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muaffak M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yeni tarife 542 müşteri uzman baglan beni aradilar tarife sundular diyeceksin bu gorsel olarak daha fiyatı dibe cekmeye calis VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Değerli Vodafone kullanıcıları ;
    Kampanya varmı diye soranlar oluyor.

Devlet %44 vergilere zam yaptı.
    %44 enflasyon var

Vodafone hiç zam yapmasa bile %44 devlet vergisinden dolayı fiyatlar yine çıkacak.
    Enflasyonu baz alınca % oranı siz belirleyin.
    Bu sebeple şuan mevcut olan tarifelere bir an önce geçiş yapın. Yeni çıkacak kampanyalarda sadece vergi fiyatı bile suanki kampanyadan daha yüksek olacak. O sebeple size tavsiyem tarifelerinizi yenileyin. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• angaralim kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum hocam, ancak 250 tl bandında max olacak şekilde tarife var mıdır sınırsız sosyal medyalı veya 20 25gb bandinda internetli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkcan1209 B kullanıcısına yanıt
    Kayıt açacaksınız şikayetim var tempo müşteri hizmetleri yapıyorlar sistem hatasi alıyorum müşteri hizmetleri aradım bayiye atiyor bayi müşteri hizmetleri neden magdur ediyor sunuz sms tarife gecis kod yazin biz gecelim acil çözüm yoksa hattimi tasiyacagim bana sunulan tatife hattima tanımlanması arz rica kayit ac arâdiklarinda bana ozel tarife sunuyor sistem hatasi alıyorum 3ay dir de daha kayiylt varsa hesabı sil yeni uye olVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Arkadaşlar yukarıda attığım görseller ekran görüntüleri şikayetim var kayıt açılıp başkasına gelen ekran görüntüleridir bunlardan sizi de sistem hatası aldığını ekran görüntüsünü beyan ederek hattınıza geçebilirsiniz sistem artık bu şekilde Vodafone'da saçma bir sistem çıkardılar 5-6 yıldır herkes mağdur siz de elinizden geldiği kadar gerek 542 müşteri hizmetleri ve kampanya vermiyor ve faturası biriminden ve şikayetim var ekibinden görüştüğünüzde tempo müşteri hizmetleri tarafından şu mesajı söyleyin blöf yapacak mısınız hadi çekiyorsa çekmeyebilirsiniz ayrıca Turkcell operatörlüğü sms ile teklif sunuyor gereklilik üzerinden gerekse ve sayfa üzerinden altına belirtiyor Türk Telekom operatörü öyle tek saçmalık sizde var sms sistemi tekrardan aktif ettirmesi rica ediyorum ayrıca bana bu lafı sonunda bu teklifi haddime atalım olmaz Arzu rica ederim diye şeklinde belirtin Vodafone çalışma başlatmıştır eski çalıştığım arkadaşlarının aldığım bilgilere göre şu an Türk temsilcileri vardır Türk temsilleri çalışma başlatmıştır eğer verdiğimizi iletirseniz yetkili birine kayıt açın diye beyan edin milyonlarca insan şikayetçi şikayetim var ekibinden açıp da görün sms ile sistemi tekrardan çıkarsın diye beyan edin bu şikayetler dile gelse SMS sistemi çıkacak SMS sistemi çıkarsa örneğin size sundukları tarifenin fiyatı yüksek sunuyorsa başkasına sunmalı daha aynı tarifenin isminin benzeri benzeri ucuza geçebiliriz yani iletişim kolaylığı olacak bunun için gayret yapılması gerekir bu tarifelerin sana gelmesi şart değildir sadece sistem bu şekilde tek saçmalık Vodafone sisteminde var ne yazık ki gerek faturalı gerek faturasız müşteriler bireysel olsun gerekse esnaf tarifeler olsun size özel gelen teklifli ekran görüntüsünü kullanım detayını beyan ederek lütfen bu sayfada paylaşın çünkü paylaştığınız ekran görüntüleri bir başkası tarafından geçiş yapılıyor sistem bu şekilde ne yazık ki ayrıca fiyatlar yüksek çıkıyorsa kampanya mesajlarının hepsini kapattırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Ocak 2025; 13:45:53 >

• cok guzel bilgileri veriyorsunuz tesekkurler. noktalama isaretlerinden de faydalanirsaniz daha anlasilir olur. ayrica sanirim "sikayetim var" degil "sikayet var" :)

Merhaba, taahhüt varken bunlara geçiş yapabilir miyim. Ceza çıkar mı. Bir de farklı ilde olsak nasıl gececez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Gecis yaparsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Ocak 2025; 21:47:10 >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yazdım benzer bişey arkadaşa ama sanırım sesli mesaj ile yazıyor bu mesajları o yüzden duzeltemiyor , biraz biz cabalicaz anlamak için :)

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    Ceza cikmaz numara tasirsan faturasız gecersrn ceeza cikar

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Bilader cok gereken aciklamayi uste yazdim bura edebiyat fakültesi degil konusan yazan klavye yaziyorum

güzel yazana böyle cevap vermen garip. ben sana edebi yaz demedim ki. düzgün bir şekilde teşekkür ettim. noktalama işareti de kullansan iyi olur dedim. bu düzgün yazıya bile böyle mi cebap veriyorsun 'bilader'

niye bu kadar hoyratsın, ne gerek var

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben red video sınırsız 25gb paketi kullanıyorum, ill yıldan sonra otomatik yenilendi ikinci yıl bitiyor Şubat'ta tekrar aynı şekilde yenilenir mi? 3. Yıla giriyorum

• dursundao kullanıcısına yanıt
    Tarifeniniz tahammülsuz fiyat ogrenin fiyatı uygunsa kulanmaya devam edebilirsiniz

542 yi aradim gorustum ama işe yaramadi

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.