Merhabalar, Vodafone faturasıza yeni geçiş yaptım. Faturalıda uygun sınırsız bir tarifeye geçiş için ne yapmam gerek? |
Bildirim
Merhabalar, Vodafone faturasıza yeni geçiş yaptım. Faturalıda uygun sınırsız bir tarifeye geçiş için ne yapmam gerek? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Ocak 2025; 11:47:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ediyorum hocam, ancak 250 tl bandında max olacak şekilde tarife var mıdır sınırsız sosyal medyalı veya 20 25gb bandinda internetli? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Ocak 2025; 13:45:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
cok guzel bilgileri veriyorsunuz tesekkurler. noktalama isaretlerinden de faydalanirsaniz daha anlasilir olur. ayrica sanirim "sikayetim var" degil "sikayet var" :) |
Merhaba, taahhüt varken bunlara geçiş yapabilir miyim. Ceza çıkar mı. Bir de farklı ilde olsak nasıl gececez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Ocak 2025; 21:47:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |