Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.961
Cevap
199
Favori
442.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

şu anda faturalı 3gb tarifesi kullanıyorum 25 tl ye. 6 gün sonra tahut bitiyor. faturasiza geçip tekrar faturaliya bu uyumlu 5gb tarifesine geçiş yapabilir miyim arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ali6511 kullanıcısına yanıt

Merhaba kardeşim, tekrar Vodafone'a dönmeniz mümkün olmayabilir, 3 ay kara listeye ekliyorlar, başka operatöre geçilemiyor malesef, Turkcell Mutlu Mega 70 paketini öneririm size, paket yıllık, 1 yıl fatura tl aşım derdiniz olmaz.

Kredi banka kartı ile, bayiden paket alır gibi, veya tl yükleyerek bu paketi satın alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam teşekkür ederim. hattı çocuk kullanıyor ve interneti cok kullanmıyor. 30 TL civarında paket bakıyorum

• Annemi şimdi Vodafone'a geçirdik Vodafone bayii uyumlu duran tarife teklif etmiş 39 tl'ye 500 dk 5 gb ama taahhüt 24 ay gibi duruyor internette. Daha uyguna bunun 1000 dk versiyonunu alma ihtimalimiz var mıdır acaba?

Vodafone yanımda uygulamasından bana ne var sekmesinden paketleri kontrol edin size uygun paket varsa hemen geçiş yapabilirsiniz. Faturasıza geçmeniz birşey ifade etmez, başka operatöre gidip Vodafone dönmek için 90 gün beklemeniz gerekir.

Bu konudan yardım alabilirsiniz. Gelen teklifi size gelmiş gibi göstererek istediğiniz pakete geçiş yapılıyor.

Vodafone Tarife değişikliği

• Vodofone yanımda uygulamasinda hicbir avantaj, teklif cikmiyor.3 aydır faturasızım, sınırsız tarife veya sinirsiz youtube+sosyal medya olan tarifelerden istiyorum.ne yapmam gerekli?

• İKUyz55 İ kullanıcısına yanıt
    üst mesajda verdiğim konuya gidin.

• telegram bakarmisiniz @angaralim

Mutlu mega tarifesi 12 aylık 320 tl. Yani aylık 27 liraya geliyor bilginiz olsun .

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bilgi için. paketi bulamadım link vs. varsa paylaşabilir misiniz

• Bu ilk sayfadaki tekliflerin hepsi halihazırda geçerli mi? Bazıları şu an için aşırı cazip görünüyor.Değilse nasıl anlayacağız bunu? Şikayetvar aracılığı ile uygun bir tarifeye geçiş yapmayı deneyeceğim.

• Kazançlı 8gb 39TL olan tarifemi 56TL yapmış, daha yeni zam gelmişti zaten. Vodafone ile vedalaşma zamanı gelmiş sürekli zam yapıyor. Yada taahhüt verip faturalıya geçmemiz için böyle yapıyor.

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt

Faturalı da kafanız 1 yıl rahat eder, sözleşme imzalayacağınız için zam gelse dahi etkilenmezsiniz, 12 ay boyunca rahat olursunuz.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Tavsiye ettiğiniz bir tarife var mıdır?

Ben devreden 7 gb düşünüyorum. 7gb, 1000 dk, 250 SMS 15 ay boyunca 42 TL. Daha uygunu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Mart 2022; 14:3:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Tavsiye ettiğiniz bir tarife var mıdır?

Ben devreden 7 gb düşünüyorum. 7gb, 1000 dk, 250 SMS 15 ay boyunca 42 TL. Daha uygunu var mıdır?

Uygun hocam bu devirde alınabilir.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Onlara yakın bu tarifeler var ama size özel olarak sunulması lazım, şikayet var dan talep oluşturun sunuldu ama geçiş yapamadım diye, belki öyle geçiş yapabilirsiniz

Cevabınız için teşekkür ederim. Şu 45 TL lik 12gb tarifesi güzelmiş ama nasıl geçeriz acaba? Tarifenin tam adı nedir resimde görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Mart 2022; 15:12:40 >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt

Redli Müşteri 12 Özel İletişim tarifesi hocam adı

Şikayet Var dan teklif gelmiş, ama geçiş yapamamış gibi belirterek geçiş yapmayı deneyebilirsiniz, görseli de şikayet metnine eklemeyin unutmayın.

Sağolun bir deneyelim bakalım

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.