VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (21. sayfa)
-
-
Merhaba kardeşim, tekrar Vodafone'a dönmeniz mümkün olmayabilir, 3 ay kara listeye ekliyorlar, başka operatöre geçilemiyor malesef, Turkcell Mutlu Mega 70 paketini öneririm size, paket yıllık, 1 yıl fatura tl aşım derdiniz olmaz.
Kredi banka kartı ile, bayiden paket alır gibi, veya tl yükleyerek bu paketi satın alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah hocam teşekkür ederim. hattı çocuk kullanıyor ve interneti cok kullanmıyor. 30 TL civarında paket bakıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Annemi şimdi Vodafone'a geçirdik Vodafone bayii uyumlu duran tarife teklif etmiş 39 tl'ye 500 dk 5 gb ama taahhüt 24 ay gibi duruyor internette. Daha uyguna bunun 1000 dk versiyonunu alma ihtimalimiz var mıdır acaba?
-
Vodafone yanımda uygulamasından bana ne var sekmesinden paketleri kontrol edin size uygun paket varsa hemen geçiş yapabilirsiniz. Faturasıza geçmeniz birşey ifade etmez, başka operatöre gidip Vodafone dönmek için 90 gün beklemeniz gerekir.
Bu konudan yardım alabilirsiniz. Gelen teklifi size gelmiş gibi göstererek istediğiniz pakete geçiş yapılıyor.
Vodafone Tarife değişikliği
Vodofone yanımda uygulamasinda hicbir avantaj, teklif cikmiyor.3 aydır faturasızım, sınırsız tarife veya sinirsiz youtube+sosyal medya olan tarifelerden istiyorum.ne yapmam gerekli?
üst mesajda verdiğim konuya gidin.
telegram bakarmisiniz @angaralim
Mutlu mega tarifesi 12 aylık 320 tl. Yani aylık 27 liraya geliyor bilginiz olsun .
-
teşekkür ederim hocam bilgi için. paketi bulamadım link vs. varsa paylaşabilir misiniz
Bu ilk sayfadaki tekliflerin hepsi halihazırda geçerli mi? Bazıları şu an için aşırı cazip görünüyor.Değilse nasıl anlayacağız bunu? Şikayetvar aracılığı ile uygun bir tarifeye geçiş yapmayı deneyeceğim.
Kazançlı 8gb 39TL olan tarifemi 56TL yapmış, daha yeni zam gelmişti zaten. Vodafone ile vedalaşma zamanı gelmiş sürekli zam yapıyor. Yada taahhüt verip faturalıya geçmemiz için böyle yapıyor.
-
Faturalı da kafanız 1 yıl rahat eder, sözleşme imzalayacağınız için zam gelse dahi etkilenmezsiniz, 12 ay boyunca rahat olursunuz.
Tavsiye ettiğiniz bir tarife var mıdır?
Ben devreden 7 gb düşünüyorum. 7gb, 1000 dk, 250 SMS 15 ay boyunca 42 TL. Daha uygunu var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Mart 2022; 14:3:42 >
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.BlofTavsiye ettiğiniz bir tarife var mıdır?
Ben devreden 7 gb düşünüyorum. 7gb, 1000 dk, 250 SMS 15 ay boyunca 42 TL. Daha uygunu var mıdır?
Uygun hocam bu devirde alınabilir.
Onlara yakın bu tarifeler var ama size özel olarak sunulması lazım, şikayet var dan talep oluşturun sunuldu ama geçiş yapamadım diye, belki öyle geçiş yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Şu 45 TL lik 12gb tarifesi güzelmiş ama nasıl geçeriz acaba? Tarifenin tam adı nedir resimde görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Mart 2022; 15:12:40 >
Redli Müşteri 12 Özel İletişim tarifesi hocam adı
Şikayet Var dan teklif gelmiş, ama geçiş yapamamış gibi belirterek geçiş yapmayı deneyebilirsiniz, görseli de şikayet metnine eklemeyin unutmayın.
Sağolun bir deneyelim bakalım
Rica ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X