Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.757
Cevap
198
Favori
435.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen bunları atıyorsun da bize bu paketler çıkmıyor ki. Buraya atmanın amacı nedir?

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    siz beğendiğinizi alın Şikayetvar da konu açın teklif geldi geçiş yaparken hata verdi diyeceksiniz paketiniz hayırlı olsun.

• angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam olay tarifeler tekrar geri geldi

• Arkadaşlar Turkcell taahhüt sürem bugün son. Son güne kadar beklediğim için kampanyalı bir teklif sunamıyorlarmış. 10 GB 2000 dk ve 100 SMS kullanıyordum. Esnaf 10 Kurumsal. Benim için olmazsa olmaz statik ip. İşim icin statik ip almam şart. Bireysel abonelere statik ip veriliyor mu bilmiyorum. Bu şartlar altında yardımcı olabilecek var mıdır?

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Ss olarak mi atacağız Şikayetvar.com'a. Çünkü buradaki tarifelere geçiş yapmak istesek isimler farklı onun için sordum. Sadece dediğiniz işlemleri yapmak yetiyor ise gerçekten iyi bir olaymış bu.

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    konu sahibi ile iletişime geçin yardımcı olur.

• Arkadaslar merhaba bu ay sonu taahhutum bitiyor

Red Paket kullanıyordum.

15 GB internet
    250 Sms
    1500 dk her yone + sınırsız sabit hat Vodafone

64 lira ödüyorum buna. Şimdi uygulamada bana önerilen tarifeler çok uçuk 80-90 lira bandi. Parasini geçtim her ay bosuna gidecek 3 bin dakika 1000 sms 25 gb internet falan öneriyorlar.

Yine 50-60 lira bandına 10-15 gb arası paket bulabilir miyim fikri olan var mi? Sms ve dakika önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone da 4-5 GB internet,400-500 dk olan bir paket ya da tarife varmı 30-35 TL civarlarında ..faturalıda olabilir aşmayan olursa..

• bjk_murat B kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın buldun mu uygun bir tarife?bana da lazım 5-6 GB,500 dk ucuz bir tarife

Kazancli7GB yazip 7000 e gönderdiğimizde içerikte dk ve sms ne geliyor. 33 TL iyi.

Benim şuanki tarifem olay 5 GB 750dk+1000SMS 32 TL. Kazançlı 7 GB 750dk+250sms ise iyi olurdu. Teşekkürler.

• Gebeskeli G kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYEwww.turktelekomprime.com
    Yeni Aşmayan Prime 20 GB
    https://www.turktelekomprime.com/tarifeler/asmayan-20-mevcut

Yeni Aşmayan Prime 20GB

İlk 12 Ay Taahhütlü Aylık Ücret

55 TL

İkinci 12 Ay Taahhütlü Aylık Ücret

63 TL

Taahhütsüz Aylık Ücret  

81,59 TL

Aylık Ücretsiz Cepten İnternet  

20 GB

Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi 

Her yöne 1000 dakika

Türk Telekom Prime Özel Yurt Dışı Hizmetleri

Yurt dışındayken 60 dk aranma hediye

Aylık Ücretsiz Her Yöne SMS

Her Yöne 250 SMS

• gokh4n G kullanıcısına yanıt

malesef böyle bir paket yok. müşteri hizmetleri bile bulamadı büyük ihtimalle update edilmemiş bir sayfa...

• Merhabalar, vodofone'de interneti olmayan, sadece konuşma paketleri (500dk) varmı? İhtiyarlar kullanacak, başka operatörden taşınacak.

• halimselim kullanıcısına yanıt
    en uygun bimcell diye biliyorum 500dk 25₺

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt
    500 DK 7 TL TT var.

teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.