Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.961
Cevap
199
Favori
442.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pttcell 30 GB 72 TL var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

hocam internet yok ama içinde hiç ya

• Merhabalar, Vodafone da şu an en ucuz faturasız ve faturalı tarife hangisi internet önemli değil dakikası olsa yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tarifenin içinde yazmıyordu. Bende onu uzun zamandır kontör yüklemediğim için verdi sandım. Öyleyse iyiymiş :)

İçerikler aynı fiyat biraz zamlandı.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Rica ederim hocam. Şu anda Olay 10gb 42 tl deyiz. Yanımdadan çıkan teklifleri kaldırmıştım daha iyi yeni teklif gelir diye

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 7 Mart 2022; 22:17:35 >
  • Arkadaşlar, tecrübelerinize ihtiyacım var. Şuan aşağıda ekran görüntüsünü attığım 11+2gb faturalı tarifeyi kullanıyorum ve bu ay bitiyor. Memnun sayılırım ama aynı fiyattan tarifeyi alabilirmiyim bilmiyorum. Yeni gelen tekliflerde aşırı saçma.

Bana gelen tekliflerde yok ama bu aşağıdaki tarifede güzel duruyor, sanıyorum şikayetvar üstünden teklif gelmişte silinmiş gibi yapıp alabiliyormuşum bu doğru mu ? sosyal pakette facebook uygulaması kotadan yemiyor diyor, uygulama üstünden izlenen videolar buna dahil sanırım ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Daha iyi paket varsa önerilerinizi bekliyorum. (konuşma ve sms az, interneti bol)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 8 Mart 2022; 3:18:20 >

Dostum telegram kullanmıyorum buradan yardımcı olamaz mısın?

• Vodafone faturalı da risk var mı hala, eskisi gibi fazla fatura gelmesi durumları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.