< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (16. sayfa)
-
-
mevcut faturasızlara geçişe uygun ne var 10, 15 gb arası faturasız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wifi ile sıkıntı olmuyor ne zaman kapatıyorsunuz o zaman sorun başlıyor. Hiç bir dns çalışmıyor ekşi de vs de zaten yazmışlar. Siz nasıl kullanabiliyorsunuz adguard dns net hata vermiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adguard dns YouTube reklamlarını engellemeyi beceremiyor.
Tarayıcı edgede reklam engellemeyi kullanıp deneyin
Vanced var zaten youtube reklamda sıkıntı yok. Kullandığım programlar var ve reklamdan geçilmiyor dns gerçekten çok işime yarıyordu.
Özel DNS ekle diyorum DNS.adguard.com o şekilde bağlanıyor bir sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir süre kullandıktan sonra oda bi 5 dk flndır dns e bağlanmıyor diyip sitelere girmemeye başlıyor. Uzun süre denediniz mi
Sürekli mobil veri açık 2 ay olacak Vodafone geçeli sorun yok hangi DNS adreslerini kullanıyorsunuz
Turk telekom taahhut bitti simdi numara tasimayla simple tarifesine gecersen guzel faturali tarife teklifleri gelir mi bir de artik gecis sonrasi(simple) tum tarifeleri yanimda uygulamasindan mi secicez ? Orada fiyatlar intette gorduklerimden hep daha yuksek ?
Çok garip dns.adguard.com adresini yazdığım an net gidiyor nextdns fln da denedim çalışmıyor.
https://eksisozluk.com/vodafoneun-dns-serverlarini-engellemesi--6973195
Bu konuda da yazmışlar durumu sizde nasıl çalışıyor anlamadım. Hat taşıma yapmayı düşüyorum o derece ama siz ekstra bi ayar fln mı yaptınız acaba.
Sadece özel DNS ekledim nextdns kopmalar oluyor ama adguard sorunsuz
Çok garip ben hiç bir şekilde kullanamıyorum. Dns i yazdığım an net gidiyor.
numara taşımadan sonra alabileceğimiz en uygun tarifeler nelerdir acaba faturasız, teknolojiden anlamaz insan değilim ama şu operatörlerin tarifeler sayfaları bana iğrenç geliyor kayboluyorum resmen
-
Sanırım çok sevdiğim memnun kaldığım Vodafone'dan ayrılmak durumunda kalacağım.
Uyumlu 7 tarifesindeyim. 12 ay 1000dk+250sms+7gb +2gb hediye vardı. 44TL civarı ödüyordum. 12 ay bitti ve 2.döneme girdim. 72TL fatura tutarı ve 2gb hediyesi de artık yok.
Bana 1000dk+100sms+10gb lazım, uygun tarife yoksa istemeyerek de olsa Türk Telekom'a doğru yol alacağım.
-
Turkcell Mutlu Mega 70 GB 320 TL ya da Vodafone Super Kolay Paket 30 GB 90 TL öneririm.
Vodafone'da ki paket içeriği 90 gün boyunca 30 GB internet, 3000 dakika ve 1000 sms 90 TL. Bu da demek oluyor Aylık 10 GB, 1000 dakika ve 300 sms 30 TL'ye denk geliyor.
Turkcell'de ki paket içeriği 365 gün boyunca 70 GB internet, 25.000 dakika ve 25.000 sms 320 TL. Bu da demek oluyor Aylık 5.8 GB internet, 2000 dakika ve 2000 sms 26 TL'ye denk geliyor.
Hocam bu paketleri nasıl yapabiliyoruz.
Merhaba Redli 15 müşteri plus aboneliğim mevcut. 70küsür fatura ödüyorum. Taahhüt tarihi bu ay sonunda sona eriyor. Yanımda uygulamasında bana özel çıkan teklifler pek hoşuma gitmedi. Başka uygun teklif nasıl alabilirim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X