Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.754
Cevap
197
Favori
434.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turkcellden vodafona geçmeyi düşünüyorum önerebileceğiniz 300-600 TL arası bir paket varmı acaba Youtube ve diğer uygulamaları kapsayan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Benzer teklifler bana çıkıyordu uygulamada kabul etmedim. Taahhüt günü geçti aynı paketler 550 600 lira arasına çıkardılar. Bugün bayiye gideceğim fiyat almaya eğer düşük fiyata teklif çıkmazsa Türk telekoma geçeceğim. Başka tavsiyesi olan var mı ?

20 GB redli paket, sosyal medya sınırsız 281 liraya kullanıyordum. Yeni paketlerde sosyal medya sınırsızı vermiyor şerefsizler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de önümüzdeki ay taahhüt bitiyor. Fiyatlar korkunç derecede artmış durumda. Eğer zahmet olmazsa aldığınız fiyatları burda da paylaşırsanız sevinirim.

• mitescere kullanıcısına yanıt
    Vodafone hiç bir şekilde eski fiyat söylemedi. 2 bayiye gittim. müşteri hizmetlerini de aradım ama yok. Yapmıyorsanız operatör değişmeye gidiyorum dedim. Yapabilecek bir şeyimiz yok dedile. Yıllar sonra Vodafondan ayrıldım TT ye geçtim. Türk telekomda da farklı fiyatlar vardı bayilerde. En son 20 GB 1000 dk 303 lira 20 lira da telsiz ücreti.

25 GB olan da 343 liraydı. 20 yi kabul ettim . Bakalım nasıl olacak.

• :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Tok satıcıyı oynuyorlar hocam çünkü tüm Operatörler hemen hemen aynı fiyatları veriyor. Çekim kalitesi olarak benim yaşadığım yerde Türk Telekom çok daha iyi. Performans olarak üzecegini sanmam. Hayırlı olsun ben de telekoma geçeceğim bu gidişle.

• 220 gibi ödeme yapıyordum 15gb paketim, çıkan bu. Sizce nasıl. 2 gün sonra bitiyor ve vodafon aramıyor, geçen senelerde hep ararlardı. hemde 2 ay önceden.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
  • Cem kullanıcısına yanıt
    Üstte de yazmıştım hocam tok satıcıyı oynuyorlar. Tarife bitince taahhütsüz fiyattan işlem yaparlar haberiniz olsun. Siz kendiniz arayın yoklayın. Başka operatörlerden fiyat alın. İndirim yapacaklarını düşünmüyorum. Benim de 15 de bitecek kimse aramıyor. Ben de de aynı rakamlar çıkıyor bilginize.

Ben aynı fiyata 40 gb tarife yeniledim 2 ay oldu.Bence cok pahalı.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Hocam yeni yılda paketler yükselmiş sanırım, benim aslında bir şekilde paket yenilemelerini 1 ay önceye çekmem lazım. Yıl sonuna doğru operatörler son kampanyalarını yapıp ocakta paketleri yükseltiyor.

Turkcell de 10gb lı paket 390 tl. Yani netten baktım başka yerden teklif alınıyor mu bayiden falan bilmiyorum.

Türk Telekom tarifeleri için bayiler fiyat veriyor diyorlar. Ben de önümüzdeki günlerde araştıracağım. Turkcell için de bakarsınız ama Turkcell genelde en pahalı operatör oluyor.

Hat taşıyanlara yine iyi içerdeysen taahhüt yenilemelerde daha da pahalı.

3 gün kaldı bilemedim. Bakacağım, çokta uğraşamıyorum forumu bile okuyamadım tam.

• Uygun fiyatlı, kuponlu ve faturalı Vodafone Yalın Fırsat tarifeleri 22 Aralık 2024 tarihi itibarıyla müşteri alımına kapatılmıştır. Fakat kuponlu ve faturalı bazı diğer Vodafone cep telefonu tarifeleri hala müşteri alımına açıktır. Söz konusu tarifelere geçiş yaparak ilk 3 ay boyunca +30 GB hediye (ve bazı ek şartları yerine getirerek diğer bazı hediyeler) kazanabilirsiniz. Bu konudaki en kapsamlı hediye listesini ve ilgili talimatları görmek için bu linke tıklayın.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.