Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.754
Cevap
197
Favori
434.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akıllı cocuk saatlerı ıcın en uygun tarıfe kaç tl acaba gecerlı bır kampanya mevcutmudur bılıgı olan paylasırsa sevınırım. teşekkürler

• Ben de çocuk saati için uygun tarife arıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • büyüklerim için vodafone kalan kullanımları gösteren android ama ekran widget lazım kullanan var mı, nasıl yapabiliriz arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Yeni kampanyayla geçiş yaptım. Hediye çarkı için uygulama izinlerinin hepsini verdim, ayarlar menüsünden de açtım hem telefonun üzerinden hem de uygulama üzerinden. Hala izinleri açmalısınız uyarısı veriyor. Silip tekrar yükledim yine olmadi. Ben de yine sildim bu sefer hiçbir izni vermedim ( bir dünya izin istiyor. O bildirimlerle ve izinlerle uğraşamam, hediye çarkı da çevirtmiyor )

Buna bir çözüm var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafoneda aynı kişi üzerine 2 hat olunca kampanyası var mı tt 6 ay ücretsiz 10gb paket tanımlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafone bayisi devirin Pazar günü yapılmadığını ve diğer günlerde saat 18’den sonra yapılamadığını dile getirdi böyle bir şey var mı ben ve kullandığım hattın sahibi çalıştığı için 18’den önce alma gibi bir şansım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 2 Ocak 2025; 16:45:6 >
  • freezone kullanıcı tanımlamada bu hatayı veriyor bir süre sonra denesek düzelir mi, sebebi ne olabilir

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Benimkinde başvuru yapıldı dese bile Freezone olmuyor. Vodafone Pay'de Freezone gözüküyorum Yanımda uygulamasında ise Red'li olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 3 Ocak 2025; 14:49:19 >
  • Merhaba arkadaşlar. Babam Turkcell kullanıyor ve 4GB'a 280 TL faturası var. Vodafone'da yeni gelenlere özel uygun tarife var mıdır? Varsa biri paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 3 Ocak 2025; 14:50:19 >
  • Freezone da ücretsiz sosyal medya paketi nasıl alınıyor? Yeni yalın tarifelerde de alınabilir mi Freezone tanımlaması yapılınca?

• Shadowylord kullanıcısına yanıt
    Yanimda uygulamasinda ek paket al kismi var.oradan aliniyor.

• Arkadaşlar 2 yıldır 83 tl den kullandığım Redli 15 Sosyal paketi ay sonu bitiyor. Şuanki güncel ikna tarifeleri neler acaba? Yada yakın zamanda faturasız blofü yada şikayetvardan tarife yaptıran varsa yazabilir mi?

• Tony Mendez T kullanıcısına yanıt
    2 yıldır bedavaya kullaniyormussunuz tebrik ederim, bu sene kacariniz yok malesef en az 200tlden başlar.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Şikayetvardan yazcam, baktım yüksek sunuyolar, şuan faturasızlara Red 20 (sadece iletişim pass) olanı 190 tl den sunuyorlar, faturasıza geçip en kötü ona geçeceğim.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Ücretli görünüyor 190 TL. Yalın tarifeyle mi olmuyor acaba?

• Şuan redli 18gb 270₺ e kullanıyorum. Taahhütüm 18 şubatta bitecek. Yenileme paketlerini de ekledim sizce ne yapmam mantıklı?
    Ucuz paket nasıl çıkartabilirim?

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• geçen ay numara taşıdık bugün paket yenilendi ama uygulamada tarifem ve paketlerim kısmında 0₺ olarak gözüküyor içerikler kısmı boş ve faturalarım kısmına ulaşılamıyor neden olabilir acaba

• quetm kullanıcısına yanıt
    En uygun turkcellde, fatura durma ozelligi ile 60 tl + vergiler

• Mobil uygulaması dahil olmak üzere web sitesi dahil her tarafı dökülüyor bu Vodafone denen firmanın. Şikayet kaydı açma, sözleşme/evrak görüntüleme, bakiye sorma, profil bilgi güncelleme vs. hiçbir hizmet çalışmıyor. Resmen çökmüş bir operatör, ciddi manâda rahatsızlık duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Ocak 2025; 1:13:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.