< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (284. sayfa)
-
-
Hocam yeni mi vodafone a geçtiniz ya da kaç aylık vodafonedasiniz ben eski aboneyim çıkmıyor bu fiyatlar ona göre bir taşıma yapayım olmadı belki çıkar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hat 2017 den beri Vodafone de yeni geçmedim hiç Faturalı’ya da geçiş yapmadım bu numarayla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 9 Aralık 2024; 14:21:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal aktif kullanıyor musunuz paket alarak benim hatta eski baya yıldır vodafone da da boşta hiç paket yüklemedim bugüne kadar yan hat olarak duruyor.
Kullanıyorum her ay yüklüyorum normalde paket sadece geçen ay yüklemedim 4 aydır neredeyse 65 TL olan paket geliyor yüklüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkür ederim sağolasınız.
-
Hayırlı olsun hocam..Bayağı istiyordunuz mesajlarınızdan biliyorum..İstediğinizin olmasına sevindim..😊
Sağolun hocam, daha iyisi sizlerin olsun İnşallah, herkese uygun istediği tarifeyi nasip etsin Allah İnşallah 🙏🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun ..maliyetli olmus ama ihtiyacınız bu idiyse keyfine bakmak lazim ...2 donemli olsaymis keske de 2. donem %10-20 artisla 1 yıl daha uzatabilseymissiniz ..bunun yolu varsa zorlasayabilirsiniz aslında ...
Bir kota var mi yada bir hız limiti (hani belirli bir kota sonrasi 5-15 mbite sınırsıza dusuyor ..vb tarzi ? ) keza sınırsız 40-60 mbit icin mobilde bedava bile sayilabilir ...100 mbit ev internetini 500 tl 'lerden satıyorlar artık .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Aralık 2024; 19:6:20 > -
Bir sınırı yok hocam, istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz.
5 Mbps ve 10 Mbps de vardı ama bunu tercih ettim, araların da fazla fiyat farkı görmeyince.
Sadece aylık 15 GB hotspot kotası mevcut.
Tarife bitmesine az bir süre kala yeniden teklif ediliyor, o zaman yine atlayacağım 1 sene daha uzatmak için.
Şubat 2024 taahhüt başlangıçlı, Redli Özel 20 GB Paketine 191.95 TL ödüyorum. 444lü numaradan verilen teklifleri kabul etmeli miyim yoksa bu tarife otomatik devam eder mi acaba?
-
Tarife nin ikinci dönemi var ise, onunla devam edin derim daha uygun olacaktır.
444 lü numara derken? Vodafone sizi 444 alan kodu ile başlayan numaradan aramaz. Sizi arayan numarayı buraya yazabilir misiniz?
-
hocalarım ben onlinedan vodafone'a geçtim sim kartını şubeden al dedim direkt bugun gidip alabiliyor muyum ilk 3 gun icinde alabilirsiniz yazmışlar. onceki şirket günlük fatura kesecek muhtemelen onun artmaması için dediğim.
bugün başvuru yaptıktan 2-3 saat sonra kartı bayiden aldım ama bayideki çalışan sistemin çok yoğun olduğunu bilgileri alıp işlemleri yarın yapacağını söyledi başka sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 10 Aralık 2024; 19:7:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X