Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.754
Cevap
197
Favori
434.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cayma bedeli çıkar mı çıkmaz mı bilemiyorum ancak müşteri hizmetlerinden veya şikayet kaydı oluşturarak bu yeni kampanyalara geçiş için talepte bulunsa belki yararlanabilir hocam. her şeyi denemekte fayda var.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    kendisine söyleyeyim umut yok ama denesin bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Faturalı hatta geçirme çabaların dan birisi olmalı hocam, ben öyle gördüm.

Faturasızı öyle böyle öldürdüler zaten, üç operatör de öyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

en dikkat çekici olay da artık faturasız tarafında 3 operatörün hiçbir şekilde kampanya yapmaması. faturasız hatları artık formalite ve fahiş fiyatlarla tutup faturalıya geçirmek için bir araç olarak kullanıyorlar artık. bayiler bile faturasıza geçirmemek için kırk takla atıp saçma sapan yalanlara başvuruyorlar.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, maalesef öyle oldu hocam.

• Geçen hafta Vodafone 10 GB 190₺ başvuru yapmıştım . Sim kartı almadım daha. Şimdi ise 10 GB 143₺ olmuş. Numarayı bu tarifeye geçirmek istediğimde ise önceki başvurumdan dolayı kabul etmiyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda sim kartı alınmadığı için başvuru otomatik iptal olur deniliyor. Ne yapmam gerekiyor tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone aradım, numaramı taşıyacağımı söyledim. Ki taşıyacaktım. İlk üç ay 160 lira 10 gb, sonraki aylarda 210 lira olacak pakete geçtim. İyi mi oldu kötü mü tam karar veremedim.

• Bir hatta tanımlı olan tarifeyi başka bir hatta (numaraya) taşıyabilirmiyiz? Bilmediğim için soruyorum operatörlerde böyle şeyler var mı

• lextor L kullanıcısına yanıt

Git gel yapsaydınız hocam.20 gb lık paketi alsaydınız daha iyi olurdu

• lextor L kullanıcısına yanıt
    taahhütün bittiyse 3 operatörde de fırsatlar vardı neden kabul ettiniz ki

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Numara taşıma ile uğraşmak istemedim. Sunulan en iyi teklifti bu. İlk üç ay cayma bedelsiz çıkılıyor zaten. Adamların karınlarını doyuramadık bi türlü.

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Çok gb kullanmıyorum. Ev interneti yetiyor. İş yerinde de fazla takılmıyorum. Normalde faturasıza geçip iki üç ayda bi 200 lira atacaktım vergisi falan ödensin kapanmasın diye

• İyi akşamlar arkadaşlar. Benim anlaşmam bitti acaba hangisine geçmeliyim. Ayda 10 gb İnternet yeterli 500 dakikada konuşma olsun tamamdır. Bu arada şu operatör e geçecem dedim sallamadılar. Uygun fiyata verselerdi devam edecektim. Şu an yaklaşık yarım saattir müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum. Bir türlü bağlamıyorlar.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt
    turktelekom 10gb 135₺ 20gb 180₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 5 Aralık 2024; 21:51:14 >
  • Diyelim faturalı bir tarifeye geçtiniz faturasız dan, sanırım en baba 3 ay (90 gün) dolunca yeni faturalı teklifler geliyor, doğru mu beyler bunu gözlemleyen oldu mu hiç?

• şimdi aradım 40 gb olana 329 tl dıyorlar. Sosyal medya felan yok.

Diğer tarıferlerı nasıl alacagız uyguna ? bır taktık varmı eskısı gıbı hat kapatıyorum faturalı hatta gecıs gıbı

• turkcell’de numara taşıyıp yakın zamanda pahalıdan taahhüt yapanlar bayiden veya mh ile görüşüp yeni kampanyaya geçiş yapabiliyorlarmış

vodafone’da bunu yapabilen var mı

• Yeni Taahhüt sonrası ikinci ay başka tarifeye geçersin dedikleri ay sonu durumu :) komedi firma.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu ben de yaşıyorum, bakalım ne zaman tarife gelecek o sayfaya.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    Geçebileceğim tarifeler kısmının dolmasını diyorsanız doğrudur. Daha erken almak isterseniz 2. Ay sonu mh yi arayıp çıkan paketleri sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.