Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.754
Cevap
197
Favori
434.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorum da 304 lira cayma bedeli çıkıyor Vodafone'da 9 gün için, tobiden yazıştık müşteri temsilcisi ile çıkar diyor cayma bedeli. İlk ay için taahhütsüz fiyattan günlük faturalama yapması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar daha 3 gün önce numara taşıdık 30gb 320₺’ye bu nasıl iş anlamadım

30gb 230₺ olana nasıl geçebiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yılın son kampanyasıdır büyük ihtimal,geçmek isteyen geçsin.Fiyatlar Tt ile hemen aynı.

• 80s90s 8 kullanıcısına yanıt
    hocam tobiye cayma yazınca böyle bir şey çıkıyor mu deneyin bir

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• angaralim kullanıcısına yanıt

Bu tarife pahalı değil mi? Ben 40 gb ı 350 ye anlaştım mevcut müşteri.

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim, 2 kez farklı MT ile yazıştım. Biri ilk ay cayma bedelsiz çıkış yapabilirsiniz dedi, diğeri yapamazsın ama fatura kesilsin, arayın yeni tarifeye geçiş yapalım dedi de güvenmem. 542'yi aradım, telefondaki MT hayır fatura kesilince de geçiş yapamazsınız siz artık müşterisiniz zaten dedi :)) hangisi doğru bilemiyorum

hocam başka operatöre geçeceksen üst mesajımdaki gibi cayma yaz cayma hakkı veriyor sanki

O tarife değişikliği içinmiş tobinin yazdığı, numara taşıma için değil. Yazdığım gibi farklı MT ile farklı bilgiler verildi.

tarife değişikliği veya numara taşıma ile ilgili bir şey yazmıyor hocam cayma hakkından bahsediyor ve taahhüt iptali için evet hayır onayı vermenizi istiyor sebep olarak bağlantı kalitesini gösteriyor bir yanlışlık var ama siz bilirsiniz yine de

Ne anlaşılmadı anlayamadım? Devam edince cayma bedeli iptalini ben yapamıyorum müşteri temsilcisine bağlıyorum diyor. MT ile konuşunca da daha önce yazdığım cevapları veriyor. Kendiniz deneyin.

Bir ay önce yırtındı müşteri hizmetleri daha kampanya gelmez... Geçerseniz indirimli fiyatlardan yararlanırsınız yoksa her şeyin fiyatı artacak falan. Görülen o ki daha uyguna daha fazla GB veren kampanya yapmışlar. 🤬

her mt kafasına eseni yapıyor ağzı yorulan biz oluyoruz boşver hocam hayırlısı olsun

• streamin S kullanıcısına yanıt

Henuz aramadim

Turkcell e gecmeyi dusunuyorum

20 gb 230 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, faturasızda son TL yükleme tarihini öğrenmek artık imkansız hale geldi. Önceden *123# yapınca yazıyordu, şimdi ortadan kalkmış. Uygulamadan da görünmüyor. Ne yapmaya çalışıyorlar?

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    2 ay olacak faturalı hatta gecisim maalesef çok kötü faturasiza göre çekim gücü çok düştü.Xden yazıyorum dönüş yapıyorlar.turk telekoma geçiş yapabilirim tarifem 190+14.90 TL red 20 ama adı red hiçbir avantajı yok çöp carktanda net çıkmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    turk telekomdayım onda da bu şekilde

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    daha 5 gün ya oldu olmadı biraderin hat açılalı, 30gb 320₺ idi :/

Telekoma geçelim diyordum tam da bu saçmalıklar yüzünden oysa ki?

• kamerluna kullanıcısına yanıt
    Hocam faturalıya geçtiyseniz Vodefone yerine başka operatörlere bakın bence. Sinir krizi geçirmemek elde değil, aşırı vasatlaştılar. Çekim gücünün değişmesi de enteresan.

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.