< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (280. sayfa)
-
-
Ben bunu kullanarak başvurdum 20 gblik pakete. 3 ay 30gb hediye veriyor bu linkle birlikte. Başvurmak isteyenler bu link üzerinden başvururlarsa 30 gb hediye kazanabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitoo -- 29 Kasım 2024; 18:56:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim 171.20 tl odedigim uyumlu ozel 10GB tahahutum bitti dun. Tahahhutsuz fiyat bugun 360 tl oldu. Tahahut yaparsam 10gb 280 tl oneriyor tobi(dijital asistan).
Faturasiza gecis blofu yapsam cazip bi teklif sunarlar mi?
(280 ÷ 171) - 1 = %63 artis. Enflasyonu artiyorlar diye sikayetci mi olsam acaba? Belki bunlari da hizaya getirir devlet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-75146 -- 1 Aralık 2024; 21:10:54 >
Blöf yemiyolar artık genelde ama yine de şansınızı deneyin.
Denediniz olmadı ozaman mutlaka şikayet vara yazın , mutlaka dönüş yapıyorlar. Konusuna yüksek fiyat artışı yazabilirsiniz. 171'den 280'e çok fazla oluyor, paketim aynı kalsın fiyatta uzlaşmak istiyorum 200-220tl olsun diyebilirsiniz, ya da paketiniz yetersizse 15gb olsun 250tl olsun gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 190tl 10gb tarifeye cuma günü bayiden başvurdum bugün akşam üstü geçiş sağlanacak. Yukardaki mesajlardaki 3 ay geçerli 30gb internetten yararlanabiliyormuyum ?
-
Uyumlu 8 GB 200 civarı veriyordum, aynı paketten devam edersen 360 olacak dedi. Diğer paketlerde minimum 380. Adamlar el birliğiyle sömürme işine girmiş. Ne şikayet var ne şikayet yok artık umurlarında olacağını sanmıyorum. Direkt faturasıza geçip iki üç ayda bir 200 lira atarım bakarım keyfime. Saçmalık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 2 Aralık 2024; 15:20:52 > -
Merhabalar
Vodafone nun bana borcu var ve e devlette görüyorum ama alamıyorum sayfası çalışmıyor başka bir yol var mı ?
-
-
Az önce geldi bana. 1 hafta olmuş anketi yapalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 3 Aralık 2024; 15:33:31 >
Bana da bugün geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her ay fatura ödemeye vpay dışında iade alınabilen yer var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vpay'de cashback dışında 100 TL cüzdan kodu var eğer Premium satın almışsınız. Bir de bazı bankaların otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi halinde iade kampanyaları mevcut.
son durum nedir ..umarım istediginiz gibi bir teklif de bulundular ...turk telekom'da kapandı o olaylar malesef :(
-
Herkes bosa ugrasiyor sosyal medya para tuzagi
-
Hadi bakalım, 10 gb 190 liraya geçmiştik daha yeni, buna nasıl geçicez diye uğraş dur. İsteyince oluyormuş demek ki, ne süründürdüler be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen 2 aydir ordan oraya gezmekten fenalik geldi. Tt guzel kampanya var bakabilirsin. Bu sayfada paylassam dogru olmaz. Tt sayfalarinda paylastim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X