Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: burak0308 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.574
Cevap
196
Favori
420.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malikanesorumlusu M kullanıcısına yanıt
    şu an kaç lira

1. dönem mi
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Şuan 191 tl 1. Dönem 2. Dönem yazmıyor müşteri temsilcisi yapmıştı paketi detayların hiç biri yok
  • malikanesorumlusu M kullanıcısına yanıt
    yakınımda var aynı tarife ama dönemleriniz farklı sanırım onun 1. dönem 69₺ 2. dönem 131₺ idi
  • derler46 D kullanıcısına yanıt
    Bana neden bu teklifleri çıkmıyor bugün benim tarife de bitiyor
  • vodafone
    Araştırma anketi | Anket | Vodafone Türkiye
    https://www.vodafone.com.tr/anket/arastirma-anketi-912

Anketi doldurup 5gb alabilirsiniz
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Taahhüt Ocak 21 de bitiyor. Bugün teklifler yenilenmiş. Güzel teklifler var. Şimdi yenilesem mi acaba. Daha 2 ay var. 20 gb 150 lira ödüyorum şu an. 22 Gb 255 lira mantıklı gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomen1987 -- 22 Kasım 2024; 17:28:22 >
  • yakınımın 20gb 131₺ ocak sonu taahhütü bitiyor uygulamadaki teklifler uygun olsaydı şimdiden yenileyecektik yapabileceğimiz ne var acaba
  • Fiyat nasil sizce? Suan 40 gb a 250 tl oduyorum.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
  • babamın taahhütü bitmek üzere. tarife detaylarına baktığımda 1.dönem vs yazmıyor ancak internetine göre çok uygun kullandığından hemen tarife de değiştirmek istemiyorum.

uyumlu 10 gb tarifesini 100 tl ye kullanıyor. İlla 1.dönem yazmalı mı tekrar 12 ay uzaması için?
  • Arkadaşlar Turkcell tarifem bitiyor vodafonda şarj sorunu halen devam ediyormu erken bitmesi gibi
  • Şuan vodafone faturasizdayim. Turkcelle online olarak faturalı geçiş talebinde bulundum ama vodafone faturaliya geçişte uygun fiyat verdi. Turkcele geçişi nasıl iptal edebilirim? Sim kartı teslim almasam olurmu? Müşteri hizmetleri ile görüşmeyle iptal edebilirmiyim? Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatu38 -- 23 Kasım 2024; 8:2:47 >
  • Vodafone'u 10 seneden fazladır kullanmadım. Kısa bir süre geçmiştim bir ara. 23 Kasım'da çıkan tarifeler fena değil. İnternetin Turkcell'de hızlı tükendiği hep söylenir. TT'den memnunum ben bu konuda. Peki Vodafone nasıl?
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Vodafone alacağın olsun, şu limitsizleri bir göndermedin teklif diye.
  • fatu38 F kullanıcısına yanıt

Aynen simkartı teslim almayın..3 5 gün sonra Turkcell sizi arar başvurunuz var diye..Sizde vazgeçtim deyin..Simkart olmayınca taşımada olmaz..Tersini bir zamanlar Vodafone için yaşamıştım..TT'den Vodafone'a geçiş için yapmıştım..

• forumda böyle bir şey gördüm fiyatlar nasıl

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

ben de 10 gb olanı düşünüyorum daha altı yok gibi fakat yılbaşına iyi bir kampanya bekliyorum ben. muhtemelen ttden turkcell faturasıza geçip bekleyeceğim yeni kampanya.

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt
    yakınım turkcell rahat 18gb 340₺ ödüyormuş, üst resimdeki vodafone 30gb olanı tavsiye ettim iyi gibi gözüküyor

telsiz kullanım ücreti dahil mi acaba buna

• Linuxxer L kullanıcısına yanıt
    tüm operatörlerde vergiler hariçtir hocam %99
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.