Bildirim
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (276. sayfa)
Levi's Pierce Packable Ceket Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MK6ZSTR
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Pazartesi 3 gün kalacak mesaj gelip gelmemesi durumuna göre ben de başka bir tarifeye geçeceğim sizi bilgilendiririm. -
Arkadaşlar selam,
Vodafone'da paketli olmayan, yani her ay periyodik ödeme istemeyen, kendim istediğimde TL yükleyerek kullanabileceğim bir faturasız hat var mıdır?
Varsa adı nedir ve tarifesini nasıl görebilirim? Vodafone'dan Vodafone'a yönlendirme ücretini de görmem lazım.
Teşekkürler.
-
Az önce konuştum arkadaşlar. Müşteri hizmetlerinden geçiş yaptığınız ve daha önce hiç tarife değişikliği yapmadığınız için tarifeniz 2 yıl olur dediler. Sadece 15 TL fark yansıyacak dediler ki daha önce de 2-3 kez aynı şekilde 2. döneme geçiş yapmıştım. Dedikleri şekilde olmuştu. Ayrıca ücretsiz durma özelliği ilk 12 ay ücretsizmiş. O devam etmeyecek dedi. Eğer sistem izin verirse 2. döneme geçince bizi tekrar arayın belki ücretsiz olarak durma özelliğini devam ettiririz dediler. Önümüzdeki ay başında tekrardan güncelleme olarak yazarım size arkadaşlar. -
Selamlar. 21 Kasım'da tarifem doluyor. 15 GB 1000dk 1000 SMS 280 TL teklif ediyorlar. Daha mantıklı bir tarife var mı acaba? Veya hat taşımak mı mantıklı olur? -
Turkcell Altın Festival tarifeleri ve Pttcell Katkat tarifeleri daha makul.
-
-
Hocam benim 21 kasımda sözleşmem bitiyor bugün aradım ikinci dönem yok dediler acaba beklemelimiyim daha. -
turkcell yeni gelen
20GB 310₺
40GB 410₺
60GB 490₺ -
-
kesin oluyormu hocam ben gece sene hat taşımayla vodafone gecmiştim herhangi bir tarifede değiştirmedim bu ayın 21 son buluyor tarifem.
-
Oluyor hocam %99 olur eğer aynı tarifede iseniz -
bakalım hocam bana yok dediler bugun aradım kullandığım tarife 30gb 1000 dakika 250sms 147 tl idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 18 Kasım 2024; 20:51:4 > -
Hat iptali kısmında mı yok dediler? -
yok normal müşteri hizmetlerini aramıştım hat iptali bölümüne ulaşmadım .
-
Oraya bağlanın sorun bir de -
ayın 21 inde kendilerine bağlansam sizce daha iyi olmazmı ?
-
Onlar tarife satmak için uğraşıyorlar doğru bilgi vermeye bilirler şimdiden hat iptali kısmından bağlanıp bilgi alırsanız sizin için daha iyi olur.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X