Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.555
Cevap
194
Favori
419.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkmak istersem ilk aydan cayma bedeli 380 TL normal mi?

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
  • svoodoo S kullanıcısına yanıt
    Pazartesi 3 gün kalacak mesaj gelip gelmemesi durumuna göre ben de başka bir tarifeye geçeceğim sizi bilgilendiririm.
  • Arkadaşlar selam,

Vodafone'da paketli olmayan, yani her ay periyodik ödeme istemeyen, kendim istediğimde TL yükleyerek kullanabileceğim bir faturasız hat var mıdır?

Varsa adı nedir ve tarifesini nasıl görebilirim? Vodafone'dan Vodafone'a yönlendirme ücretini de görmem lazım.

Teşekkürler.

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Az önce konuştum arkadaşlar. Müşteri hizmetlerinden geçiş yaptığınız ve daha önce hiç tarife değişikliği yapmadığınız için tarifeniz 2 yıl olur dediler. Sadece 15 TL fark yansıyacak dediler ki daha önce de 2-3 kez aynı şekilde 2. döneme geçiş yapmıştım. Dedikleri şekilde olmuştu. Ayrıca ücretsiz durma özelliği ilk 12 ay ücretsizmiş. O devam etmeyecek dedi. Eğer sistem izin verirse 2. döneme geçince bizi tekrar arayın belki ücretsiz olarak durma özelliğini devam ettiririz dediler. Önümüzdeki ay başında tekrardan güncelleme olarak yazarım size arkadaşlar.
  • Selamlar. 21 Kasım'da tarifem doluyor. 15 GB 1000dk 1000 SMS 280 TL teklif ediyorlar. Daha mantıklı bir tarife var mı acaba? Veya hat taşımak mı mantıklı olur?
  • Quaker kullanıcısına yanıt

Turkcell Altın Festival tarifeleri ve Pttcell Katkat tarifeleri daha makul.

• Quaker kullanıcısına yanıt
    Benimde 30 GB 1000 dakika 250 SMS 21 kasımda doluyor 147 liraydı. Onerdikleri fiyatlar çok uçuk . 590tl 570tl 300tl kullandığım paketin bile aynisi yok. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 18 Kasım 2024; 17:35:30 >
  • burak0308 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 21 kasımda sözleşmem bitiyor bugün aradım ikinci dönem yok dediler acaba beklemelimiyim daha.
  • BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    turkcell yeni gelen
    20GB 310₺
    40GB 410₺
    60GB 490₺
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

kesin oluyormu hocam ben gece sene hat taşımayla vodafone gecmiştim herhangi bir tarifede değiştirmedim bu ayın 21 son buluyor tarifem.

Oluyor hocam %99 olur eğer aynı tarifede iseniz

bakalım hocam bana yok dediler bugun aradım kullandığım tarife 30gb 1000 dakika 250sms 147 tl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 18 Kasım 2024; 20:51:4 >
    Hat iptali kısmında mı yok dediler?

yok normal müşteri hizmetlerini aramıştım hat iptali bölümüne ulaşmadım .

Oraya bağlanın sorun bir de

ayın 21 inde kendilerine bağlansam sizce daha iyi olmazmı ?

Onlar tarife satmak için uğraşıyorlar doğru bilgi vermeye bilirler şimdiden hat iptali kısmından bağlanıp bilgi alırsanız sizin için daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.