Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.757
Cevap
198
Favori
435.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

freezone sosyal medya uygulamalarına ekstra gb veriyor.

• Telekom tarifemin son 14 günü 30gb internet sosyal medya x vs. Kullaniyorum. Teklif verebilir misiniz.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen sene bu aylarda çoğunuz gibi ben de 96 TL'lik tarifeye geçmiştim. Şimdi bana MH sürekli arayıp tarifeniz 350 TL falan olacak diyor ama geçen sene gelen mesajda 1. Dönem ile başladığım belirtilmişti. Sizce bu ay sonunda aynı ücretten 2. dönem olarak devam edebilir miyim çünkü Yanımda uygulamasında dönem olarak bir ibare bulunmuyor.

Bir de 2 aydır mobil ödeme geç ödeme bedeli diye bir şey var 45 TL faturama yansıtılıp duruluyor. Bunu geri alma imkanımız var mı? Fatura son ödeme tarihi gelmeden böyle bir ücret yansıtılmış. Deli oldum. Premium için kullanıyordum. Kapattım mobil ödemeyi.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    Ayni tarifenin 25 gblik olanıni kullaniyordum.Bende de donem yoktu taahutun bitimine uc gun kala yenilenecegine dair mesaj geldi(ustte belirttim) dun gece yenilendi su anda guncel fatura tutaru aynı fiyattan devam ediyor taahhütum de bir yil uzamış olarak gözüküyor hocam tavsiyem taahtunuzun bitimine üç gün kalaya kadar bekleyin mesaj gelmezse ona göre hareket edersiniz.

• tt deyim.voda ve turkcelle tasicam.400 tl civarı 50.60gb tarife lazim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Godlessfrog kullanıcısına yanıt

Bu sitesinde 980₺ görünüyor. Uyguna nasıl alabiliyoruz, Turkcell’deyim ben de, geçebilirim dediğiniz civarda alabiliyorsak.

• Tyler kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni numara almanız lazım, alırsanız 680e düşüyor. Bende 980 değil 910 görünüyor.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/prime-sinirsiz-dusun-tarifesi

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    freezone’a katıldıktan sonra yapmam gerekenler nedir hocam

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Vod yanimdaya girip ek paket al kismindan yapiliyordu yanlis hatirlamiyorsam.

• Hawk28 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için. Takipteyim o zaman.

• vodafone uygun tarife varmidir

• phasan P kullanıcısına yanıt

Yok. En iyisi Türk Telekom gibi görünüyor. 9 gündür bekliyorum Vodafone uygun bişey tanımlasınlar diye ama en uygun 490 tl 18gb veriyor daha az internet istiyorum dememe rağmen maalesef diyip kapattı telefonu kadın

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tarife değişikliği yapmayın 2. Döneminiz var aynı tarifeden 2 3 yakınımı devam ettirdim

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam bilgilendirme için. Bundan önce 2 kez tarife değiştirmiştim. İkisini de 2'şer sene kullanmıştım. Sadece %10 civarı bir zam yapılıyordu önceden 2. döneme geçerken ama şimdi zamsız devam ediyor anlaşılan. Üçkağıtçılar her seferinde arayıp beni 350 TL'lik tarifeye geçirmeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 9 Kasım 2024; 17:51:57 >
  • Babamın hattını aylık 4 gb 240 liraya yeniledim. En ucuz paket buydu.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Cok pahali gercekten

• Godlessfrog kullanıcısına yanıt
    +hat ücreti ne kadar yansıtıyor?

• cmngz kullanıcısına yanıt
    Birim birim aklımda yok, 12 taksite bölüyor ödenecekleri totalde 720 civarı bir ücret çıkıyor.

• Vodafone iyice saçmaladı. Geçen hafta 360TL'ye attığı teklifi 450 TL'ye çıkarmış. Mevcut tarifem 260 TL. Aralık'ta 12 aylık taahhüt bitiyor. Ne yapmalıyım arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 10 Kasım 2024; 18:49:17 >
  • Jun.Misugi kullanıcısına yanıt

6 aylık peşinde 1400 liraya 60 gb paket var. Telsiz kullanım vergisi de içinde. Ben çok araştırdım en uygun paket bu.

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.