Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.757
Cevap
198
Favori
435.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce müşteri temsilcisine bağlandım bana yeni sözleşme önerdi 230 TL tarife ile %25 indirim yaptik 230tl yerine 310 TL görünüyor şimdi tarifem bu nasıl oluyor müşteri temsilcisi beni kandırdı resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi günler Vodafone tarifem ayın 15 inde bitiyor ilk geçen sene başlamıştım 20 gb, tarife değişikliği yapmazsam ne olur acaba bilgisi olan yazabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svoodoo S kullanıcısına yanıt
    96 lira olan red 20 sosyal pass mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burak0308 kullanıcısına yanıt
    Hiç açmayın gerekirse engelleyin. Her ihtimale karşı hat iptali kısmından 2. Dönem var mı yok mu bi öğrenin %99 ihtimalle var ama işi ihtimale bırakmamak gerekir

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Yalın fırsat 20 gb paketi yazıyor kupce208.

• Günlük 11 GB hediye!

Sadece bugüne özel.
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

11 Kasim'a ozel 12.11.2024 13:46 tarihine kadar gecerli 11 GB internet hediyeniz hattiniza tanimlandi, keyifle kullanin. B003

Çıkan ankete katılın, ardından günlük 11 GB hediye geliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çocuğun Vodafone taahhüt bitmiş, bakmayı da unutmuş. 22 gb 460 TL dediler, dedim aynı şeyi 170 TL ye kullanıyorduk, nasıl bir zam bu. Sinirlendim, faturasıza geçirdim geçen hafta, dün baktım 18 gb olanı 220 TL demişler uygulamada, ona geçirdim. Herkeste yer mi bilmiyorum ama bilgi vereyim dedim.

Bana da 20 gb 2.dönem 131 TL öderken şimdi 15 gb 280 TL ye verelim diyorlar. Ya faturasıza geçeceğim ya da kabul edeceğim galiba.

• 11 gb internet maalesef çark hediyesi ile önceliklendirme sorunu yüzünden kullanamıyorum.Vodafone 5gden önce önceliklendirme sorununu çözsün

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    Bana tanimlandi.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    öncelik sorunundan bahsetmiş tanımlanmadı dememiş

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt
    önceliklendirme sorunu nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nordccold N kullanıcısına yanıt

Bana çarktan 2 günlük 4 gb hediye çıktı.Bu hediye ise günlük.Günlük olduğu için önce bundan gitmesi gerek sonra çark hediyesine geçmesi gerek fakat önceliklendirmede yanlış yapıyor sistem.

• Tarifenin son ayındayım varmıdır öneriniz
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl öğreniyoruz tam olarak? Rica etsem açıklayabilir misiniz?

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    542 yi arıyorsunuz sesli yanıta hat iptali diyosunuz. Hattın yasal sahibinin bilgilerini istediği şekilde girdikten sonra sizi müşteri hizmetlerine aktarıyor. Bağlandıktan sonra benim taahhütüm bitti 2. Döneme geçmek istiyorum diyosunuz onlar da zaten bişey yapmanıza gerek yok geçebilirsiniz diyecekler

• Faturalı teklifler VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba, taahhütüm 21 Kasım da son buluyor. Ek paketlerimde yer alan yurt dışı haklarım ise 22 Kasımda yenilecek gözüküyor. Merak ettiğim bu durum 2. Dönem kullanım hakkımın olduğunu gösterir mi ? Yalın Fırsat 20 Gb paketi olup da 2. Döneme geçen var mı?

• babamın vodafone taahhütü dokmak üzere ama teklifler istedğimizden yüksek çıkıyor. güncel olarak ne yapmamız lazım acaba ? teşekkürler

• standartadam48 S kullanıcısına yanıt

Bende bu tarifedeydim hat iptalini aradım 2. Dönem olmadığını söyledi başka bir tarifeye geçmek zorunda kaldım sizdeki duruma göre bana yazmanız mümkünmü?

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.