Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.555
Cevap
194
Favori
419.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aradım hocam fakat maalesef yok dediler 24gb 1000dk 250 sms 340 tl teklifte bulundular .

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    Turkcell de 25 GB 350 Tl çekimden memnun değilseniz Turkcell e bakabilirsiniz
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

cekimle alakalı bir sıkıntım yoktu, hatta 30 tl verip premium alıyordum haftalık 2 kere gb paketler veriyorlardı. turkcell internet pek iyi değil diyorlar diğer operatörlere göre cok hızlı bitiyormuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 18 Kasım 2024; 21:20:35 >
    Ozaman verdikleri teklif iyi bence
    Evet orası öyle ama mesela ben Turkcell e geçmek zorundayım çünkü iş yerimde adam akıllı çeken bir tek Turkcell var
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

anladım hocam olmadı son güne kadar (21kasım) bekliyeyim bakalım belki daha makul teklif verirler olmadı faturasıza gecip hattı taşıyacağım ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum iyi akşamlar.

Vallaha dahalık ben de %100 emin değilim. Bekleyip göreceğiz. Eğer zam olursa direkt Turkcell'e geçiş yapacağım.
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

21 Kasım da bitmesine 2 gün kala geldi sms arkadaşlar
  • Selamlar arkadaşlar. Faturasız kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Aşağıdaki paket mobilde listeleniyor mu? Geçiş yapmak isteseniz yapabilir misiniz?

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
  • Degerli musterimiz, indirimli Yuzde 35 Indirim 1.Donem Kampanyasi 12 aylik ilk donemi 21.11.2024 tarihinde sonlanacaktir. Kampanya degisikligi yapmadiginiz durumda 12 aylik yeni doneminiz otomatik olarak baslayacaktir.
    Size ozel tekliflerinizi incelemek ve yenilenmis avantajli tarifelerimizden yararlanmak icin hemen tiklayin: vftr.co/bananevar B003

Tarife indirimin bitiyor! Kullanimlarina 577.5 TL'den devam etmek yerine simdi tarife ucretini 350.0 TL'ye sabitle! B003

Bu şekilde mesaj geldi, hat iptal birimi 2.donem yok diyor Tobi uzerinden müşteri temsilcisi 15 TL farkla devam edersiniz diyor? Ne önerirsiniz, beklemek mi lazım arkadaşlar

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3232 -- 19 Kasım 2024; 13:52:4 >

• umut3232 kullanıcısına yanıt
    96₺’lik red 20gb sosyal tarife ise %90 aynı fiyattan devam eder
  • 1. Dönem yazıyorsa 2. Dönemi vardır ama kampanya ekranının ss ini atın, size söyleyeyim. Mh ye güvenmeyin. %35 indirim kampanyalarının 2. Dönemi varsa bile 15 tl fark olmaz aynı ücretten devam eder.
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
  • dekonline kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdayım,

20 gb 2.dönem 131 TL ödüyorum 21.12.2024 de bitecek.

şimdi 15gb 280 TL , 20gb 330tl öneriyorlar.

siz neye karar verdiniz? yada uygun başka bir pakete geçebildinizmi?

• emreeeeee E kullanıcısına yanıt
    Yok hala bekliyorum. Son aya girdikten sonra sanırım cayma bedeli çıkmaz. Ya başka operatöre geçeceğim ya da faturasız yapıp sonra teklif bekleyeceğim. Ama süre sıkıntılı çünkü yeni yıla girince fiyatlar yine artar. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası yani
  • dobrasam kullanıcısına yanıt

hocam daha önce aradınızmı acaba 2 dönemden faydalanıp faydalanmayacağınızı?

• Redli özel 20 gb paketi sosyal vs yok sadece iletişim kac tl den devam eder bilen var mı

Aramadım ben hiç

• En iyisi pttcell gözüküyor 30 GB 1000 dk 1000 SMS 354tl
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.