aradım hocam fakat maalesef yok dediler 24gb 1000dk 250 sms 340 tl teklifte bulundular . |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (277. sayfa)
-
-
Turkcell de 25 GB 350 Tl çekimden memnun değilseniz Turkcell e bakabilirsiniz -
cekimle alakalı bir sıkıntım yoktu, hatta 30 tl verip premium alıyordum haftalık 2 kere gb paketler veriyorlardı. turkcell internet pek iyi değil diyorlar diğer operatörlere göre cok hızlı bitiyormuş .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 18 Kasım 2024; 21:20:35 > -
Ozaman verdikleri teklif iyi bence -
Evet orası öyle ama mesela ben Turkcell e geçmek zorundayım çünkü iş yerimde adam akıllı çeken bir tek Turkcell var -
anladım hocam olmadı son güne kadar (21kasım) bekliyeyim bakalım belki daha makul teklif verirler olmadı faturasıza gecip hattı taşıyacağım ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum iyi akşamlar.
-
Vallaha dahalık ben de %100 emin değilim. Bekleyip göreceğiz. Eğer zam olursa direkt Turkcell'e geçiş yapacağım. -
-
Selamlar arkadaşlar. Faturasız kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Aşağıdaki paket mobilde listeleniyor mu? Geçiş yapmak isteseniz yapabilir misiniz?
-
-
96₺’lik red 20gb sosyal tarife ise %90 aynı fiyattan devam eder -
1. Dönem yazıyorsa 2. Dönemi vardır ama kampanya ekranının ss ini atın, size söyleyeyim. Mh ye güvenmeyin. %35 indirim kampanyalarının 2. Dönemi varsa bile 15 tl fark olmaz aynı ücretten devam eder. -
-
Bende aynı durumdayım,
20 gb 2.dönem 131 TL ödüyorum 21.12.2024 de bitecek.
şimdi 15gb 280 TL , 20gb 330tl öneriyorlar.
siz neye karar verdiniz? yada uygun başka bir pakete geçebildinizmi?
-
Yok hala bekliyorum. Son aya girdikten sonra sanırım cayma bedeli çıkmaz. Ya başka operatöre geçeceğim ya da faturasız yapıp sonra teklif bekleyeceğim. Ama süre sıkıntılı çünkü yeni yıla girince fiyatlar yine artar. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası yani -
hocam daha önce aradınızmı acaba 2 dönemden faydalanıp faydalanmayacağınızı?
-
Redli özel 20 gb paketi sosyal vs yok sadece iletişim kac tl den devam eder bilen var mı -
Aramadım ben hiç
-
En iyisi pttcell gözüküyor 30 GB 1000 dk 1000 SMS 354tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X