2022den 2023e geçerken vodafone kullanmıştım o zaman vergi dahil fiyattı kafam rahattı. |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (279. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gezgin1621Aynen simkartı teslim almayın..3 5 gün sonra Turkcell sizi arar başvurunuz var diye..Sizde vazgeçtim deyin..Simkart olmayınca taşımada olmaz..Tersini bir zamanlar Vodafone için yaşamıştım..TT'den Vodafone'a geçiş için yapmıştım..
Teşekkür ederim öyle yapacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatura kesim tarihim ayın 22’siydi halen faturam çıkmadı çıkan var mı 4 hattın da faturası halen yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim kesim tarihi ayın 15'i ve 1 hafta sonra çıktı fatura. son ödeme de 2 aralık gözüküyor.
-
sıkıntı var herhalde tek hat da 15 inde benim direk 2 gün sonra çıktı fatura yatırdım ama 22 sinde olan hatların halen çıkmadı normalde 24 ü sabahı girdiğimde fatura çıkmış oluyor hemen yatırıyorum
Anketi doldurduktan ne kadar sonra geliyor 5gb
Devam ediyor arkadaşım söylemişti oda tt ye geçicek şimdi
Zaman tutmadım hiç
-
Çok sağolun hocam. Bu tür hediyeler bazen hayat kurtarıyor. Bu tarz hediyeleri takip edebileceğimiz bir yer var mı acaba düzenli olarak paylaşan?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Facebook ve telegramda var araştırın bulursunuz
542 hat iptal birimini arayın uzmanlar çıkıyor onlar size söyler ne kadar olacağını ben ise uğraşmadım 22 GB 2000dk 250 SMS ilk üç ay 210 son 9 ay 310 anlaştım. Aslında daha cazip PTTcell vardı 30gb 1000dk 250 sms 12 ay 354 liraya sırf sim kart banka işleri ugrasmıyayım diye vodafone kabul ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 27 Kasım 2024; 15:27:6 >
Bana 15 TL zam yapacaklarını söylemişlerdi. Bakalım mesajda bir şey yazmıyor zam ile ilgili. Sonraki ay faturasında görürüm artacak mı artmayacak mı diye.
Aynı fiyattan 1 yıl daha devam edecek, için rahat olsun.
yakınım 20gb 131₺ kullanıyor ocak sonu bitecek yanımdaya bakınca 20gb 250₺, 22gb 255₺, 25gb 280₺ var daha uygun tarifeler gelir mi acaba veya online web üzerinden girerek daha farklı şeyler geliyor mu
Aynı teklifler bende de vardı. Hatta paylaşmıştım burada. Dün 22 gb. 255 lira olana geçtim. Ocak 22 de bitiyordu benimde. O teklifleri yeni gelenlere bile vermiyorlar. Siz bilirsiniz yinede.
evet hocam numara taşıma teklifleri 20gb 265₺ 30gb 320₺ olarak geçiyor
taahhüt bitmeden başka faturalı teklifi onaylayıp geçiş yapmak cayma bedeli yansıtıyorlar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 28 Kasım 2024; 16:4:38 >
önceki senelerdeki gibi üst yetkili temsilci ile görüşünce sosyal pass tarifelerine geçiş yapabiliyor muyuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 28 Kasım 2024; 16:3:30 >
Hayır cayma bedeli yok. Eski tarifeden direk yeni tarifeye geçiyorsun. İlk ay eski ve yeni tarifenin hangisini kac gün kullandıysan eski yeni fiyat toplanıp fatura hesaplanıyor.
Arkadaşlar vodafone un 190tl olan 10gb lık tarifesine salı günü akşam bayiden geçiş başvuru işlemi yaptım. Müşteri hizmetlerini aradığımda çarşamba sabah 9:43 te işlem başlatılmış diyor. Hat benim adıma kayıtlı ama hattı dedem kullanıyor. Bana biraz uzak mesafede o yüzden istediğim zaman gidip gelemiyorum. Şuan itibariyle hat daha açılmadı kendiside öyle mesaj nedir anlamaz adam 90 yaşına yakın. Geçiş mesajı gelip gelmediği bilgisini de kendisinden öğrenemiyorum haliyle.
Salı akşam başvuru yapıp çarşamba sabah 9:43 te işleme alınan başvuruya göre hat tam olarak tahminen ne zaman aktif olur. Ben kendi telefonumun ikinci simine hattı takıyorum (Samsung) telefon 2 nolu sim kart sağlanamadı uyarısı veriyor ve doğal olarak hat yok sadece acil aramalar diyor.
Dün müşteri hizmetleriyle görüştüğümde dediğine görede dün sabah 05:43 te geçiş işlemi yapılmış 24 saat içinde hat aktif olacaktır demişti ama hat henüz aktif olmadı.
Bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X