Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.757
Cevap
198
Favori
435.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-2 fatura dönemi sonra çıkar yüksek ihtimalle hocam, beklemekten başka çaremiz yok gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Numara taşımada da var mı Vodafonede kampanya?Arkadasin hattını taşıyacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159907489

• Kampanya var mı arkadaşın hattını taşıyacağız?

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Tarifenizin fiyatı ve içeriği zaten yüksek olduğu için sistem önerecek bir şey bulamamış olabilir.

Bu arada paketi hiç aşmadıysanız ve aşım ücretini göze alıyorsanız paketi aşacak kullanım yapın. Biz yanlışlıkla paketi aşınca 10GB lik basit bir tarifeye 10Mbps ve hız sınırsız teklif gelmişti. Tabi o kadarı gerekmediği için Müşteri hizmetlerinden sunulqn 15GB lik bir teklif kabul etmiştim.

• Hawk28 H kullanıcısına yanıt

Fiyat bilgisi yazmadan SMS geliyorsa aynı fiyatla devam ediyor. Fiyat güncellemesi olacaksa o SMS de fiyat da yazıyor :)

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Gece kampanyadan çıkış işleminiz gerçekleştirilmiştir diye mesaj geldi.Bu gece yenilenecek bakalım nasıl olacak göreceğiz hocam

• Hawk28 H kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle yeni taahhüt çoktan yanımda uygulamasına işlenmiştir. Taahhüt bitiş tarihinizi kontrol edin.

aynen. simdi baktigimda uygulamada cikan teklifler zamlanmis gozukuyor:

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bu tarifeye geçtim türk telekomda hocam. Vodafonedan önce türk telekomda olduğum için geçmeye izin verdi. Hemen hemen her paket dahil tarifeye. Numara değiştirdiğim için 680 liraya geldi.
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godlessfrog -- 6 Kasım 2024; 22:26:25 >

Aynen hocam şimdi baktim dediginiz gibi 1 sene uzamış umarım fiyat artışı vb. olmaz.

• Godlessfrog kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki ay veya bu ay sonuna doğru güzel kısa süreli uygun kampanyalar olabilir, takipte kalın derim.

• Şimdi Vodafone online kampanya geldi. 30gb 1000dk 250sms 380lira . Not: ttelekomluyum.

• RyuujinJakka kullanıcısına yanıt

Türk telekomdan daha ucuza alırsın o interneti. Vodafoneyi boşver 😀

Vermiyor maalesef bekliyorum son 3 gün kaldı en uygun 45gb 483lira. Bu kadar internet fazla geliyor.

• RyuujinJakka kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerinin faturasız birimine bağlanıp bana gelen tekliflerin interneti fazla ben daha düşük paket istiyorum diyin. Verebildikleri tarifelerde en son 20GB 280TL idi daha üstünü sormadım size kaç GB lazımsa ona göre sorarsınız. Fiyatlara %10 kadar bir indirim de tanımlayabiliyorlar bana öyle fiyat vermişlerdi sanırım.

Not: bunu yaparsanız taahhüt bitince yapın yoksa kalan 3 gün için yeni taahhütün 1 ayını yiyor sistem.

• 15 GB 220 TL'ye kitlediler geçmiş olsun.

• byJuck kullanıcısına yanıt

İyiymiş hocam yine. Nasıl aldın onu.

• yakınımı freezone’a geçirsem ne gibi artıları olur internet vs. yararlanması için

• dekonline kullanıcısına yanıt
    MH aradım 20GB 160 TL teklif vardı taahhüttün son günü kampanya bitti bahanesiyle kaldırdınız dedim. Olay kampanya değil ki kullanıcıyı elde tutmak mesele. Ama sallayan yok. 15 GB 220 yapalım mı dedi? Başka çare var mı diye cevap verdim 😂 rezil bir gündü.

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.