< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (273. sayfa)
-
-
Numara taşımada da var mı Vodafonede kampanya?Arkadasin hattını taşıyacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159907489
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya var mı arkadaşın hattını taşıyacağız?
Tarifenizin fiyatı ve içeriği zaten yüksek olduğu için sistem önerecek bir şey bulamamış olabilir.
Bu arada paketi hiç aşmadıysanız ve aşım ücretini göze alıyorsanız paketi aşacak kullanım yapın. Biz yanlışlıkla paketi aşınca 10GB lik basit bir tarifeye 10Mbps ve hız sınırsız teklif gelmişti. Tabi o kadarı gerekmediği için Müşteri hizmetlerinden sunulqn 15GB lik bir teklif kabul etmiştim.
Fiyat bilgisi yazmadan SMS geliyorsa aynı fiyatla devam ediyor. Fiyat güncellemesi olacaksa o SMS de fiyat da yazıyor :)
Gece kampanyadan çıkış işleminiz gerçekleştirilmiştir diye mesaj geldi.Bu gece yenilenecek bakalım nasıl olacak göreceğiz hocam
Büyük ihtimalle yeni taahhüt çoktan yanımda uygulamasına işlenmiştir. Taahhüt bitiş tarihinizi kontrol edin.
-
-
-
Önümüzdeki ay veya bu ay sonuna doğru güzel kısa süreli uygun kampanyalar olabilir, takipte kalın derim.
Şimdi Vodafone online kampanya geldi. 30gb 1000dk 250sms 380lira . Not: ttelekomluyum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk telekomdan daha ucuza alırsın o interneti. Vodafoneyi boşver 😀
Vermiyor maalesef bekliyorum son 3 gün kaldı en uygun 45gb 483lira. Bu kadar internet fazla geliyor.
Müşteri hizmetlerinin faturasız birimine bağlanıp bana gelen tekliflerin interneti fazla ben daha düşük paket istiyorum diyin. Verebildikleri tarifelerde en son 20GB 280TL idi daha üstünü sormadım size kaç GB lazımsa ona göre sorarsınız. Fiyatlara %10 kadar bir indirim de tanımlayabiliyorlar bana öyle fiyat vermişlerdi sanırım.
Not: bunu yaparsanız taahhüt bitince yapın yoksa kalan 3 gün için yeni taahhütün 1 ayını yiyor sistem.
15 GB 220 TL'ye kitlediler geçmiş olsun.
İyiymiş hocam yine. Nasıl aldın onu.
-
yakınımı freezone’a geçirsem ne gibi artıları olur internet vs. yararlanması için
MH aradım 20GB 160 TL teklif vardı taahhüttün son günü kampanya bitti bahanesiyle kaldırdınız dedim. Olay kampanya değil ki kullanıcıyı elde tutmak mesele. Ama sallayan yok. 15 GB 220 yapalım mı dedi? Başka çare var mı diye cevap verdim 😂 rezil bir gündü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X