Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.961
Cevap
199
Favori
442.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Engelli durumunu abim üzerinden Vodafone paketi faturalı dedik engelli indirimi alalım.Kullandigi pakete %25 indirim olacağına engelsiz tarifeler adında farklı paketler sundular.Kullandigi paketten daha pahalı Vodafone engelli yaklaşımı çok değişik engelliye indirim olacağına tam tersi fiyat olarak yüksek gb+dk+sms az yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sınırısz red paketindeydım 801 TL ücreti cayma bedeli 400-500 TL arası bir şeydi bugün sms te 948 tl cayma bedeli çıkmış nasıl oluyor bu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diamonddogs kullanıcısına yanıt
    Hocam taahutunuz kacinci ayinda olduğuna gore değişiyor.Cayma bedeli en yüksek genelde taahutun yarilarinda oluyor sonuna yaklastikca azaliyor.Ayrica son ay cayma bedeli cikmaz ve baska operatöre geçiş yaparsaniz son faturayi kullandiginiz gun ve miktar bazli faturalandirilirsiniz.

• Hala bir teklif gelmedi Vodafone'dan; VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Allah bunların eline muhtaç bırakmasın.

• Bende de aynı durum mevcut. 1 ay doldu hâlâ böyle...

• orophim O kullanıcısına yanıt
    Normal de size gelmesi lazım hocam, ben ise Haziran veya Temmuz da geçtim hala Faturalı da geçtiğim tarifedeyim, unuttular herhalde beni

Şu ana kadar en kötü 5 - 10 Mbps hız sınırlı limitsiz tarifeler teklif edilmesi lazımdı.

• Bilmiyorum hocam 1 ay sonra teklifler gelir diye bekledim ama hâlâ hiçbir şey yok. 1 ay daha mı beklemek lazım anlamadım ki

• orophim O kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleyin, en fazla 2 hafta ve ardından Şikayet Var'a şikayet yazın veya Vodafone beni ara'dan kendinizi aratıp teklif isteyin.

• kendim aradım yanımda uygulamasındaki fiyatı sundu. Türk Telekom’a geçeceğim başka bir yolu kalmadı.

• Hocam ev interneti için de bu taktik işler mi denendi mi acaba?

• 30 Kasım'da doluyor benimde herhangi bir teklif yok.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim hocam.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Evet ben öyle aradım iptal edeceğim diye 110 TL ye düştü Vodafone net

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Redli 25 plus paketini kullaniyordum forumda taahhüt bitimine uc gun kala yenilenecegine dair mesaj gelenler vardi iyi ki dinlemisim umarim ayni fiyattan devam eder bilgisi olan varsa haberdar ederse memnun olurum.

• Hawk28 H kullanıcısına yanıt

Aynı tarifeyi babam kullanıyor. 21 Ekimde sondu. 18 Ekimde mesajı geldi. Aynı fiyata devam etti hocam..

• gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Öyleyse hala uygun fiyatdan kullanacağım mh her gun arıyodu tarife değiştirmek icin teşekkürler hocam

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Maalesef. Tek yıllık bir kampanya. En azından bende tek dönem çıktı. Fakat verdikleri de gayet makul. İnternet iki katına çıktı, konuşma 2 kat arttı ama fatura sadece %40 arttı.

• suivant kullanıcısına yanıt
    bizim evdeki hatların taahhüt detaylarında 2. dönem yazmıyordu ama varmış ondan sormuştum hocam hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taahhütüm yarın bitiyor kurtarıcı SMS ne zaman gelecek :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.