Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.091
Cevap
199
Favori
447.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devire 500-700TL civarı ve tarifenin cayma bedeli. Devir ücreti birqz yapılan bayiye de bağlı 700 den fazla olması zor ama ucuza yapan bayiler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelli indirimi fatura kesilince mi görülür? Şu anda indirim yapilmamis hali gösteriyor sistemde? Bayiye gittim. İndirim var diyor..

• 2. Dönem devam 23gb red tarifesi

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Kqpeli kullanıcısına yanıt

Eşim şu an bu tarifeyi kullanıyor ayın 1inde bitiyor sözleşme.Aynısını istiyoruz vermiyorlar.500tl bile dese kabul edeceğiz lakin yok böyle tarifemiz diyor.Bunlar iyice esnaf gibi olmuşlar.

• Kqpeli kullanıcısına yanıt

aynısını ilk 3 ay 300tl sonraki 9 ay 400tl olarak teklif etmişler

• Merhabalar. 3 ekim de faturalı vodafone 10 gb yalın tarifesine geçiş yaptım. Tarife ücreti 173 TL dediler. Ben ayrıca %25 engelli indirimi tanımlattım. Buna rağmen güncel faturam halen 173 tl den daha aşağı olması gerekirken hala 173 tl olarak gözüküyor. Kısa bir hesap yapınca tarifenin 230 tl den işlem gördüğünü buldum. Ben mi hata yapıyorum yoksa vodafone mu. Birisi açıklayabilir mi?

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Çakallıkta zirveye oynuyor yine

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

aylık 235 tl diyememiş, pazarlık taktiğiyle 3 ay + 9 ay diye gel gel yapmaya çalışıyor

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    O bahsettiği 3 ay içerisinde daha mantıklı bir şey gelir mi acaba yoksa bu şekilde saçma.

bundan 1-2 ay once sanirim 20gb’i 190 liraya veriyordu. simdi 235 liraya veriyor.

turkcell su an 20gb’i 310 liraya iteliyor.

kasimda telekom tarafinda yildizli gunler kampanyasi bekleniyor.

eger bu arada vodafone’dan daha iyi bir kampanya gelmezse bu fiyatlar bile aranacak olacak.

• bir de su var; vodafone’da herhangi bir taahhut bitiminde 2. donem eger varsa bu fiyatlardan cok cok ucuza taahhutu devam ettiriyor vodafone.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    İkinci dönem var mı yok mu belli olmuyor ki. Son 8 gün.

musteri hizmetlerini arayip kontrol ettirebilirsiniz. birkac temsilci ile gorusun bazilari olmasina ragmen yuksek paket satmak icin 2. donem var demiyorlar.

ayrica eger 2. donem varsa taahhut bitimine 2-3 gun kala su fiyattan devam edebilirsiniz diye mesaj geliyor.

acileyiteniz yoksa son 2 gune kadar bekleyebilirsiniz.

• asures A kullanıcısına yanıt

• Aradiklarinda diger operatore gecicem fiyatlar onlarda uygun deyip kapatin son hafta guzel tekliflerle geri donus yapiyorlar

• Detaylar önemli, mesela faturasızdan geçildi ise birikmiş telsiz kullanım borcu olabilir. Yeni hat alındı ise tarifeye ek her ay onun vergisi yansır. Büyük ihtimalle bunun gibi bir olay vardır.

Eğer bunun gibi herhangi bir olay yoksa ve tarifeyi/fiyatı yanlış tanımladılar ise BTK dan kayıt açın düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 30 Ekim 2024; 2:29:5 >

3 gün kala gün içinde ikinci dönem varsa SMS geliyor. Kesin öğrenme yolu bu. MH bazen varsa da yok diyebiliyor başıma geldi, ya ikna taktiği ya onların sistemine düşmüyor bilemiyorum artık.

• Redli müşteri 20 Plus vergili 111,90 paketini kullanıyorum taahhüt bitiş tarihim 31.10.2024 taahhüt bitimine 3 gün kala sms geldi.Kampanya değişikliği yapmadığınız durumda otomatik olarak 12 aylık yeni döneminiz başlayacaktır diye.Daha sonrasında tarifie indirimin bitiyor 577,5 TL den devam etmek yerine 310 TL ye sabitle diye.

542 i arayıp sordum tarife değişikliği yapmadığım durumda yenı dönem kaç para olarak ücretlendirilecek diye 210 tl olarak bilgi verdiler.

Ben bekleyip görme taraftarıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanselolcum -- 30 Ekim 2024; 11:44:21 >
  • Vodafone tarife tahattut süresi bitti 570 civarında bir fiyat ile yenilediler yok mu böyle bir mesajla tarife değiştirme vs en uygunu hangisi bilgi verirseniz teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.