Bir değişiklik olmadıysa aynı fiyatla ikinci döneme geçiyor, ben geçen hafta yeni döneme geçtim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (270. sayfa)
-
-
542 de bana 210 lira olarak devam edecek dediler ama bakalım .İnşallah dedğiniz gibi olur.
-
-
turkcell mutlu mega'dan buraya geldim, 6 ay 1200TL'ye mevsimlik paket düşündüm ama faturalıda çok uygun fiyatlara 10-20GB alanlar var gibi gözüküyor. hat bugün açıldığı için ne çark çevirebiliyorum ne de tarife önerisi veriyor. müşteri hizmetlerini mi aramak gerekir uyguna faturalı paket alabilmek için? ya da mevsimlik pakete 100-200TL kadar indirim yapma yolu varsa mevsimlik paketi de alabilirim.
-
Bende boş faturasız hat var, faturalıya geçmeye 10GB 100₺ den veriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de o paketi istiyorum faturasıza ne zaman geçtiniz ne kadar sürede o teklif geldi
Yeni hat aldım 19/05/2024 te ama teklif ne zaman geldi tam bilmiyorum. Hiç kullanmadım hattı.
Vodafone,da engelli indirimi şöyle oluyor.Engelli indirimi adında size teklif sunuyorlar.Engelsiz adında sunulan tekliflerin hiçbiri mantıklı değil.Türk Telekom da diyelim fatura 180 TL bunun üzerinden %25 ile 135 tl denk geliyor.
Musteri hizmetleri yada bayii engelli indirimi adı ile size engelsiz tarifeler sunması gerekiyordu.Vodafone faturalı hatlarda %25 indirim olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paketinizde 2.ci dönem hakkı varsa.Belli bir ücret karşılığı paketiniz devam ediyor.tarifem ek paketlerim kısmından bakin orda 1.ci dönem ibaresi varsa 2.ci hakkınız oluyor.
Redli müşteri sosyal 25 gb paketim.bende paket fiyatı 113.75+vergi ile 2.ci dönem 128.70.
2.ci donem olmadan 113 tl idi.15 tl fark ile 2.ci dönemdeyim.Paketlere göre 2.ci dönem fiyat farklılığı oluyor.
Hocam bugün yenilendi paketim hiç bisey yapmadım aynı fiyattan devam ediyor fark bile çıkmadı 2. Donem icin.çagri merkezi ve uygulamayada güvenmemek gerek.Valla şu forum olmasa yanmışız.Herkese teşekkürler.
Aynen öyle oldu hocam bilgilendirme için teşekkürler.
Arada tarifem paketlerim ve güncel fatura kısmına bakın.sisteme geç düşme olabilir.Vodafone belli olmaz.
Hayırlısı olsun.
Geçen seneki Kasım kampanyasından bir yıllık taahhütümün bitmesine 5 gün kala tekrar arandım. Bu sefer farklı olarak Redli18 üç ay 150 dokuz ay 250 yerine 20gb Redli tarifesini 160 liraya önerdiler. Bir yıl sabit fiyat olunca kabul ettim. İyi mi yaptım bilmiyorum. Ciddi ciddi TTelekom yıllık 100gb paketini düşünmeye başlamıştım. Demek ki sürenin bitmesine az kalınca daha ciddi teklifler geliyor.
-
2. döneminiz yok muydu
Bu ay ara ara kontrol edeceğiz artık,şuan hersey yolunda gözüküyor şükür.
-
2. Dönem bitti dün. Yanımda uygulamasında en uygun 430 tl tarife veriyorlar. 182 tl veriyordum 18GB olan pakete. Şimdi 20gb 430tl fiyat veriyorlar. 542 arayınca uygun paket çıkar mı?
evdeki 2 hatta var aynı tarife ikisinin de fiyat değişmedi hocam için rahat olsun
-
Kaç çeşit cevap verdi vodafone bir bilseniz. Fatura kesildiğinde belli olacak diyor, uygulanmis hali diyor. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor yani...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X