Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.754
Cevap
197
Favori
434.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sagolun hocam 8de kapanıyor sanirim şube boşuna bugun gitmeyeyim o zaman. işlemi yapali 1saatten az olmustur bir de çıkmamis olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

hocam 2. dönemi olup olmadığını nasıl anlarım acaba?

• burrock B kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bilgilerine baktığınız sayfa da yazar hocam, oradan belli olur.

• Vodafone e geçtik durmadık 1 gün sonra başka operatöre geçtik cayma bedeli çok mu çıkar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Cayma bedeli Vodafone Yanımda tarife ayrıntılarında yazıyor hocam.

• Şu kesinleşti sanırım her sene başka operatöre git gel yapma olayı veya kardı operatör örneğin turkcell güzel paketler açıkladı geçenlerde onda kalınacak ardından seneye tekrardan Vodafone dönüş...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    başka operatöre taşımadan önce tobi’den mh ile yazışarak ilk ay memnuniyet nedeniyle cayma bedeli olmadan numara taşıma yapacağınızı söyleyin işlemleri yapsın ona göre taşıyın hocam

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

Valla başvuru yaptık Bi kere yarın taşınacak diye mesaj geldi. Bakalım Bi nolcak

öncesinde bize yazın demişti ama siz de şimdi yazın bakalım ne olacak

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar hayırlı olsun size 98 tl olan redli 20 gb tarifenin 2. Dönemi 28 şubatta dolacak hızla falan pek işim yok tarifelerden sadece bunlar çıkıyor sımdılık ilerisi için ne tavsiye dersiniz. Evde internet yok gerçi çokta lazım değil ev için ama

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 12 Aralık 2024; 15:57:54 >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, sağolun.

Evde internet yoksa ve dışarda da ihtiyaç duyuyorsanız, bu tarifeler tam size göre.

Ama çokta mühim değil derseniz, müşteri hizmetlerini arayıp daha uygun tarife almayı deneye bilirsiniz.

Ha ben sınırsızı alıcam, hızı pek mühim değil derseniz;

10 Mbps olan yani görsel de de tam ortada yer alan, 1050₺ yazan Sınırsız Red tarifesini tavsiye ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. İlk ay deneme süresi olduğunu ve cayma bedeli alınmayacagini söyledi.

• Şunu merak ediyorum. Vodafone da 1 gün dahi kalsak tam fatura mı ödüyoruz?

Hayır, gün bazlı fatura çıkar

• vodafone yanimda uygulamasinda stroy’lerde hediye gb dagitiyor arkadaslar. kac yillik abone iseniz gb yuksekligi ona gore degisiyor. kontrol edip gb hediyenizi alabilirsiniz.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Merhaba. 12 Aralık ta vodafone e geçtim. 15 inde Türk telekom a taşıdım. Aradaki 3 gün için kaç gündür bakıyorum fatura çıkacak diye halen borç gözükmüyor. Bu fatura ne zaman çıkar?

• Hesaba giriş yapmadan, ana ekrandaki TL yükle menüsü yoluyla Yanımda uygulamasından faturasız hatta TL yükleme yapabilen var mı? Beklenmedik hata oluştu diyor kaç gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Aralık 2024; 23:7:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cocuklarin saatinde takili olan hatlarin ayligi 60 kusur tl idi, sozlesme bitmis 300 tl kusur gondermis. Ben de 12 aralikta turkcelle geçiş yaptim. 1 haftalik kullanim var, haka fatura etmedi. O degil unutucagim sonra.

Edit: simdi bir bakayim dedim, 178 tl cikartmis. 1 haftadan uzunmus herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorumsuzadam -- 23 Aralık 2024; 22:56:3 >
  • Uygun fiyatlı, kuponlu ve faturalı Vodafone Yalın Fırsat tarifeleri 22 Aralık 2024 tarihi itibarıyla müşteri alımına kapatılmıştır. Fakat kuponlu ve faturalı bazı diğer Vodafone cep telefonu tarifeleri hala müşteri alımına açıktır. Söz konusu tarifelere geçiş yaparak ilk 3 ay boyunca +30 GB hediye (ve bazı ek şartları yerine getirerek diğer bazı hediyeler) kazanabilirsiniz. Bu konudaki en kapsamlı hediye listesini ve ilgili talimatları görmek için bu linke tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 19 Ocak 2025; 3:42:10 >

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.