Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.952
Cevap
199
Favori
441.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Şubat'ta Tarifem Bitiyor, Şuan Uygulamadan Bu Tarifeler Çıkıyor.280 ₺ Ödüyordum

Mevcut Tarifem 22 GB
    2000 Dk
    250 SMS
    Sınırısız Sosyal Medya

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Sınırsız Sosyal Medya Yokmuş Nasıl Yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden 2-3 gün sonra numara taşıyan yakınlarımın faturası çıktı ama benim çıkmıyor 7 ocakta tarife yenilendi başına gelen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şu sıralar 4g'yi açtığımda telefon hem çok ısınıyor hem de şarjı su gibi gidiyor. benzer durumu yaşayan var mı?

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Benimde ay sonu tarifem bitiyor, bende teklif bile yok. Şikayetvar a yazalım belki ucuz iyi birşey sunarlar.

• Uygun fiyatlı, kuponlu ve faturalı Vodafone Yalın Fırsat tarifeleri 22 Aralık 2024 tarihi itibarıyla müşteri alımına kapatılmıştır. Fakat kuponlu ve faturalı bazı diğer Vodafone cep telefonu tarifeleri hala müşteri alımına açıktır. Söz konusu tarifelere geçiş yaparak ilk 3 ay boyunca +30 GB hediye (ve bazı ek şartları yerine getirerek diğer bazı hediyeler) kazanabilirsiniz. Bu konudaki en kapsamlı hediye listesini ve ilgili talimatları görmek için bu linke tıklayın.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 19 Ocak 2025; 3:41:41 >

• Merhabalar. Aşağıdaki tarife için bir vodafone bayisine gittim böyle bir tarife yok dedi. Akıllı saat alımına veriyoruz dedileri. Bu tarifeye geçen bilen duyan var mıdır?

• hocam merhaba özel mesaj atamıyorum. bana ulaşırmısın rica etsem. @angaralim

Benim tarife de 6 Mart'ta bitiyor. Bu tarifeler güzelmiş ben olsam kabul ederdim. Bana çıkanlara bakın bir de. Acaba 1 ay kala yeni teklif gelir mi?

• _conscript_ kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri aradı , bu tarifler ile ben devam edemem fiyatlarınız yüksek dedim.Başka operatöre geçeceğimi söyledim

Bütün operatörler WhatsApp grubu kurmuş gibi benzer fiyatlar veriyor. Fiyatlar pahalı evet ama diğerleri daha da pahalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

30gb 390 iyi bence kabul edin derim. Ayni paketi bana 590 dedi ben de o zaman güle güle dedim :) 1 ay kala bakalım başka teklif gelecek mi.

• bu ay taahhütü biten oldu mu, ne yaptınız

ay sonu 20gb 2. dönemi bitecek bir hat var

• Hat taşıma durumunda önerebileceğiniz 300-600 arası paket mevcutmudur ?

• İnterneti olmayan veya ne düşük olan Vodafone olur, başka operatör olur, en ucuz tarife hangisi bilen var mı? Annem tuşlu telefon kullanıyor, son faturası 90 TL iken şimdi Vodafone 1GB en düşük paket için 220 TL istedi.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

bölgenizde çekim sorunu yaşamıyorsanız faturasız bimcell var. ama uzun dönem paketler olmadığı için zam gelmesi olası. 500 dk konuşma paketi tkv'siz 130'du, karma paketi de 3 gb'lığı 185'ti en son.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Teşekkürler inceleyeyim.

• aralıkta taşıma yaptığımız telefonların birinde ararken çalan ses hoparlör bozucu şiddette bozuk olabiliyor ama her zaman olmuyor yaşayan oldu mu

• Tarifemin 2. dönemi de aysonu bitiyor. Bugün faturasız hatta geçiş blofüyle aradım, uzman ekibe bağlandım ama fiyatlar uçmuş. 1000 dk 250 sms olmak üzere,
    1 gb 190 tl
    4 gb 230 tl
    8 gb 270 tl
    12 gb 310 tl
    16 gb 350 tl. Bunlardan birini seçersen 6 ay boyunca Tobiden 100 tl lik kod verecekmiş, Vodafone Payda fatura öderken kullanabilecekmişim. Tabikide kabul etmedim, birde şikayet vardan yazacağım baktım olmadı faturasıza geçip, faturalıya geçiş tekliflerini bekleyeceğim yada 3 operatörün numara taşıma kampanyası çıkarmasını bekleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.