Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
200
Favori
447.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Size daha uygun fiyat çıkarmışlar. Başka operatöre de bakın bu fiyat altına bulursanız değerlendirirsiniz. Bir de yaşadığınız yerde Vodafone dan memnun iseniz bence devam edin. Turkcell çok pahalı. Türk telekomda 20 GB 303 liraya buldum mecbur bunu seçtim. Taahhüt bitimine bir iki gün kala ucuz olan teklifi de siliyorlar çıkmıyor daha. Ona göre bilginiz olsun hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Banada 18 GB aynı tarife 420 tl diyor vodafone

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• :Fatih: kullanıcısına yanıt

Çok uğraşamadım uygun paket almak için zaten az kullandığım hatta aldım bunu, 18gb hepsiburadayı seçtim.

Yalnız hepsiburada nasıl olacak. Girdim ama premium da değilim.

• ay sonu bitecek yakınımın hattına da bunlar gelmiş, geçen ay ne paketler vardı şimdi verilenlere bakın bir ay var diye kıpırdamadık cayma ödeyip geçmek lazımmıştı

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • faturadaki özel iletişim vergisi %10 nedir, herkeste var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Evet. Bende de var.

• Mazurek kullanıcısına yanıt

Hocam başka tarayıcıda deneyebilirseniz belki olur..Bilgisayarda falanda olur..Benimde bir ara cepten olmadı bilgisayardan denemiştim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

bu fiyatlar tam bir saçmalık. adamlar zorla yeni normal fiyatlar bu demek için gb'ları hala düşük ve sabit bırakıp fiyatları şişirdikçe şişiriyorlar...

• Annemde Son Durum Böyle. Köyde Çekmediği İçin Değişmek İstiyor Bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopali08 -- 22 Ocak 2025; 0:37:54 >
  • Vodafone kişiye özel gizli tarif edersin nasıl yapacağını size anlatmak istiyorum şimdi şimdi yapmanız gereken daha önceden şikayetim var eğer kullanıcısı iseniz hesaba silin yine yeniden aktif yapın gereken numarayı kaydedin yapmanız gereken şu an aktif olan tarifeler size anlatıyorum bu bilgileri kimse bilmiyor vodafone'un SMS ile geçiş sistemini kapattı sebebi de sosyal medya üzerinden yayılarak fiyatı ucuz tarifelere geçmeleri nedeniyle tarihe nasıl geçireceğiz size anlatmak istiyorum bakın iyice dinleyin şu an 430 TL'ye sınırsız ultra red 30 GB tarifesi 3000dk hy 250sms 30gb net tum sosyal pas paketler sınırsız içinde TikTok yoktur eski bir tarife olduğu resimde size beyan edeyim yapmanız gereken şu şikayetim var abi vodafone'a kayıt açacaksınız bir aydır sistem hatası alıyorum müşteri hizmetleri arıyorum bayiye yönlendiriyor bayi müşteri hizmetleri atıyor sistem hatası alıyorum tarife geçişim olmazsa başka operatöre geçeceğim hadi çekmiyor diye eleştir yap bu tarife ile birlikte 3 ay geçerli ücretsiz 5 GB internet yanında hediye olduğunu yazın en geç 72 saat üç gün içinde tempo müşteri hizmetleri sizi arıyor hattınıza tanımlıyor tarife 2 yıllıktır 2 yıl olduktan sonra tarifeniz 15 TL farkla otomatik devam eder size attığım görüntülere kayıt yapın hattında da tamamlansın ben yakınlarıma tanıdıklara yaptım 450 TL'ye de oluyor aynı tarife 410 TL'ye de oluyor 430 TL'ye de bilginize

• Vodafone 542 müşteri hizmetleri arayin beni uzman kampanya sundu deyin uzman birim aktarin not faturasiz birim ayri tarife sunuyor daha ucuz tarife sunar ornek olak kulandigin tarife ikinci donem olsun olmasin 15₺ farkla uzatirsiniz tarife sunar eleştirin sms gecis tarife yok hic memnun değilim çekmiyor fiyat pahali size ozel tarife sunuyor fotoğraf atim tarifeler suan guncel not numaraya ozel degildir Vodafone müşteri kaybetmek ixin sundugu gizli ozeldir
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 23 Ocak 2025; 14:15:21 >

• angaralim kullanıcısına yanıt
    Redli 18 GB 12 ay 190 olan iyiymiş geçiş yapmamız an itlbarıyla mümkün mü

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Evet

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Numarasini yeni gecenler olmaz 1ay sonra gecelidir

1 aydan fazla faturasızlar ve mevcut faturadakiler için de geçerli mi?

• Angaralim yine sahnede , nerelerdesin reis , sağolasın varolasin sayende uygun tarifeler yapmıştık geçen sene.
    Nisan'a kadar bu tarifeler durursa denicem mutlaka.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Gecerli arayin dediklerimi yapin

Vadofone de mevcut tarifem 10 gb, 1000 dk, 147 tl,

21 şubatta tahhütüm bitiyor önerdikleri en uygun fiyatlı tarife 260 tl .

İşte ve evde wifi kullabdığım için çok uygun fiyatlı tarife arıyorum, şuan netgsm en uygun, onda da şuan bazı problemler olduğunu duydum.

Tavsiyeniz nedir ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığınız tarife 1 dönem mi kullanıyorsunuz 2 dönem mi kullanıyorsunuz tarife çok kardeşim özelden mesaj atmayın özel mesajları yasaklamışlar neden yasak kartı varsa hiçbir bilgim yok bizim ben bu sayfayı kurma amacım insanlara bildiğimiz şeylerden yardımcı olunur bazı sosyal medya üzerinden insanlar para isteyerek çıkar peşinde koşuyorlar bizim burada bildiklerimizi paylaşmak insanlara yardımcı olmak

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.