Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.961
Cevap
199
Favori
442.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim hocamVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygunmudur
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

Uygun

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Bu da benden olsun...
    Bu teklifler faturalı hat için sadece 1 haftalığına geçerliydi. Şimdi yerinde yeller esiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt
    Üstad merhaba,
    Bu ücretsiz İletişim Destek Paketini faturalı hattima tanımlatmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmeen -- 13 Mart 2022; 14:58:0 >
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• bu teklifler ne zaman çıkıyor. 1 aya yakın oldu geleli. 3aylık kolay paketim var. bitmeden düzgün bişi çıkarsa bakarım. şu an bana uygun bişisi yokmuş vodafone un

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

31 gün dolunca

• Yokizm kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. bekleyelim bakalım. bimcelle döneceğim gibi geliyor ya hayırlısı VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• hareketliperde kullanıcısına yanıt

Buradaki teklifler BİMCell den daha güzel emin ol VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

Paylaşımda da ifade ettiğim gibi sadece Vodafone Yanımda uygulamasında hattıma özel sürekli yenilenen tarife tekliflerini görmek için "Bana Özel" butonuna basarak teklifleri görebiliyorsunuz ancak (varsa) SMS ile bu tarihlere katılma seçeneğini bilmiyorum. Müşteri hizmetleri de bu tarife tekliflerini sisteminde görebiliyor ancak şayet teklif süresi geçmiş ise teklifteki fiyattan geçişe izin vermiyor. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.