Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.091
Cevap
199
Favori
447.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az evvel tanık olduğum Vodafone rezaleti, buyrun :)

3 gün önce 39₺ den yenileme yapılacağını söyleyip 3 gün sonra zamlı fiyattan yenileme yaptılar.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Hayır hocam ben kendi kafamdan yazdım teklif geldi filan telefonun sarjı bitti akşam teli sarja taktığımda teklif gitti gözükmedi dedim daha sonra tekrar geldi ama tıklayınca hata verdi filan dedim teklifin ss inide netten bulup bana gelmiş gbi gösterip şikayet ettim ama yemedi.Beni arayan kişi kadındı ve size gelen teklifleri, siz silseniz ,reddetseniz bile biz burdan görüyoruz size bahsettiğniz teklif gelmemiş ve sizin için uygun değil dedi önceki mesajda yazdığım paketi önerdi.Onuda ben kabul etmedim.Yaza doğru yeni paketler gelecek yıl sonu 5g frekans ihalesine çıkacaklar galiba.Güzel şeyler bekliyorum vf dan :)

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

Yazın sınırsız tarifeleri sunarlar gibime geliyor, zaten faturasız kullanıcılara da artık teklif ediliyor, hakkımız da hayırlısı olsun.

5G geldikten sonra Türk Telekom bile Limitsiz tarife sunar, Turkcell den öyle bir atak beklemiyorum.

Bu arada özel mesaj kutuna bak, sana şikayet metnini atacağım, istersen bir de ona benzer yazı yaz bakalım, en kötü Limitsiz Redli Ekstra'yı alırsın.

He öylemi doğrudur hocam.ben bunları bilmiyordum ozaman başkalarına yanlış yönde bilgilendirici mesaj olmasın sileyim ilgili yazıları

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Bugün yeni öneri geldi. Dün hesap kesimiydi son bir ay kaldı taahhüt bitimine yakın bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjk_murat B kullanıcısına yanıt

35₺ falan olsa güzel diyecektim, ama TKÜ ile beraber zaten yine bu fiyatlara gelecekti.

Yine hiç yoktan iyidir hocam, hem de devretme olayı güzel.

Aynen hocam devretme özelliği ve hediye çarkıyla beraber yetiyor da artıyor bana. Ayrıca bu sıralar Yanımda uygulaması market kampanyaları da çok avantajlı. Sırf bu kampanyaları için hattımı taşımaktan vazgeçtim desem yeridir.

• bjk_murat B kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE yanımda yeni sunulan teklifler

• redli 12 faturalı VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Aynı yanıtı bana da verdiler.Hatta beni pazar günü arayan kişi( Adı Kader miş) vakti boldu ve evden hizmet veriyordu.

Telefonla ikna konularında iyiyimdir.Bayağı bir konuştuk.Bana Kasım ayından itibaren gelen teklifleri bir bir saydı.Hepsi de nokta atışı doğruydu.Ama içlerinde benim istediğim 7 gb 42 TL lik tarife yoktu tabii ki.

Anlık olarak benim geçtiğim 10 gb 49 TL lik teklifin şu an için en uygunu olduğunu,istemezsem hemen iptal edip eski faturasız tarifeme geri döndürebileceğini ve yeni teklif gelmesini bekleyebileceğimi söyledi.Çok uğraşmak istemedim tarifeyle devam kararı aldım.

Kısacası bana gelen teklifleri gördüklerine ikna oldum ben.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

Hocam doğrudur benimkinin adı kader miydi başka isimmiydi unuttum ama çok dominant bi kadındı ses tonu filan.hatta sistemi sıkıntılıydı bi 10 dk sadece sistemden bana gelen tarife önerilerini görmek için bekledi.sistemi sıkıntılıymış normalde tıklayınca hemen açılıyormuş.Benim şansıma 10 dakika açılmadı bende dedim iyi bana gelen teklifleri göremeyince istediğim tarifeye geçiş yapar galiba ama olmadı.10 dk bekletti sonra sistem açılınca bastı tekmeyi bana

Ahah olabilir hocam.Çok da dominant değildi ama biraz uykulu gibiydi.

Eskiden olsa sonuna kadar giderdim.Photoshopla kanıt gösterdiğim resimde isim değişikliği falan da yaptım ama yemedi.Artık 3-5 lira için çok uğraşmak istemiyorum.Anlık nerelere ne paralar gidiyor.

Size uygun gelen bir tarife bulursanız geçin gitsin.

• Bana niyeyse düşük internetli teklifler geliyor.

• Vodafone artık ikinci çark sunuyor, biri Pazartesi, biri de Çarşamba günleri (GB garantili) olmak üzere, bilginiz olsun...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.