Hocam Böyle fatiralı bir tarife kullansam ancak sizin tarifeyi kullanırım. Bu kadar para verdikten sonra herşey sınırsız olsun isterim. Ev internetini iptal ederim. Uygun bir telefonu da modem olarak kullanırım. Ama birkaç yıl sonra tarife iptal olursa o sıkıntı olur işte < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (29. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sen çıkmadığın sürece hiç sıkıntı yok hocam, 5G den sonra böyle tarifeler artacaktır, fiyatları da daha fazla olacağı kanısındayım.
500₺ da olsa kullanılır, öyle diyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam takibe devam
Rica ederim hocam
Artık faturasızlara da limitsiz tarifeler sunuluyor faturasız dan faturalı'ya geçiş teklifi olarak, haberiniz olsun
-
Arkadaşlar aramızda Vodafone devreden tarife kullanan var mı bir şey soracağım da
-
Alınmaz
arkadaşlar şuan ki paketim
10GB İnternet
750 Dk Heryöne
500 Sms
36,72 TL vergilerle 41 TL civarı ödüyorum.
Önümüzdeki ay 12 aylık taahhüt dolacak. Ev ve ofiste internet olduğu için 10GB yetiyor bana gene 40TL civarı 10GB internetli bir paket var mıdır geçebileceğim. yanımda uygulaması en ucuz 51 TL'lik paket öneriyor onda da 6GB internet var.
-
Türk Telekom olur dersen eğer; Vestelcell de 12 GB 45₺ var
vodafone'da en uygun tarife nedir peki şuan kullandığıma yakın paket ve tutarda? olmadı müşteri temsilcisinin aramasını bekleyeceğim en son taahhüt yenilerken aramışlardı eski fiyattan devam ettirmişlerdi.
-
Faturasız Kazançlı 7 GB 33 TL tarifesine geçişte yardımcı olduğu için @angaralim'a çok teşekkür ederim.
Güvenilir, yardımsever ilgili biri kendisi forumda hakkıda yenmez tekrar teşekkürler.
-
müşteri hizmetlerini aradım bu tarifeye geçmek için ama bi türlü ayarlayamadı sanırım. sistemsel yoğunluk var deyip döneceğim sana dedi. şmidi bu tarifeye nasıl geçebilirim ?
mevcut tarifem 92 tl => 22 gb 3000 dk 250 sms iletişim, sosyal,müzik,video pass paketleri sınırsız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X