Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ce35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.091
Cevap
199
Favori
447.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Böyle fatiralı bir tarife kullansam ancak sizin tarifeyi kullanırım. Bu kadar para verdikten sonra herşey sınırsız olsun isterim. Ev internetini iptal ederim. Uygun bir telefonu da modem olarak kullanırım. Ama birkaç yıl sonra tarife iptal olursa o sıkıntı olur işteVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Sen çıkmadığın sürece hiç sıkıntı yok hocam, 5G den sonra böyle tarifeler artacaktır, fiyatları da daha fazla olacağı kanısındayım.

500₺ da olsa kullanılır, öyle diyim.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE  Sağolun hocam takibe devam

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

Artık faturasızlara da limitsiz tarifeler sunuluyor faturasız dan faturalı'ya geçiş teklifi olarak, haberiniz olsunVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• Bir sene kafam rahat en azından

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Arkadaşlar aramızda Vodafone devreden tarife kullanan var mı bir şey soracağım da

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

2 gün önce 39 TL olan teklifin güncel hali

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjk_murat B kullanıcısına yanıt

Alınmaz

• arkadaşlar şuan ki paketim

10GB İnternet

750 Dk Heryöne

500 Sms

36,72 TL vergilerle 41 TL civarı ödüyorum.

Önümüzdeki ay 12 aylık taahhüt dolacak. Ev ve ofiste internet olduğu için 10GB yetiyor bana gene 40TL civarı 10GB internetli bir paket var mıdır geçebileceğim. yanımda uygulaması en ucuz 51 TL'lik paket öneriyor onda da 6GB internet var.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Türk Telekom olur dersen eğer; Vestelcell de 12 GB 45₺ var

vodafone'da en uygun tarife nedir peki şuan kullandığıma yakın paket ve tutarda? olmadı müşteri temsilcisinin aramasını bekleyeceğim en son taahhüt yenilerken aramışlardı eski fiyattan devam ettirmişlerdi.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Size gelen teklifler uygun değil ise, Twitter ve de Şikayet Var dan Vodafone'a ulaşın, güzel bir teklif alabilirsiniz.

Git gel yaparım derseniz de güzel tarife yok açıkçası uygun olarak, fazla ödemeye razı olurum derseniz Sınırsız tarifeleri tavsiye ederim;

• Faturasız Kazançlı 7 GB 33 TL tarifesine geçişte yardımcı olduğu için @angaralim'a çok teşekkür ederim.

Güvenilir, yardımsever ilgili biri kendisi forumda hakkıda yenmez tekrar teşekkürler.

• müşteri hizmetlerini aradım bu tarifeye geçmek için ama bi türlü ayarlayamadı sanırım. sistemsel yoğunluk var deyip döneceğim sana dedi. şmidi bu tarifeye nasıl geçebilirim ?

mevcut tarifem 92 tl => 22 gb 3000 dk 250 sms iletişim, sosyal,müzik,video pass paketleri sınırsız.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.