Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tolga68 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
6.091
Cevap
199
Favori
447.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aşırı zam geldi.ultra 25 gb 113-118-123 vodafone yanımda ki fiyatlari dolar kuru gibi video paketi inşallah olur.89 zor tanımlanır.25 gb söylediğim fiyat ise senin 135 ve 145 arası olur.btk yada şikayet var ekran resmini paylaş umarım ordan çözüm ve tanimlama olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz Kazancli 7 GB tarifesinin fiyatı 31.03.2022 itibarıyla 55 TL olarak güncellenecektir. Değişiklik ilk tarife yenilenmenizde geçerli olacaktır. Tarifenizle ilgili detaylar için https://vfselfservis.com/USERPLAN adresini, bütçenize göre her ay değiştirebileceğiniz kolay paketleri incelemek için https://vfselfservis.com/KOLAYPACK adresini ziyaret edebilirsiniz. B003

Böyle birşey geldi ne yapacağız?

@angaralim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzAras -- 25 Mart 2022; 13:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatı uygun olarak bildiğiniz tarife var mı? Şuan 89tlye 20gb net olarak kullanıyorum. sunulan en uygun teklir 25gb 129tl. Farklı operatöre geçip gelsem daha uygun üstelik 15 seneden fazladır vodafone kullanıyorum...

• ForzAras kullanıcısına yanıt

Aynen bana da geldi şimdi. Bütün tarifelere mi geldi acaba?

• Vodafone bugun saplama günü ilan etmis heralde.32 ye aldigim 10gb paket cok gecmeden once 42 ye bugunde 53 e giydirdiler.O degilde ben bu tarifeyi daha 6 ay bile kullanmadan 2 kez zam yedi.3 harfli marketler gbi aralarinda anlasmislar.Sinirsiz internet kullanacagimiz cagda 50 tl ye komik komik gb veriyor paketler akla zarar.Haram zkkim olsun

• ForzAras kullanıcısına yanıt

Banada aynı mesaj geldi. Bana ne var da olay 10 GB 42 TL vardı onu seçtim.

• Tarifelere fazlaca zamlar gelmiş anlaşılan

• angaralim kullanıcısına yanıt

Bu hiç iyi olmadı :/

• Bizim memlekette bizi bitiren yine kendi insanımız.Sen ucuza satmıyorsan bırak elin ingilizi uyguna satıyor hemde senin ülkende senden daha ucuza satıyor.Takmışlar yok türkcel şöyle kaliteli böyle kaliteli o yüzden pahalı.Kardeşim 1 gb internete 30-40 tl vereceksem yemişim kalitesini.Vodafonun hız ve çekim problemi olsada son zamanlarda bir nebze çözmüşlerdi işi.Uygun şekildede baya güzel tarifeleri vardı.Nerenize ne battı nerenize ne girdide şikayet ediyorsun.Adam senin ülkende senden daha ucuza tarife paket vs sunuyorsa bunun suçlusu o değil tam tersine millet avuçlamaya yer arayan sensin.Senin kaliteli baz istasyonlarına bilmem kaç mbit yüksek hızlarına rağmen millet ucuz etin yahnisi diyip yine vdfone kullanıyorsa sorunu kendinde aramalısın...Btk yönetim kurulu üyesi aynı zamanda türktelekom yöneticisi...kimi kime şikayet edelim... Söylenecek çok şey varda.....

• Vodafone da şikayet etsin. En ucuz bandı biz aldık, dolayısıyla ucuz internet satacağız. :)

• Hocam İnşallah yeniden ucuzlar, yoksa sıkıntı büyük...

• Bu kazançlı 7 gb tarifesi faturasız için sanırım.
    Faturalıda şu an en uygun teklif alan kim?

• bjk_murat B kullanıcısına yanıt
    kazançlı 7gb zam geleceği söyleniyor.31 mart da 55 tl olacak bu konuda detaylı bilgisi olan var mı.

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt
    Haftada 2 kere çeviriyorum çarkı 2.si gb garantili oluyor hattım faturasız

• Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz Kazancli 7 GB tarifesinin fiyatı 31.03.2022 itibarıyla 55 TL olarak güncellenecektir. Değişiklik ilk tarife yenilenmenizde geçerli olacaktır. Tarifenizle ilgili detaylar için http://vftr.co/tarifem adresini,

• quote:

Orijinalden alıntı: angaralim

Bu mesaj silindi.
    Bu paketi nasıl alabilirim? ayni özellikteki paketi 68 TL yapmışlar hem de faturalı.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.