Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.091
Cevap
199
Favori
447.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kazançlı 7gb tarifesine nasıl geçeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle interneti bol ama fiyatı çok da yüksek olmayan bir tarife önerebilir misiniz acaba

• MrCellad M kullanıcısına yanıt

upppp

• angaralim kullanıcısına yanıt
    Buna gecmek istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

Kazançlı 7gb 55 TL oldu.

hemserım dıger operatörden bu tarıfelere geçmek ıcın napmalıyız? taktik var mı

• hocam cok tesekkurler iletsiim passi hattima tanimladigin icin allah razi olsun cok yardimsever biri bu formun senin gibi adam gibi adamlara ihtiyaci var tekrar tesekkurler @angaralim

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk-okan -- 26 Mart 2022; 23:32:17 >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt

4 gb 25 tl olan saçma güzel 4 gb faturalı ya selam angaralım bu tarifeye vodafon faturasızdan geçe bilirmiyim eğer geçe biliyorsam nasıl geçe bilirim yaşım 50 birde fiyatı 27.03.2022 itibarı ile güncel mi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixir44 -- 27 Mart 2022; 7:30:40 >
  • Değerli müşterimiz, kullanmakta olduğunuz Olay 10GB tarifesinin fiyatı 31.03.2022 itibarıyla 53 TL olarak güncellenecektir. Değişiklik ilk tarife yenilenmenizde geçerli olacaktır. Tarifenizle ilgili detaylar içinhttps://vfselfservis.com/USERPLAN adresini, bütçenize göre her ay değiştirebileceğiniz kolay paketleri incelemek için https://vfselfservis.com/KOLAYPACK adresini ziyaret edebilirsiniz. B003

kötü oldu ya

Çok teşekkür ederim. Kendisi Çok ilgili birisi allah razı olsun. Tüm süreçte yardımcı oldu.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.