hotspot sınırı var mı bu paketlerde laptop ile paylaşabiliyor muyuz istediğimiz kadar |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
10 gb 36 tl olacak geçmek istiyorum şu an türkcellde son aydayım yardımcı olurmusnuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hotspot sınırı yok.
Limitsiz Redli Silver
Limitsiz Redli Elite
Limitsiz Redli Ekstra
Limitsiz Hiper
Limitsiz Süper
Tarifelerin de hotspot sınırı (aylık 15 GB hotspot kotası) bulunmaktadır.
Hat taşıyarak geçilmiyor mu
Kazançlı 7 gb zam gelmiş üstad, 55₺ olacakmış. Elveda vodafone
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar tarifem sona eriyor Redli 15 kullanıyordum 60 liraya şimdi en düşük tarife 80-95 arasında görünüyor. Teklif için aramayı da bıraktılar tarifemin bitmesine 2 gün kaldı. Ucuza teklif alabileceğimiz bir yer, telefon numarası veya kişi var mı?
Konuda adın hep etiketlenmiş hocam @angaralim sana da ayrıca danışmış olayım.
-
-
Bu tarifeye nasıl geçebiliriz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar herkese selamlar.
Sağolsun bir çok kişi fotoğraf paylaşmış. Fotoğraflarda uygun tarifeler var. Ancak bunları nasıl kullanacağız? Şu an TT abonesiyim, taahhütüm bitiyor. Min.2000 dk, Min 20gb internete ihtiyacım var. Vodefona da 150 tl bandında numara taşımayla gelirsem. Fiyat çok yüksek. Nasıl bir çözüm üretebilirim? Bilenler yardımcı olabilir mi?
-
merhaba hocam aktif Vodafone kullanıcısıyım bu paketlere geçebilir miyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antalya özel tarifelerden herhangi biri olabilir hocam
ilk tercihim 10gb 750dk 500sms 36TL
Bunlar faturalı mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günler vodafone farurasız en uygun fiyata nelervi var baktım göremedimşu an kullandığım tarife bayağı yükselmiş çok İnternet ile işim yok en uygun olanlar hangisi size zahmet olmazsa göndermisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X