Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.147
Cevap
203
Favori
450.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tarifeye izmirden geçebilir miyim? Türk telekom tarifesindeyim 25 günlük taahütüm kaldı geçebilir miyim? 10 gb 750 dk 500 sms

• angaralim kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Antalya özel tarifeye her hangi bir vodafone bayisinden geçebilir miyim? Antalya'da yaşıyorum.Yakınımdaki bayilerde afiş falan göremedim de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

O afişler eski, ama geçiş yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Sadece Antalya mı geçebiliyor anlamadım İstanbuldayim ben nasıl geçebilirim

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    Bunun nesi Ramazan a özel şaşırmış vodafone iyice

• Faturasızda bitane uygun tarife kalmadı.Faturalıda ise açık paketlerden bitanesi uygun değil.Uygun olanlara ise şikayetvar vb alicengiz oyunları ile geçmeye çalışıyoruz (Şikayetvar da 2 defa şikayet etmeme rağmen geçirmediler size gelen önerileri biz görüyoruz dediler kısacası bizle t*şak geçmeyin dediler yani. ) Bu gidişle türktelekom faturalıya geçicem 16 gb 1000 dk 40 tl kullanan akrabam var tarfeyi kendi kendine önerdiler dedi.Yani faturalı uygun paketleri çok.2 yıldır iyi kötü kullandığım gerektiği zaman savunduğum vodafoneyi bırakıcam bu gidişle bu ne kolay paket menüsünde 45 tl altı kolay paket yok ve en düşüğü 4gb veriyor. 45 tl vereceğim ve 4gb 750 dk alacağım he şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 30 Mart 2022; 20:23:29 >
  • rameowerr R kullanıcısına yanıt

Vestelcell

Pttcell

Teknosacell

Türk Telekom düşünüyorsanız yukarıdaki yazdığım sanal operatörleri şiddetle tavsiye ederim, şuan onlar dan uygun faturalı tarife yok.

• 149TL sınırsız paket

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• rameowerr R kullanıcısına yanıt

65 tl nedir ya ohaa bin tane de sms koymuşlar ahahaah

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Faturasız da hangi paketi kullanıyor iken gelmişti?

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    yenilenen 9 gb tanımlı ama kolay paket kullanıyor.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Harika, ucuz paket dahi olsa gerçi en uygunu yine 60,80₺ civarı olmasına rağmen, faturasız da da bu teklifin sunulması gerçekten güzel birşey.

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.