Bu tarifeye izmirden geçebilir miyim? Türk telekom tarifesindeyim 25 günlük taahütüm kaldı geçebilir miyim? 10 gb 750 dk 500 sms |
Bildirim
Bu tarifeye izmirden geçebilir miyim? Türk telekom tarifesindeyim 25 günlük taahütüm kaldı geçebilir miyim? 10 gb 750 dk 500 sms |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O afişler eski, ama geçiş yapabilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece Antalya mı geçebiliyor anlamadım İstanbuldayim ben nasıl geçebilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 30 Mart 2022; 20:23:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vestelcell Pttcell Teknosacell Türk Telekom düşünüyorsanız yukarıdaki yazdığım sanal operatörleri şiddetle tavsiye ederim, şuan onlar dan uygun faturalı tarife yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
65 tl nedir ya ohaa bin tane de sms koymuşlar ahahaah |
Faturasız da hangi paketi kullanıyor iken gelmişti? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Harika, ucuz paket dahi olsa gerçi en uygunu yine 60,80₺ civarı olmasına rağmen, faturasız da da bu teklifin sunulması gerçekten güzel birşey. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |