Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaydin63 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.148
Cevap
203
Favori
451.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Red 25 ten düşmüştüm taahüt bitince, hattımı kapattırmak istedim ama kapamadılar faturasız yaptılar. Freezoneye geçmek istedim sms fln attım geçtiniz dendi ama halen bu tarifede

• Hocam türkcellde taahütüm bu ay doldu vodafone da 10 gb 1000 dk lik bi paket ne kadar acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mnalbantbasi kullanıcısına yanıt
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• faturalı taahütüm var. Ömüzdeki ay bitiyor. 7 , 8 , 9 gblık paket öneriniz var mı ? Uyumlu 7 gb çıkıyor 57 tl ye. şuan 8 gb a 36 tl ödüyorum.

• Vodafone sonunda uygun bir tarife önerdi. Oh be. VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kojiro kullanıcısına yanıt

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Bana da bu gelmiş yeni. Yav ben 30tllik tarife istiyorum adamlar 200liralık teklif yapıyor.
    Taahhüt 20sinde bitiyor bana Bi yardım edin

• Millete 110 TL’den önerirken bize 199 TL’den öneren Vodafone, avucunu yalarsın.

5 Mbps hız, 15 GB Hotspot nedir hem??

• Yav arkadaş bi sınırsız sosyal medyalı paket önermediler 1 aydır kafayı yiyeceğim.

• kullanici123456 kullanıcısına yanıt

Zamlandı muhtemelen, bu yeni fiyatıdır

• Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

Dururlar dururlar, tam sınırsız tarife sunabilirler, hiç belli olmaz.

• kojiro kullanıcısına yanıt

teklif çok heyecanlı hocam okurken heyecanlandım. tl yukledınız mı ne cıktı süpriz?VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

hocam fena teklif değil bence. beni operatör hiç bana değerlisin demedi. hep para istiyor VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• An itibariyle SikayetVar’da oluşturduğum şikayet sayesinde 74₺’ye aşağıdaki pakete geçiş sağladım. İlk 15 ay 74₺, sonrasındaki 12 ay 84₺ 💪🏻

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.