Bildirim
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (37. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Red 25 ten düşmüştüm taahüt bitince, hattımı kapattırmak istedim ama kapamadılar faturasız yaptılar. Freezoneye geçmek istedim sms fln attım geçtiniz dendi ama halen bu tarifede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam türkcellde taahütüm bu ay doldu vodafone da 10 gb 1000 dk lik bi paket ne kadar acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
faturalı taahütüm var. Ömüzdeki ay bitiyor. 7 , 8 , 9 gblık paket öneriniz var mı ? Uyumlu 7 gb çıkıyor 57 tl ye. şuan 8 gb a 36 tl ödüyorum.
-
-
-
-
-
Zamlandı muhtemelen, bu yeni fiyatıdır
Dururlar dururlar, tam sınırsız tarife sunabilirler, hiç belli olmaz.
teklif çok heyecanlı hocam okurken heyecanlandım. tl yukledınız mı ne cıktı süpriz?
-
hocam fena teklif değil bence. beni operatör hiç bana değerlisin demedi. hep para istiyor
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X