Güzel tarife, sadece YouTube eksik. Hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (38. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam şikayet kaydında nasıl bi yol izlediniz bu teklif size gelmemesine rağmen gelmiş ve geçememişsiniz gibi mi gösterdiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam gelmişti bana paket ama “Bir sorun oluştu” diyip duruyordu. Daha sonra sildim paketi umursamadım. Aklıma şikayet oluşturmak geldi. Allahtan ekran görüntüsü almıştım. Şikayeti oluşturduktan 3 gun sonra aradılar ve geçişim tamamlandı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam son birkaç gün içinde şikayetvarda gelmemiş teklifi gelmiş gibi gösterip geçebilen oldu mu artık olmuyor diyorlar
Hocam siliyorum gelenleri ama yine de avantajlı bir teklif gelmiyor 7 gb 48 lira falan böyle teklifler hep. 50-55 lira civarı şöyle gerçekten iyi bir teklif görseli var mı hocam sizce?
Aldık hocam teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
3 ay boyunca toplam 6 gb mı yani
-
arkadaşlar ayıca uygulama üzerinden oyunlardan pubg felan alışveriş yaparsanız 15 gb hediye varmış
-
hocam merhaba iletişim pass paketi yapabiliyor musunuz bugün dışarda internete ihtiyacım var tarifem bitti de çok sağolun
Evet, değerlendirdim. Turkcell'e geçtim.
-
Evet hocam
Herkese selamlar; Numaramı Yeni taşıdım Vodafone'a. Sizden bir ricam olacak ; Numara taşıma esnasında müşteri temsilcisi ilk 1 ay içerisinde yaparsanız ücretsiz olur dediği şeyler vardı. İşte durma özelliği fatura aşımının olmaması gibi. Şu an yapmam gereken şeyler konusunda beni bilgilendirebilir misiniz? Bazı arkadaşlar
OZEL yazıp 1000 gonder
E yazıp 5203 gonder
AC yazıp 7232 gonder
ABONE yazıp 7506 gonder
CEPARAN yazıp 7000 gonder
demişler
bunlara gerek var mı? Ya da yapmam gereken ne varsa bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
Paketim : Red Sınırsız Sosyal 25
-
Bunları uygulayın yeter, başka birşey gelmedi aklıma. Ben mesela ilk geçtiğim de hiçbir şey yapmamıştım, oraya buraya SMS atmamıştım, öyle söyleyeyim.
1-2 teklif hariç bütün teklifleri sildim, yeni teklif gelmiyor hiçbir şekilde. Mevcut faturasız tarifem de aşırı zamlandı. Gelen teklifler de pahalı. Ne yapacağımı şaşırdım lanet olsun böyle operatöre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X