Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: farraige Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.154
Cevap
203
Favori
451.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

Güzel tarife, sadece YouTube eksik. Hayırlı olsunVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt

Hocam şikayet kaydında nasıl bi yol izlediniz bu teklif size gelmemesine rağmen gelmiş ve geçememişsiniz gibi mi gösterdiniz

• head kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gelmişti bana paket ama “Bir sorun oluştu” diyip duruyordu. Daha sonra sildim paketi umursamadım. Aklıma şikayet oluşturmak geldi. Allahtan ekran görüntüsü almıştım. Şikayeti oluşturduktan 3 gun sonra aradılar ve geçişim tamamlandı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam son birkaç gün içinde şikayetvarda gelmemiş teklifi gelmiş gibi gösterip geçebilen oldu mu artık olmuyor diyorlar

Hocam siliyorum gelenleri ama yine de avantajlı bir teklif gelmiyor 7 gb 48 lira falan böyle teklifler hep. 50-55 lira civarı şöyle gerçekten iyi bir teklif görseli var mı hocam sizce?

Aldık hocam teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• 3 ay boyunca toplam 6 gb mı yani

• arkadaşlar ayıca uygulama üzerinden oyunlardan pubg felan alışveriş yaparsanız 15 gb hediye varmış

• hocam merhaba iletişim pass paketi yapabiliyor musunuz bugün dışarda internete ihtiyacım var tarifem bitti de çok sağolun

• Evet, değerlendirdim. Turkcell'e geçtim.

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Evet hocam

• Herkese selamlar; Numaramı Yeni taşıdım Vodafone'a. Sizden bir ricam olacak ; Numara taşıma esnasında müşteri temsilcisi ilk 1 ay içerisinde yaparsanız ücretsiz olur dediği şeyler vardı. İşte durma özelliği fatura aşımının olmaması gibi. Şu an yapmam gereken şeyler konusunda beni bilgilendirebilir misiniz? Bazı arkadaşlar

OZEL yazıp 1000 gonder

E yazıp 5203 gonder

AC yazıp 7232 gonder

ABONE yazıp 7506 gonder

CEPARAN yazıp 7000 gonder

demişler

bunlara gerek var mı? Ya da yapmam gereken ne varsa bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

Paketim : Red Sınırsız Sosyal 25

• mithatcann kullanıcısına yanıt

Bunları uygulayın yeter, başka birşey gelmedi aklıma. Ben mesela ilk geçtiğim de hiçbir şey yapmamıştım, oraya buraya SMS atmamıştım, öyle söyleyeyim.

• 1-2 teklif hariç bütün teklifleri sildim, yeni teklif gelmiyor hiçbir şekilde. Mevcut faturasız tarifem de aşırı zamlandı. Gelen teklifler de pahalı. Ne yapacağımı şaşırdım lanet olsun böyle operatöre

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.