Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.331
Cevap
206
Favori
458.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun freezone olayı bende hiç bir yerde gözükmüyor ne yaptıysam olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akman64 A kullanıcısına yanıt

Bende bugün şikayet var kaydından sonra 12 ay 200 tl, uyumlu13 tarifesine geçtim (13gb, 1000dk, 1000sms )

bu premium 100 tl ve hepsiburada 100 tllik kupon işlerini nasıl yapıyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Pass paketli tarifeye neden geçmedin dostum

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

nasıl geçerim anlatır mısınız?

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Bana en uygun bu tarifeyi sunabildiklerini söylediler,

Sizede bu teklif olarak gelmedimi, kendinizmi bahsettiğiniz paketi istediniz ?

Yoo kendileri önerdiler. İstesen verirlerdi bence sana da

• angaralim kullanıcısına yanıt
    Valla senin nasıl yapcağını anlatttıgın paylaşıma geldim bende red 30 gb geçtim teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım şikayet var blofü bende olmadı
    Şikayet yazdım bugun 3 kez aradılar ve sundukları teklif sadece yanımda uygulamasında çıkan teklifler 18 gb 2000 dk 280 tl vereceğime turkcel de 20 gb 3k dk 330 tl geçerim daha iyi

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt

Tekrar deneyin hocam. Şikayetvarın sunduğu paketler:

Uyumlu 10 gb 160 tl

Uyumlu 15 gb 200 tl

Redli 18 gb 230 tl

Redli 20 gb 250 tl

Sınırsız Sosyal Redli 18 gb 310 tl ( wp, facebook, Instagram, twitter sınırsız) Velevki yine mi sunmadılar. Instagram kullanıyorsan Vodafone Türkiye sayfasına tarifelerin yüksek olduğuna dair genel msj at( numaranı da yaz içine) yukarıda sıraladığım tarifelerin 20-30 tl fazlasını söylüyorlar. Hangisi sana uygunsa dene. Hepsini denedim 10 gün önce. Hiç öyle beyan cart curt uğraşma. Dua edersin bana, bol şans.

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    İyi sagli gunlerde kulanin lütfen ekran görüntüsü iletin

• Arkadaşlar benim taktiğimi uygulayan arkadaşlar yapıyorlar bakıyorum ama hala inat yapıp yapamayan arkadaşlar var inat derken kötü anlamda değil bakın arkadaşlar şikayet var ekibi tempo vodafone'un taşeron firması tarifeyi yapan firmadır hepsi ayrı ayrı bir yerde olduğu için yurt dışı birimi olduğu için Türkiye'yi temsil ederek bunlarla sunduğu tarifeyi 542 gidin müşteri hizmetleri ile arayın gerektiği zaman faturası birinden o zaman birini bile görürsün bunların size sunduğu nebahayı hiçbir yerde yok SMS sistemine aşmıyor da açmış olsalar bu düzen daha çabuk ulaşabilir peki bu tarifeleri biz nasıl ekonomik şekilde alabiliriz burada daha önce üst tarafta paylaşım yaptım şikayet vara hesabınız daha önce kayıtlarınız var ise lütfen hesabı silin açıklamalar kısmında hesabı kullanmıyorum de açıklama yapın hesabı sildikten sonra 5 dakika sonra yeniden açın e-postayı ve numaranızı doğrulayın kayıt açın istediğiniz kullandığınız tarifeyi fiyatları yüksek eleştiri yapın yani kendi operatörünü dolandırıyor fiyat çekmiyor gibi eleştir yapın ya da ekran görüntüsünü başkasına gelen bir tarifeyi şu an bazı arkadaşlarla paylaştım şu an şu tarifeler falan var diye başkasına gelen ekran görüntüsünü kendine sana gelmiş gibi beyan ederseniz o tarife geç olur çünkü Vodafone sisteminde seni bu tarlaya gelip gelmediğini göremiyorlar geçmişi göremiyorlar eskiden bu çok mümkündü şimdi değil btk şikayet yapsanız da etkisini görürsünüz sınırsız ultra 30 GB sınırsız ultra 20 GB gibi paketler tarifeler 2 yıllıktır geri kalan tüm tarifeler 1 senelik olup tahammülsüz fiyatları sadece güncelleme yapılmıştır kayıt açarak reklam işsiz tarifi eski güncel fiyattan da geçiş yapabilirsiniz örnek vereyim 1250 lira olan 10 mbsel limit ücretli tarifeyi 919 900 TL gibi 12 ay sabit fiyatla geçiş yapabilirsiniz hız sınırı olmayanı 1000 TL olarak düşünün yani önce şikayetlerinizde bildirdiğiniz gerekçeleri lütfen benim size paylaştığım gibi yapın vodafone'dan gelen teklifleri tarifeleri ekran görüntüsünü lütfen burada gerek faturalı gerek faturasız paylaşın ki rahatça yapalım uygulayalım

• Mevcut faturasiz olanlar 542 musteri hizmetleri arayarak beni faturali kampanya birim aktarmisiniz beni aradilar uygun tarife onerdiler kendini aktarim yaptirin size ozel uygun gizli tarifeler sunarlar fiyat yuksek cekerse elestiri yapin çekmiyor

valla hocam taife degiştirince + 2 ay yanımda premiyum hediyesi geliyor ekranda gözüküyor yanımda uygulamasında gezinirken de düşe biliyor tam keşfedemedim ama yeni tarife yaptıgınızda geliyor genellik

• 2 ay sonra taahhütüm bitiyor, faturanıza geçeceğim, bundan sonra interneti Netgsm hattım üzerinden ikinci simden kullanacağım, ana hattım Vodafone faturasızda kalsın. Yüzlerce lira verilmez Vodafonea

• quote:

Orijinalden alıntı: ElFerrari

303 TL ödediğim tarifeyi 610 TL'ye sunuyor uygulama, fiyat gereğinden fazla değil mi?
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Söylendiği gibi sikayetvar'a yazdım, iki saat geçmeden aradılar aynı tarifeyi 450 liraya geçiş yaptık teşekkürler

• Turkcell den vodafone geçmek istiyorum öncelikle faturasız hatta geçip oradan faturalı hatta mı geçmek daha mantıklı acaba.

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    ben öyle yapardım hocam

• angaralim kullanıcısına yanıt

Hocam bana donmediniz hayırlı akşamlar

• Bende şikayetvara yazdım sınırsız ultra redli 30 gb tarifesine 450 tl ye geçiş. yaptım. öncelikle @angaralim başta olmak üzere yazan eden herkese teşekkürler.

• Merhabalar benim taahutum 21 subatta bitiyor. Redli Ozel 25GB Sosyal Paketi kullaniyordum. Su an vodafone bu tarifeyi uzatmiylr. Teklif olarak sunduklari da bana cazip gelmedi. Benzer tarife teklifi alabilir miyim, yardimci olur musunuz?

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.