Bildirim
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (337. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

35 oy
Öne Çıkar

6. Sırada
bugün en iyi #3
Giriş
-
Otomatik yuklenmez kardeşim yanlisligin var tarifen varsa gelir tarifen yok ücretsiz tobiden yada wep siteden ala bilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ay Freezone tanımlama yapıp tobiden almıştım hocam bugün yeni aya döndü ve otomatik yüklendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen gün de dedim
otomatik yenileniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kardeşim ben 15 yıldır çalıştım şu an sistemin nasıl döndüğünde çalışan arkadaşlarımızdan öğreniyoruz siz daha diyorsunuz otomatik yükleniyor otomatik yüklenme olmaz senin tarifen de yani numara taşıt da geçip de freezon tarifelere geçtiysen onlar otomatik yüklenir bak şimdi sana ekran görüntüsünü oku ne demek istediğimi anlarsın
yüklenir demiyoruz yenileniyor diyoruz
-
Evet bir kere alınca diğer ay otomatik yenileniyor
hocam tarifemin bitmesine 1 ay var şimdi tarife yenilemek mantıklı mı vodafone yakın zamanda zam yapar mı sizce
Sa beyler bu yeni çıkan tarifeler nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı 40gb +60 içeren tarifeler yöntemi nedir
Buna nasıl geçeriz. Telekom faturali sürem dolacak.
Zam gelecek simdi yenile sayfa 300 ve 305 okumadan yapmayin ayrica sayfa bir ekran görüntüsü iletin tarife sec gecis uygulama yap
hocam bütün sayfalara baktım neredeyse nasıl ücretsiz sosyal pass alınacağını bulamadım aynı şekilde şikayetvara yazıp ne talepte bulunuyoruz
-
freezone tanımlamayı ne zaman yaptınız
Faturasiz alamazdin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X