Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.802
Cevap
217
Favori
480.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faturasızken. Otomatik oldu sanırsam çünkü yaş tutuyor zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt
    tamamdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

hocam bu şikayetvardaki müsteri hizmetlerine ne olmuş adamlar nuh diyor peygamber demiyor adama yalvariyorum yinede yok çekiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Squanchyyy S kullanıcısına yanıt
    Sayfa 300 ve 305 okumadan yaparsaniz yapamazsiniz kayit hesap sil yeniden ac

• quote:

Orijinalden alıntı: acebi

Vodafone da taşıma yoluyla, geçilebilecek en iyi tarifeleri yazar mısınız, Turkcell den kurtulmak istiyorum. Ortalama 15-20GB
    Hocam haftasonu benim mesaja cevap vermistin neden sildin yav ordaki tarifeler ve detaylar iyiydi. Pm de atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acebi -- 17 Mart 2025; 14:49:29 >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    Ben silmiyorum yöneticiler siliyor

Pm atabilir misin

• Hocam vodafone ev interneti tarifeleri ile ilgili bilgin var mı. Taahhütumun bitmesine 3 ay kaldı ama bunla ilgili sunulan tarifeler bayağı yüksek. 500 den aşağı tarife yok şu anda sunulan. Ev internetinde de daha düşük fiyatlara abonelik yenileme yapılabilir mi. @angaralim

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya olsunmu

349₺ 40gb var 4000dk 12 ay sabit fiyat attigim resmi tarife aktif kendine gelip sistem hatasi aldigi ileteceksin 1sayfam tarife biri sec sayfa 300 ve 305 yazdigim islemi yap ekran at eleştiri blöf yapacaksin tarife yapiyorlar sayfa 1 resim attim VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Arkadaşlar yeni tarife eklendi tempo müşteri hizmetleri tarafindan sayfa 1 ekran görüntüsü iletim yapacagim sistem hatasını aldığınızı ekran görüntüsünü ileterek ya da gelmedi olarak fiyatı yüksek tarif ediyor eleştiri yaparak lütfen şikayetinize SMS de tarifini geçiş kodunu bıraksanız diye iletin

Kardeş ekran görüntüsünü sayfa 1'de şimdi attığım sayfada bunları sistem hatası aldığım ekran görürsün geldi beyan ederek tarifeye geçiş yapabilirsin orada tarif ederim fiyatları yazmaktadır bir aydır geçemiyor dinle müşteri hizmetleri bayi yattın mı bayi müşteri hizmetlerini hattını ve tarifenin sms ile geçiş olduğunu diğer operatörler sunuyor size de sunulsa diye eleştirilerinizi lütfen de milletin sayfa 1'de de var önce bunları yapmadan önce sayfa 300 liraya sayfa 305'teki konumda belirttiğim işlemi yapmadan okuyun ondan sonra işlem yapın VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 17 Mart 2025; 18:23:3 >

• retired95 R kullanıcısına yanıt
    Selam, Vodafone Ev İnterneti’nin online’a özel Link At Kampanyası’nı gördün mü? Hemen linke tıkla, Vodafone Fiber paketlerinde 120 TL ek indirim kazan! VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 17 Mart 2025; 18:25:38 >

• acebi kullanıcısına yanıt
    Selam👋, Vodafone’un avantajlı tekliflerini gördün mü? Hadi hemen aşağıdaki linke tıkla, sana özel fırsatları kaçırma!

Nasil istersen oyle yap

Bu paketten hattını vodafone a taşıyanlar yararlanabiliyor mu hocam?

• SopranosTony kullanıcısına yanıt
    Ayrıca paket değildir tarife edilir numarasını 30 gün içinde taşıyanlar için bayiden geçersen bir ay mecburi bekleyeceksin geri tarifene geçtiğini onlar üzerinde geçtiğin darbeyi bir ay bekleyeceksin onunla üzerinden geçersen 15 gün sonra bu tarifelerden indirimli yararlanabilirsin bayiden geçersen bir ay eski tarihinde kalacaksın geçtiğin tarif edin ondan sonra onunla üzerinden geçiş yaparsan 15 gün sonra tarifeleri en düşük bir tarife seçersin ondan sonra kayıt açarak geçiş yapılıyor sistem bu şekilde ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 17 Mart 2025; 20:21:53 >

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.