Bildirim
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (339. sayfa)
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü,
2 Mobil,
1 iOS

35 oy
Öne Çıkar

6. Sırada
bugün en iyi #3
Giriş
-
Vodafone internet yani ev interneti müşteri hizmetlerinin görüş oradan zaten mevcut aboneler daha uygun fiyatta sunuyorlar yoksa dersin türksat'a geçeceğim dersin uydunun ete geçeceğim dersin onları indirim yaparlar kardeşim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu faturasız olan tarifeue geçsem bayiden 30 gün mü bekleyeceğim tarife değişikliği için doğru mu anlıyorum?Yoksa illa ki faturalı bir tarifeue mi geçmem gerekiyor faydalanmak için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gereken açıklamayı yaptım kardeşim faturasızdan faturalıya geçersen o ekran görüntüsünü attığım resimleri atarsın
Blöf olayını yaptım daha önce de blöfle yapmıştım sınırsız sosyal medya yok diyor sadece 50gb olan da var o da 800küsür bir şey dedi nasıl yapabilirim ben 30gb sınırsız sosyal medya kullanıyordum şimdi 40 artı sınırsız istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baksana son yazdığıma
Sayfa 300 ve 305'teki daha önceden şikayetim var da kaydınız varsa kaydınız varsa bu işlemi yapsanız da olmaz olmaz olmaz olmaz sayfa 300'e 305 okuyun gereken açıklamayı yaptım boşuna lütfen muhabbet etmeyin arkadaşlar ben gereken ekran görüntüsünü ettim paylaştım yani olmayacak diye bir şey yok yapan yapıyor yani siz böyle kaydınızı daha önceden şikayet vardı tekrar durursa yapsanız olmaz
Şikayetvara bir şey koymadım ben hiçbir zaman blöf yapmıştım sadece bu paketimde iptal ederim diye şimdi de yaptım yine aynı tarifeleri söylüyor ams sınırsız sosyal medyası yok
Siz nereden arıyorsunuz bana açık açık söyleyin ki size neden sunmuyorlar 542 müşteri hizmetleri ararsanız bu löfte yapsanız sana benim size söylediğim tarifeleri hiçbir yerde bulamazsınız bu tarifeler sadece tempo müşteri hizmetleri taşeron firma tarafından sunulmaktadır bu firmanın ulaşmak için şikayet var ya da PKK şikayetten ulaşabilirsiniz
tempoya nasıl bağlanıcam sayfa 300de yazdığınızı anlayamadım ayrıntılı tarif eder misin sınırsız sosyal medya istiyorum ben tiktok dahil
Yardimci olamam kusura bakma oku ogren yapan kisi destek al
Vodafone kayit acmasini bilmeyen okusun sayfam gereken bilgi yazdim bos muhabbet icin rahatsiz etmeyin
Tiktok dahil mi bu şikayetvar paketinde var mı yada öylr bi paket
Tiktik yok Freezone ücretsiz oku bos muhabbet icin lütfen rica ediyorum rahat etmeyin
Yas kac sizin
1saat kayit actim 290₺ 18gb tarifeyi 12ay fiyatini dusurdum kayit ben ac 230 TL'ye 18gb 12ay yapim kayit ben actim link ekran görüntüsü beyan etim www.sikayetvar.com
Vodafone Tarife Geçişinde Yaşanan Sorunlarhttps://www.sikayetvar.com/vodafone/vodafone-tarife-gecisinde-yasanan-sorunlar-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 17 Mart 2025; 23:41:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam adamları bir türlü ikna edemedim en son redli 18gb 230 a tlye bağladık sizin sayenizde allah razı olsun sizden insanlara gerçekten karşılıksız büyük iyilik yapıyorsunuz birde freezone ek gb kaç ay daha devam edecek bir bilginiz varmı
Ekran görüntüsü eletirsen tsk ederim hayir li ugurlu olsun
Sosyal medya var mı o tarifede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X