VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (356. sayfa)

-
-
Birkaç dakika önce annemin 5gb interneti olan hattına 12 ay sabit fiyat, 1 GB internet 200 tl önerdiler.
Bir de diyor ki, zaten çok internet kullanmıyormuşsunuz.
Size teklif etmeleri bile biraz hakaret olmuş. 🙂
Bende de 20 GB var. Ay sonu bitiyor. Bakalım ne olacak.
Önceki seneler oradan oraya geç/taşı falan derken indirimi kopartıyorduk ama bu sene ne yeni müşteriye ne de mevcut müşterilere ucuz paket yok. Annemin adına 3 hat var evde. Ben de oradan bir şey çıkartmaya çalışacağım artık.
-
Merhaba. Tarife başlangıç ve bitiş tarihini gösterecek şekilde bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Ben de ekran görüntüsünü başvuruda kullanmak istiyorum. Teşekkürler.
-
1 ay önce faturasıza geçtim, vodafone daha önce kullanmadığım için çekim gücünü test etmek istediğimden faturasız tercih ettim, ilk geçtiğimde Redli özel 20 gb görseldeki fiyat gibi 240 tl çıkıyordu, şuan 1 ay dolmak üzere 295 tl oldu diğer paketlerde de fiyatlar yükseldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beni de bugun aradilar ama acmadim, demek ki acsam bana da hakaret bir teklif sunacaklarmis :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Evet oradaki fiyatlar vergi dahil degil.
Benim tarifem 142.56 TL. Vergi ile birlikte 164 TL oduyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 8 Nisan 2025; 12:52:4 > -
-
Teşekkürler, az önce online geçiş başvurumu yaptım. 20 GB 260 lira olan tarifeye başvurdum. Herhalde 300 lira falan olur faturama yansıyan. Nitekim öyle bile olsa şu an en hesaplısı bu. Turkcell'de 5gb internete 400 lira, 20 GB a 600 lira verene kadar, geçtim kurtuldum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarife ücretine ek aylık 21.50₺ telsiz ücreti yansır ayrıca ilk faturaya tek seferlik binde 9,48 damga vergisi yansır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Nisan 2025; 12:59:59 > -
Teşekkürler, geçiş başvurumu yaptım az önce, her halükarda daha hesaplı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone bayi çalışanı var mı kimse ya. Başvurularım kısmında 6 tane başvurum gözüküyor. Arayan soran yok başvurularımı iptal etmek tamamen baştan yapmak istiyorum. Kimseye de ulaşamıyorum. Ne yapmam lazım.
-
Daha öncede cevapladım bayiler online başvurulara müdahale edemiyor zaman aşımının dolmasını bekleyeceksiniz veya satış kanalı otomatik sizi ararsa onlar iptal edebiliyor.
Sistem izin verirse bayiden sıfır başvuru deneyin ama başvuru var diye hata verebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Nisan 2025; 13:7:33 > -
Kampanya da bitiyor bugün son sanırım 260 tl olan tarifelere geçmek için olan süre.
Akşam ben bi uğrayım vodafone bayisine en iyisi.
-
Merhabalar, diyelim Turkcell’den bu Vodafone faturalı kırmızı tarifelerinden birine geçtim, ama çekim kalitesini beğenmedim vs. ayrılmak istiyorum. İlk 14 gün cayma hakkı gibi bir durum var mı ceza ödemeden? Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet cayma hakkınız var geçmiş kampanya da deneyen bir çok üye oldu ilk ay cayma bedelsiz çıkış var.
Ancak 90 gün içinde tekrar vodafone'a gelirseniz 58gb hediyeyi tekrar vermiyor 90 günde 1 kez
https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233
-
bu damga vergisi her operatörde de mi alınıyor yoksa vodafone'a has bir şey mi bu?
-
Aslında şuanki başvurularım var aramayı beklesem de olabilir gibi geldi de bir yandan. Yeni fiyattan başvuru yaptım sonuçta bakınca.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X