Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hhalilaydogan , ekqrq , ekqrq , DmR4853 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
7.319
Cevap
233
Favori
505.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 GB Tarifeli hatta önerilen teklife bakın bir daha ki ay taahhüt bitiyor her ay internet bitiyor premiumla geçiniyoruz önerdiği tarife 1 GB şaka gibi

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 7 Nisan 2025; 16:52:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• livazzxd kullanıcısına yanıt

Birkaç dakika önce annemin 5gb interneti olan hattına 12 ay sabit fiyat, 1 GB internet 200 tl önerdiler.

Bir de diyor ki, zaten çok internet kullanmıyormuşsunuz.

Size teklif etmeleri bile biraz hakaret olmuş. 🙂

Bende de 20 GB var. Ay sonu bitiyor. Bakalım ne olacak.

Önceki seneler oradan oraya geç/taşı falan derken indirimi kopartıyorduk ama bu sene ne yeni müşteriye ne de mevcut müşterilere ucuz paket yok. Annemin adına 3 hat var evde. Ben de oradan bir şey çıkartmaya çalışacağım artık.

• Sempron 3200 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Tarife başlangıç ve bitiş tarihini gösterecek şekilde bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Ben de ekran görüntüsünü başvuruda kullanmak istiyorum. Teşekkürler.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

1 ay önce faturasıza geçtim, vodafone daha önce kullanmadığım için çekim gücünü test etmek istediğimden faturasız tercih ettim, ilk geçtiğimde Redli özel 20 gb görseldeki fiyat gibi 240 tl çıkıyordu, şuan 1 ay dolmak üzere 295 tl oldu diğer paketlerde de fiyatlar yükseldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinduw J kullanıcısına yanıt
    beni de bugun aradilar ama acmadim, demek ki acsam bana da hakaret bir teklif sunacaklarmis :)

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt

Ben Ocak ayında geçtim hala aynı teklif

Tl yüklemedim hiç

bide eski apk 17.3 Sürüm kurup deneyim bende eski apk da da açık uygulama

• Merhaba, Turkcell'den Vodafone'a taşınasım var. Aşağıdaki resimdeki fiyatlar mevcut, birini seçip geçeyim diyorum ama sanırım bunlar vergisiz, ıvır zıvırsız fiyatlarmış. Doğru mudur? Doğru ise mesela 30 gb 325 lirayazan tarife için faturam kaç lira gelir?

Ona göre ya Türk Telekom ya Vodafone birine taşınacağım.

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt

Evet oradaki fiyatlar vergi dahil degil.

Benim tarifem 142.56 TL. Vergi ile birlikte 164 TL oduyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 8 Nisan 2025; 12:52:4 >
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Ben su an 2. dönem redli müşteri ozel 25gb paketini kullaniyorum. Mayisin 15 inde taahhüt bitiyor. Onerdekileri fiyatlar 700/800 ben başlıyor. Yenilemezsem bu paket devam eder mi yoksa baska bir pakete otomatik mi geciriyorlar? Bir de yenilerse ne fiyat olur?

• xcode35 X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, az önce online geçiş başvurumu yaptım. 20 GB 260 lira olan tarifeye başvurdum. Herhalde 300 lira falan olur faturama yansıyan. Nitekim öyle bile olsa şu an en hesaplısı bu. Turkcell'de 5gb internete 400 lira, 20 GB a 600 lira verene kadar, geçtim kurtuldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engineered Rock kullanıcısına yanıt

Tarife ücretine ek aylık 21.50₺ telsiz ücreti yansır ayrıca ilk faturaya tek seferlik binde 9,48 damga vergisi yansır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Nisan 2025; 12:59:59 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, geçiş başvurumu yaptım az önce, her halükarda daha hesaplı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone bayi çalışanı var mı kimse ya. Başvurularım kısmında 6 tane başvurum gözüküyor. Arayan soran yok başvurularımı iptal etmek tamamen baştan yapmak istiyorum. Kimseye de ulaşamıyorum. Ne yapmam lazım.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt

Daha öncede cevapladım bayiler online başvurulara müdahale edemiyor zaman aşımının dolmasını bekleyeceksiniz veya satış kanalı otomatik sizi ararsa onlar iptal edebiliyor.

Sistem izin verirse bayiden sıfır başvuru deneyin ama başvuru var diye hata verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Nisan 2025; 13:7:33 >

Kampanya da bitiyor bugün son sanırım 260 tl olan tarifelere geçmek için olan süre.

Akşam ben bi uğrayım vodafone bayisine en iyisi.

• Merhabalar, diyelim Turkcell’den bu Vodafone faturalı kırmızı tarifelerinden birine geçtim, ama çekim kalitesini beğenmedim vs. ayrılmak istiyorum. İlk 14 gün cayma hakkı gibi bir durum var mı ceza ödemeden? Teşekkürler

• krsd17 kullanıcısına yanıt

Evet cayma hakkınız var geçmiş kampanya da deneyen bir çok üye oldu ilk ay cayma bedelsiz çıkış var.

Ancak 90 gün içinde tekrar vodafone'a gelirseniz 58gb hediyeyi tekrar vermiyor 90 günde 1 kez

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

bu damga vergisi her operatörde de mi alınıyor yoksa vodafone'a has bir şey mi bu?

Aslında şuanki başvurularım var aramayı beklesem de olabilir gibi geldi de bir yandan. Yeni fiyattan başvuru yaptım sonuçta bakınca.

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.