Haftaya pazartesi açılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (358. sayfa)

-
-
Vodafone yanımda yazan cayma bedeli doğru mu arkadaşlar. 2 hafta taahhüt yaptım ve telekoma geçmek istiyorum. Cayma bedeli 350 TL cik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi baktım açılmış yanıt için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: BirkanbeyHaftaya pazartesi açılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogrudur. Muhtemelen hediye internet verdiler yeni geldigin icin onun ücreti vardir
Hocam müşteri hizmetleri üzerinden başvuru yaparak geçiş yapabildim. Dün başvuru yaptım bugün kartımı aldım başvuru devam ediyor.
Link üzerinden davet ile gelecektik olmadı. Nasip değilmiş. Baya bi gb kaybetmiş oldum malesef.
-
Güncelleme artık şu mesajını sorunun mu var sürekli bildirim geliyor
İlk ay için cayma bedeli çıkmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vodafone faturaliya nuramı taşıdım sim henüz aktif olmadı cayma hakkım var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sim Kart teslim alındıysa geri dönüş yok.
Tahattüt bitmesine 3 ay kaldı 700 liralık tarife sunuyorlar 2 yıllık vodafone luyum birde :D
-
410 TL ye aktif Redli Ultra 30(sosyal medya video vs sınırsız) kullanıyorum, şimdi çok yüksek teklif sunuyorlar taahhüt bitimine 4 gün kaldı.
350-400 bandında devam etmek istiyorum ama 4-5 defa tüketici şikayeti oluşturdum yine çözemedik. Tarifeler güncellendi vs diyorlar.
-
Telekoma geç
telekom da sınırsız var mı böyle iyi fiyata
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmik97Tahattüt bitmesine 3 ay kaldı 700 liralık tarife sunuyorlar 2 yıllık vodafone luyum birde :D
Vodafone tarafından arandım aynı kullandığım tarifeyi 400 lira ile teklif ettiler kabul etsemmi diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmik97 -- 11 Nisan 2025; 16:11:34 > -
-
Arkadaşlar şikayetvar üzeriden en düşük tarife ne sunuldu bilen var mı tuşlu telefon için?
Hocam bu yenimi ?
-
Yeni evet dün çıkmış nisan 20 son
Ah be caymam çok olmasaydı geçerdim hocam 1100 tl cayma ile mecbur kalıyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X