< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (359. sayfa)

-
-
3 ayım kaldı ondan öyle sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: BirkanbeyTürk Telekom'un yeni kampanyası sonrası vodafone biraz pahalı kaldı, muhtemelen fiyatları aşağı yönlü günceller taşımayı düşünenler 1-2 gün beklesin.
Fiyatlar aşağı yönlü güncellendi bu gece itibariyle geçerlidir.
-
Güzel fiyatlar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pahalidan abone olanlar ne yapacak hocam bu saçmalık degil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone 1 yıldır kampanyalarda bu yolu seçiyor ilk önce yüksek fiyat verip rakibinin daha düşük açıklaması üzerine fiyat kırıyor, bu ay pahalıdan geçenler 30 gün dolunca tarifeler alıma açık kalması durumunda geçiş yapabilir veya Türk Telekom'a geçiş yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 11 Nisan 2025; 19:16:29 > -
30 gün olmadan (ilk fatura çıkmadan) cayma olmadan operatör değiştirilebilir onun haricinde yeni müşteri kampanyalarına geçiş yapılamaz mevcut müşteri olunduğu için
hocam fiyatlar bende bu şekilde görünüyor. İndirimli fiyatlar yarın mı olacak
-
sosyal medya sınırsız gelmeyecek mi?
-
@ensar14 Geçilebilir ancak o tarihte alıma açık ise, Aralık ayında 3 kez fiyat değişimi olmuştu son dip fiyatlı ilk yüksekten geçenlerden olmuştu tabi onu beklemek yerine git gel daha mantıklı.
@Hatsune Miku Bu akşam güncellenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi rekabet oldu değil mi hocam birbiri arasında bu rekabet en çok bize yaradı😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bahsettiğin süre 30 gün mü neydi üst mesajda yazdığınız bu nedir neden nasıl 30 gün sonra yeni kampanyaya geçmeye izin veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 11 Nisan 2025; 20:42:0 >
Tabii ki
Türk telekom 40gb sınırsız sosyal medya 360 tl
18gb sınırsız sosyal medya 310 tl Vodafone
Türk Telekomda YouTube var
bunu ben de anlamaya calisiyorum
-
Ben vodafonedan telekoma selfy tarifesine geçtim bir gün oldu, bu 60gb lik tarifeye geçersem cayma bedeli cikarmi
TAAHHUT yazıp 5555'e mesaj gönderebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X