Online işlemlerden bakabilirsiniz diye mesaj geliyor, online işlemlerden taahhüt kısmına girince sadece başlangıç ve bitiş tarihi ve kalan gün sayısı yazıyor başka bişey yok, ona göre hemen bugün başvuru yapicam vodafone'a ama saplarlar diye korkuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (360. sayfa)

-
-
Mhden günceli öğrenebilirsiniz ancak 2-3 gün için fazla çıkmaz geçebilirsiniz, 90 gün içinde Vodafone geri gelenlere 58 GB hediye vermiyor ama siz deneyin sonucu yazarsınız emin oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Nisan 2025; 10:56:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 haziran 2025 te vodafone taahhütüm bitiyor yani yaklaşık 54 gün var,Telekom a geçmek istersem kaç ay için cayma bedeli uyguluyorlar?bilgisi olan lütfen bilgi versin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
31 gün kala geçebilirsiniz cezasız, güncel cayma bedelinizi tobiden öğrenebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Nisan 2025; 11:59:40 > -
Arkadaslar kırmızı fırsat diye bır kampanya var 2 3 gün önce bı paketi almıştım 198 lira şimdi 158e düşmüş hattı daha teslim almadım fatura 158 liraya guncellenirmi acaba guncellenmesede bunu iptal edebiliyomuyuz acaba bı üst paket var ona gecebilirmiyim yada hatti teslim aldığım zaman?
Sim kartı teslim almayın iptal olunca yeni başvuru yapın.
Kurye getircek kardeş teslim almıyorum denirmiki üst pakete geçiş yapamazmiyim acaba hatti teslim alırsam yeni fiyattan?
siteye girip yeni fiyatlardan başvuru kabul ediyor mu dener misin hocam
başvuru alırsa bayiden sim kartı alacağım işaretle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen gün Şikâyet Var'a yazdım fiyatlar ve teklifler çok pahalı, bir ara uygulama arayüzünde uygun bir tarife görünüyordu ama sistem hatası yüzünden geçmemize izin vermedi dedim. Hata ekran görüntüsü de ekledim buradan bulduğum. Aradılar ama asla yardımcı olmadılar 310 liraya 20 gb'lı sınırsız sosyal medyalı paket varmış onu sunabiliriz dediler. Şimdi benim ne yapmam lazım?
Şikayetvar kaydını silip yeniden mi kayıt açayım? Ayrıca oraya tam olarak ne yazmam lazım da ikna olup bana Redli 18 ve sınırsız pass paketlerini uyguna versinler? Freezone da mevcut hattımda.
Yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok çok sevinirim tarife bitmesine 1 ay kaldı.
Dijital kurye sayfasına girin iptal edin izin vermezse kurye gelince iptal istediğinizi belirtiniz sorun olmaz, teslim alırsanız eski fiyattan geçiş olur güncel fiyatlara geçiş için 1 ay boşuna beklersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Nisan 2025; 13:34:39 >
Başvuru alırsa diğeri iptal olurmu?
Kaydı silip yeniden üye olup yazın
Ne yazayım hocam acaba yanlış bir şey mi yazıyorum :/
Arkadaşlar Bu yeni tarifelerin son günü belli mi? Bir hattı Telekomdan Vodafone a taşıyacağım. Taahhüt bitimine 40 gün var. 22 sinde fatura kesilecek son aya girecek dolasıyla cayma bedeli çıkmayacak. Bu tarifeler 22 sine kadar devam eder mi bilginiz var mı?
Yine aynı şeyleri yazabilirsiniz farklı biri arar yardımcı olur büyük ihtimalle ya da şöyle yazın tarife sunuldu onay verdim tarife değişikliğim gerçekleşmedi müşteri temsilcisini aradım biz aramadık diyor kandırıldım vs vs yazın 😃
9333 ü arayıp 2 ye basıp cayma bedelini öğrenebilirsiniz
6 Nisan’da zam gelmiş tarifelere. Benim 21’inde bitiyor. Bugün 15 gb 1000 dk 280 (vergiler dahil) kabul ettim. Daha düşük teklif alan var mı yakın zamanda ?
@Cudana 20 Nisan ancak yeterli müşteri gelmezse ay sonuna kadar uzatılır, 20 de başvuru yapın zaten geçmesi en az 2-3 gün sürer tam denk gelir.
@efekcr Hesabı silip yeniden yazın tekrar teklifler iyi gelmezse Türk Telekom'a geçin şuan onun fiyatları da güzel.
@kingalonedark Başvuruların bir önemi yok önemli olan başvuru için gelen sim kartı teslim alınması, yeni başvuruya sistem izin veriyorsa direk bayiden alın sim kart ve başvuru numarasına dikkat edin eski başvuruya sim kart vermesinler.
-
Yeni başvuru yaptim kurye ekranı felan vardı şimdi bayiden al seçeneği geldi ekran degisti
Dediğinizi yaptım hocam inşallah uygun bir şey sunarlar. Şu Redli 18 + sınırsız pass benim işimi görüyor ama sunmuyorlar. Üstelik freezone da var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X