Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.269
Cevap
231
Favori
502.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet oradan yaptım üst üste. Allah konu sahibi Ankaralıdan razı olsun 🙏😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cudana kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, yine de vodafone müşteri hizmetlerini arayıp başvurumu iptal etmek istediğime dair kayıt oluşturdum, olmazsa da en kötü öyle yaparım. Sağolun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faturasızdayım, şikayetvara redli 20 gb 240 görünüyordu, 1 ayda 290 oldu dedim. Sürekli artıyor vs diye bir metin yazdım. Ekran görüntülerini ekledim. Aradılar, 250 tl yapalım dedi. 3 ay cayma hakkınız olmayacak bu sefer (uygulamada var) ve durma özelliği olmayacak dedi. Durma özelliği olmadığında aşım paketi tanımlıyor istem dışı olarak, öyle şeylerle uğramamak için vazgeçtim. Ttkom'a geçiş yapacağım.

• 325 tl iken Vodafone başvuru yaptım sonra indirim geldi iptal ettim. Uğraştım bir hafta 260 lığa geçebildim anca. Hattı aldığım gece de 260 tl den 208 E düştü 😬😬 şimdi Turkcell e geri dönüp tekrardan başvuru yapabiliyor muyum bunları yakalayabilmek için :)

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Bu tarifelerde diğer ilave promosyonlar dan olacak mı hocam, örneğin Hepsiburada 12 ay premium, iletişim pass, vs. Yoksa onlar sadece red lerde mi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @~Lion King~ 3 ay geçerli, diğer konuya yazmışsınız oraya referans dışında mesaj yazmak yasak silelim  

58 GB kampanyasının belirli bir süresi yok.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

@retired95 Onlar red tarifeler için geçerli ancak bu tarifelerde 2 ay Hepsiburada var, pass için Freezone tanımlarsınız.

@Cudana Baz önemi var yüksekten kullanıyorsan düşükleri sunmuyor ancak isterse verebiliyor.

@_EngiN_ Evet git gel yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 12 Nisan 2025; 19:31:1 >

• Redli 18 gb sosyal pass olan tarifeye geçebilen varmı bende geçmek istiyorum

Süresi yok derken 58 gb’ı 5 ayda bitirsek bile duruyor öyle mi? Öyleyse harika :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efekcr kullanıcısına yanıt

Buna 20 TL iletişim vergisi eklenicek. Bana da aynısını teklif ettiler. Uyumlu 15 olanı kabul ettim. Baska operatore gecersem 109 TL cayma bedeli çıkıyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 12 Nisan 2025; 20:2:20 >
  • VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Weezer kullanıcısına yanıt
    Hocam Nuh dediler peygamber demediler 310 liraya diğer pass paketlerini de ekleseler ben okeyim ama bu hâliyle hiç kârli değil. Freezone da var ona rağmen yaparız demiyorlar.

Türk Telekom 366 liraya paket var yukarıda paylaşmış arkadaşlar ona geçeceğim 16 Nisan'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 12 Nisan 2025; 20:9:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yeni paketler ne zamana kadar geçerli ki acaba ? Yarın vodafone hattım açılacak turkcell geçip tekrar vodafone geri dönmek istiyorum da.

• @~Lion King~ Hayır kampanya süresi olarak demek istedim 30+25 GB'ın süresi 3 ay 3 gb ise 3 günlük

@_EngiN_ 20 niisan

• Arkadaşlar 70 gb internet yapanlar var forumda ilk 3 ay 160 sonra 210 tl bu nasıl oluyor mümkün mü 70 gb

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Para kaptırmayın onlara, ana tarifesi düşük ancak Freezone yapıp tobiden 60 GB sosyal paketi ücretsiz alıyorlar VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Hocam özele bakabilir misiniz

• Şikayetvar a yazdım 1 saat oldu hala aramadılar yazan arkadaşlar sizlere kaç dakikada ulaştılar ?

• osmik97 O kullanıcısına yanıt

ertesi gün aranıyor

• efekcr kullanıcısına yanıt

Bu sabah 366lık pakete geçtim ben de. 3 gün sürer dedi vodafone’dan geçiş. 8 yıllık vodafone aboneligimi sonlandırdım. Hayırlısı..

• 
Sayfa: önceki 360361362363364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.