Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheOrderr , grimer Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.282
Cevap
232
Favori
503.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu sabah 310 liralık redli 18 gb sosyal pass li tarifeye geçtim şuan caymam 360 lira sizce cayma ödeyip turkcell yada o türk telekomamı geçsem

• osmik97 O kullanıcısına yanıt

Ben vodafone’dan gectim. 366 lık tarifeye bu sabah. 109 TL cayma bedeli var benim de. Senin ki de çok değil zaten onun farkı çıkar fazlasıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmik97 O kullanıcısına yanıt
    hocam mesaj kutunuz kapalı bir şey soracağım bana yazabilir misin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Weezer kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi baktım 264 tl miş 366 lık iyi gibi türkcell de 20 gb gnç 280 tl şuan kararsız kaldım

• taahütüm bu ay sonunda bitiyor yani son ayın içindeyim. ne yakın ne de yakınından geçen bir teklif yok.

şimdi cayma bedeli çıkıyor mu numara taşıma yaptığımızda diğer operatöre.

(Son ayın içinde yapılanlarda yoktu diye biliyorum) nasıl öğrenebiliriz bu konuyu?

• siberatmaca_53 S kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine sorabilirsin

• bugün itibariyle vodafone geçiş yaptım. Tekrar turkcell yapıp tekrar vodafone geçiş yapmak istiyorum. Turkcell üzerinden e sim e başvuru yaparak tekrar vodafone a geçebiliyor muyum. E-sim işleri daha mı hızlı ilerliyor acaba ?

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Buna mevcuttaki hattı geçirmiyorlar. Freezone olmasına rağmen. :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efekcr kullanıcısına yanıt

Geçiliyor mesai için satış kanalından, sosyal medya paketi ile sorarsanız yok derler çünkü onu tobiden siz tanımlıyorsunuz.

• Türkcell’den bu pakete geçmeyi düşünüyorum, fiyata ek vergi çıkar mı veya önereceğiniz kampanya var mi başka

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tayyarhann kullanıcısına yanıt

Tarife ücretine ek aylık 21.50₺ telsiz ücreti yansır ve ilk faturaya tek seferlik binde 9,48 damga vergisi(44₺) yansır.

Ekstra 58 GB hediyeyi unutmayın...

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Nisan 2025; 15:37:10 >
  • Mevcut abonelere kapalı yine değil mi? Git gel yapsak 300 tl cayma çıkıyor şaka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Mevcut aboneler için bunlar var ve şikayetvar üzerinden verilenler.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Nisan 2025; 15:42:25 >
  • siberatmaca_53 S kullanıcısına yanıt

Uygulamada tarifem paketlerim taahhüt detayları kısmında yazar ya da tobiye cayma bedeli yazıp öğrenebilirsiniz

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Bunlar da 12 aya bölünce totalde hiç bir getirisi yok maalesef

• Tayyarhann kullanıcısına yanıt
    Hocam türk Telekom'da 40+ sınırsız sosyal medya var o daha avantajlı diye düşünüyorum. 366 TL.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efekcr kullanıcısına yanıt

Hocam bende geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım ya

• Cudana kullanıcısına yanıt
    V-yaşam vodafone 3 gb benim tarife, Şikayetvar üzerinden şu 10 gb 160 tl pakete geçebilir miyiz ki?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bence bunlar pahalı aylık 197 liraya geliyor. Bu pakete 12 ay sabit fiyat 160 liraya geçenler oldu

• Cudana kullanıcısına yanıt
    İşte mesele vodafone'dan geçebilmek, git gel yapınca cayma çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.