ŞikayetVar'a başlık açtım. Gün içinde aradılar. 160 TL 10 GB pakete 3 hattı geçirdim. 21 TL de telsiz kullanım ücreti. O da yılbaşından sonra otomatik güncellenecek. Bundan makul paket de bulamadım açıkçası. Zaten çoğunlukla Wi-Fi kullanıyorum. Daha uyguna bulanlar olur umarım. Benim bu sene telefon tarife trafiğim sona ermiş oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinduw -- 15 Nisan 2025; 19:10:32 > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (365. sayfa)

-
-
Turkcell'den 260 tl vodafone geçmiştim. Tekrar e-sim ile hattı turkcell e taşıdım bugün açıldı. Yarın tekrardan vodafone'a başvuru yapacağım. Bir hafta içinde 3. değişiklik olacak :)
Yeni vodafone hatlarına e-sim ile geçiş yapabiliyor muyuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 15 Nisan 2025; 22:32:56 > -
Yapılıyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama başvuru sırasında sadece ücretsz teslim seçeneği çıkıyor. Veya mağazadan teslim seçeneği çıkıyor. Turkcell de direkt e-sim ile ilerliyordum.
-
Hangi yol dan denediniz hocam?
Uygulamasından mı yoksa sitesinden mi?
Oda fark ediyor olabilir, sitesin den e sim seçeneği vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Siteden devam ettiğimde iki seçenek çıkıyor. Mağaza teslim veya kurye teslim diye.
-
Sizin için deneyecektim ama sonra hep arama yapıyorlar, ne kadar engellesem de farklı numaralar dan arıyorlar işleminiz yarım kaldı diye, ondan geri vazgeçtim 🥲🙏🏻
Yarın tekrar deneyim de size fotoğraf atayım hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de Yanımda uygulamasın dan da bir deneyin hocam, size zahmet
Vodafonun son yaptığı kampanya ne zaman bitiyor acaba. Benim taahhüt 27 sinde bitiyor
@Ylmz_avsr48 20 Nisan
@_EngiN_ Vodafone online taşıma da esim istiyorsanız mağaza teslim seçip mağazadan esim almalısınız turkcell gibi değil.
@Yokizm Sadece sıfır hat alımında online esim veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Nisan 2025; 1:6:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 günün altına düşünce cayma alınmıyordu bir soruşturun
Şu an Vodafone da iken mi geçtin bu tarifeye yani?
Öyleyse eğer şikayet mesajını paylaşır mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Nisan 2025; 13:38:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay sabit fiyat mı 160 TL?
-
20 gb lik en uygun paket nedir hocam
-
numara taşıyacaksanız turktelekom 20gb 204₺
vodafone 20gb 208₺
ama vodafone yanımda premium üye olursanız aylık 54,90 faydalarından biri de vodafone pay 100₺ cüzdan kodu, yani paketiniz 45₺ daha ucuzlamış olur
Çok iyi değil mi bana mı öyle geliyor ?
-
100 tl indirim dışında cazip değil bence , o da ne kadar sürecek belirsiz.. 19.90 tl den 54.90 a çıkardılar premium ücretini..Ayda 10 gb interneti de 6 saatlik yada 1 günlük 1 gb verip heder ediyor vodafone
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
45₺ faturadan düşmesi iyi oluyor
100₺ hepsiburada çeki de eve katkı oluyor hiç yoktan iyidir
çark da 1-2-5 gb ek gelmiş oluyor şimdilik iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X