Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DmR4853 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
7.319
Cevap
233
Favori
505.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sözleşme niteliği olduğu için alınır bunu firma değil devlet vergi olarak alıyor, önemsenecek bir tutar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Nisan 2025; 14:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar redli 20gb kullanıyorum 211 tlye aşağıdaki gibi. Ay sonu bitiyor taahhüdüm. 400-500tl civarında bana sundukları yeni tarifeler.
    Geçmiş sayfalarda redli 18gb tarifemi 230tlye alan kişiler gördüm. Ona istinaden çağrı merkezini aradım blöf çektim dedim arkadaşım geçmiş. Kadın telefon verin bakayım diyince kaldık öyle :) blöfüm patladı. gerçekten yakın zamanda 18 veya 20gb için 200-250tl bandında teklif alan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Elimde gerçek bir örnek olsa geçecektik sanki.

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• evren8 E kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz tarifelerden almanız için Şikayetvar.com'a kayıt açmanız lazım.Şikayetvar-vodafone ekibi yapar istediğinize yakın tarifeyi...Direk MHden yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusayr -- 9 Nisan 2025; 10:15:20 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

65 Yaş mevcut vodafonlu

bu 65 yaş üstü Vodafone Süper65 tarifelerine geçiş yapabiliyor mu ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Pakete numara taşıyarak, yeni hat alarak, faturasız hattan faturalı hatta şebeke içi geçiş ile gelen veya mevcutta Vodafone’da faturalı tarifelerde yer alan müşteriler giriş yapabilirler.

Abone doğum yılı sistem tarafından kontrol edilmektedir.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim .İstiyorsalarsalar söyleyim geçsinlerVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• nusayr N kullanıcısına yanıt
    Aradıklarında da her tarifeyi sunmuyorlar. Yakın zamanda 200-250tl arası geçiş yapan arkadaşlar ekran görüntüsü atarsa çok işime yarar. Net şekilde bu tarifeye geçmek istiyorum derim.

• _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 20gb 260tl tarifesine geçenildiniz mi?

• hhalilaydogan H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gönderdiğiniz redli 18gb 250tllik tarifeye geçebildiniz mi?

geçen bu konudaki arkadaş paylaştı işinize yararsa

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Ben 18 gb sınırsız sosyale geçtim 310 TL

23 Martta Redli 18 Gb tarifesine 230 liradan geçtim

• Arkadaşlar bu Vodafone 198 10gb paketini alsam 1 senelik sözleşme yapsam sonra 20gb 260 lira olan pakete geçiş yapabilir miyim acil cevap verirmisiniz?

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Telekom düzgün teklif vermediği için geçen ay Vodafone hoşgeldin 25 tarifesine geçtim. Fiyat 3 ay sabit aylık 175tl. Bu ay yukarıdaki teklif geldi. Acaba geçsem mi yoksa 3 aylık periyodu kullanıp yeni gelecek tarifeleri mi kovalasam?

• Aralık ayında Netgsm gemisinden atlayıp 10 gb 143 tl'lik tarifeye binmiştim.

hız olarak idare eder. Zaten kırsal bölgedeyim Türkcell harici yüksek hız verebilen yok.

Vodafone geçen şarj olayına dikkat etsin. Kardeşim S23 kullanıyordu içiyordu ondan şarjı. İkigün giden telefonu günü çıkartamaz olmuştu. 1 hafta sonra ceza ödeyerek Turkcell'e geçmek zorunda kaldı.

Çok ciddi şarj problemleri yaşatabliyor. Şahsen uygun tarifeleri de olsa taahhüt bitince kullanmayı bende düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Nisan 2025; 10:12:11 >
  • angaralim kullanıcısına yanıt

Bu bedavam ediyor mu acaba şikayetvar üzerinden gündem olarak?

• Türk telekom yeni kampanya yapmış

3 hat var bende. Hepsini bu kampanyaya taşısam mı acaba. 🤔

Konudaki tüm kampanya ve firmalara baktım. İçlerinde ortalama olarak en iyisi bu gibi görünüyor.

Geçmeyi düşünenler ya da farklı alternatif bulanlar var mı?

Aşağıdaki ek vergileri eklediğimde bile yine iyi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinduw -- 10 Nisan 2025; 12:55:17 >

Türk Telekom'un yeni kampanyası sonrası vodafone biraz pahalı kaldı, muhtemelen fiyatları aşağı yönlü günceller taşımayı düşünenler 1-2 gün beklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Nisan 2025; 13:20:21 >
  • Sinir oldum pazartesi hattım açıldı Turkcell den geçtim ama 2 gün geçmesine rağmen fırsatlar dünyası şu şekilde hata verip açılmıyor müşteri hizmetleri zaten doğru düzgün bilgi vermiyor kaç kez silip yükledim ama fayda etmedi bu gidişle Vodafone de fazla kalmayacağım gibi VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.