Hocam red 40 yada 5 mbps sınırsız istiyorum nasıl yapabilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (7. sayfa)
-
-
Benim sorum hala yöntemler işe yarıyor mu diyeydi yoksa mesajları da okuduk. Ben başka bi arkadaş yardımıyla hallettim saolun.
-
Ttelekomluyum geçiş yapabileceğimiz gb bol 30 40 TL arası bir kampanya varmıquote:
Orijinalden alıntı: angaralim
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar terbiyesiz adamsın. Sana ne yazdımki.
@angaralim
Abi sen mesajı yanlış okudun galiba adam sana türk telekomdan vodafone a geçeceğim demiş
Hocam mrb ayin 5 ydi sanirim sayenizde 7 gb 27 tl tarifesine gecdim.Sonra yanimda uygulamasindan olay 10gb 36 tl o tarifeye gecis yaptim.Bakdik en az yükleme 50 tl gorunuyor ben bu bakiye den cok cekdim.simdi size sunu sormak istiyorum.
1 ay olmadi 2 tarife degistim lakin ben devreden 10gb faturaliya gecmek istiyorum.Ayin 5 i gbi paketim btiyor gecebilirmiyim.Yoksa 1 ay daha mi beklememi gerek.Szi yormam bahsettiginiz sekil sikayetvar olusturabilirim sayet yap derseniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ayın 5 i gbj sze yazabilirmiyim.Siz daha iyi hallediyosunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperi -- 29 Aralık 2021; 11:53:8 >
@angaralim reis arkadas telekomdan vodafone geçecek tarife sormuş sana adamı dövmekten beter etmişsin
Bu foruma katkın çok olsa da insanlara biraz daha ılımlı yaklaşsan çok güzel olacak.
-
Bunun 15-20 gb versiyonu var mı?
Hocam selam, ben de olay 10 gb tarifesine geçmek istiyorum da, konudaki ilk mesajı okudum fakat pek anlayamadım. Nasıl geçebileceğimi anlatabilir misiniz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X