annem için faturasız tarife arıyorum vodafone sadece konuşma en az 750 dk yada 1000 dk olmalı üstüde olur kendim için 3,4gb internet 750dk konuşma olan uygun fiyatlı vodafone faturasız tarifesi arıyorum |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (9. sayfa)
-
-
Turkcell'e taşıyıp DEV80 almak mantıklı değil mi? 12 ay sabit fiyat, 6.6 gb internet,1600 dakika,1600 sms aylık 25 TL'ye geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turkcell e geçmeyi düşünmüyorum
dev80 e nasıl geçişiyor abim turkcell li onu geçiriyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lose_yourself -- 17 Ocak 2022; 1:55:47 > -
buldum paket yükleme menüsünde varmış oldukça matıklı turkcell için
-
Hatta 299 TL atıp, 2200'a Dev 80 GB yazıp gönderin ya da turkcell.com.tr sitesinden kredi kartı bilgisiyle paketi satın alın,aldıktan sonra GNÇ kullanıcı tanımlaması yapın,haftada ek 2 adet salla kazan verir,daha fazla internet kazanırsınız. Gollercepte'yi de indirin,haftada bir hak veriyor,uygulamaya üye olun ve rastgele bir maça oyna deyin. Oynadıktan sonra maç bittiğinde mb yükle tuşuna basın,bedava internet yöntemleri biter mi? Tabii ki bitmez,paycell'i de indirin,salla topla oyunu var,onu her hafta sallayın size puan verir,verilen puanlar ile internet satın alıyorsunuz puanınıza göre,Turkcell Bizce'yi de indirin,aynı mantık onda da var,onda da kupon topluyorsunuz,kuponlarla internet alıyorsunuz,haftalık/günlük/vs, bip uygulamasınıda indirin,sürpriz nokta,bip yıldızları,bil kazan gibi oyunları oynayarakta bol gb kazanabilirsiniz,verdiğim tüyolar,taktikler umarım işinize yarar. Abinize öğretin,siz geçmeyi düşünmüyormuşsunuz,bol bol interneti olur,internetsiz kalmaz,bu devirde 6 gb bence düşük bir kota,onu yükseltmek lazım. ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 17 Ocak 2022; 2:8:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
eyvallah hocam, zahmet edip detaylı anlatmışsın sağol
-
Rica ederim. Bu tür yazılarımın daha çok kullanıcıya hitab etmesi için 👍 tuşuna basarsanız mutlu olurum,herkes faydalanmış olur. ☺️
trip atmış konuyu açan, halbuki tek istediğimiz düzgün anlaşılır Türkçe kullanmak, araya 2-3 tane virgül serpiştirmek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GB harcamayan Sınırsız YouTube ve Sınırsız Vodafone TV paketi varmıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis hoşgeldin.
aynen, senle benim farkım olsun.
geçmiş olsun bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam hocam suan faturali da 20 gb hangi teklifler geliyor ekran varsa alabilirmiyim suan faturasizda hat.
Senin telegram adı neydi unuttum
İyi günler hali hazırda faturalı Red 25 kullanıyorum, fakat büyük ölçüde YouTube da kullanıyorum. Bu yüzden 10gb normal internete ek olarak sınırsız YouTube paketi tarzı birşey düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz. Birde YouTube paketi ile sorun yaşarmıyım ?
Çark tan geliyorsa haftalık falan, bence boşa almayın hocam masraf olur. Ha nadiren geliyor ya da hiç gelmiyorsa alın, YouTube paketi ile hotspot yapamazsınız, yaparsanız tarifeniz deki kota dan gider, sanırım tek sorun bu olur sadece.
25 i ay bitmeden bitiyorum hocam sorun o :)
O zaman alın hocam, gerçekten büyük bir faydası olur, faturanız fazla olsa da.
Bence alın ardından müşteri hizmetlerine blöf yapın, indirim yapmaları için, tarifenizi indirimli kullanabilirsiniz.
Freezone'lulara 25 TL hocam VideoPass.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 23 Ocak 2022; 17:3:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X